sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kaivattu kesäKyllä tänään on kelvannut. Heti aamusta saakka on ollut niiiiin ihanan lämmin että ihan on mieli hyrissyt. On tuolla auringolla ihmeellinen voima. Vihdoin viimein meidänkin puutarhassa on ensimmäiset kukat auenneet.

Kriikunakin kukkii jo!


Teimme aitaakin eteenpäin. Tuosta halkokatoksesta puuttui katto, ja saimme yhdessä tänään nostettua levyt paikoilleen. Tuntui kyllä olkapäissä, huh...

Veljeni tulee vielä kiinnittämään huopakaton paikoilleen jossain vaiheessa, sitten aita onkin valmis!Lähdimme kävellen kiertelemään naapurustoa ja tutkimme samalla miltä Keltainen tupa ja uusi aita näyttää toiselta puolelta katsottuna. Olimme ihan tyytyväisiä. Aidasta tuli hieno ja käytännöllinen suoja molemmille. Naapuritkin ovat olleet iloisia.


Tuolla takana näkyy meidän varaston keltainen seinä..
Koska asuinalue on aika vanhaa, monessa puutarhassa näkyi hienoja isoja puita ja kukkia. Kuinkahan kauan menee, että minun uudet herttavuorenkilven taimeni ovat näin suuria?

 Tuomikin alkaa jo kukkimaan -huumaavaa tuoksua on jo ilmassa vähän sielä sun täälä. Meidänkin pihassa on yksi, ihan takanurkassa.


Eräällä naapurilla on noin kaunis vanha aita...ja sen takaa pilkisti upeanvärisiä kevätesikoita! Aivan ihania, minäkin haluan noita...(alkaakohan minusta tulla pikkuhiljaa puutarhahullu...kääk!)

Tulppaaneitakin löytyi joka pihasta. Ne ovat kyllä tosi kauniita.Täältä löytyi iso saniaisalue, ja ne olivatkin tosi suuria ja hyvinvoivan näköisiä. Mekin löydämme koko ajan lisää saniaisia omalta pihalta ja olemme siirrelleet niitä parempiin paikkoihin.

 Jäätelötauko retken ja puutarhapuuhastelun jälkeen teki hyvää. (minulle sokeritonta kevytjäätelöä ja miehelle tavallista kermajäätelöä...huomaa mansikkasydän!) Siirsimme puutarhakalusteetkin paikoilleen terassille (vaikka laudoitus vielä puuttuukin)


Tälläisiä rentoja ja aurinkoisia päiviä lisää! Miten teidän viikonloppu on sujunut?

The weather was so lovely today. At last really sunny and warm here in Finland. I was almost whole day outside with my husband. We did some gardening and walked around the neighborhood. I want more such sunny days! What did you on weekend?10 kommenttia:

Tillariina K. kirjoitti...

Jäätelö olisi tänään kyllä maistunut. Hieno tuo teidän aita ja kiva keksintö tuo halkokatos.

Pieni Lintu kirjoitti...

Jäätelökesä on täällä, ihanaa! :)

arleena kirjoitti...

Kaunista ja kesäistä. Nyt ollaan jo kohta kauniissa alkukesässä.
Hieno aita teille on tulossa.

Matkatar kirjoitti...

Kiitos! Halkokatoksesta se idea lähtikin...sitä tarvittiin ja lopulta tuli vielä aidanpätkä siihen lisäksi!

Pieni Lintu: Yes!

arleena: Niimpä-kyllä aika kuluu nopeasti! Kiitos!

Katariina kirjoitti...

Voi kun siellä on jo niiiiin kesäistä! Meillä täällä Koillismaalla vasta siellä täällä pikkaisen vihertää.... välillä mietin melko vakavissanikin että asutaanko me liian pohjoisessa? Mutta miten täältä raskisi poiskaan lähteä?!?!? :)

Mine kirjoitti...

Hieno on aita, vaikka en nyt ihan hahmottanutkaan, että mistä kohtaa se pihan rajaa. Meillä on koko pihahommat sitten vuoden päästä edessä, vaikka nytkin jo sormet syyhyäisi...

Pepi kirjoitti...

Hyvältä näyttää!
Sitä kun pistää tapahtumaan, niin kaikki on tyyttyväisiä, niin itse kuin naapuritkin :)

satunNainen Paula kirjoitti...

Tunnelmallinen asuinalu!
Tuskin maltan odottaa, että vielä joskus saisin omaankin kriikunapuuhuni kukkia...

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Tosi hieno aidasta tuli! Kiva idea tuo puuvaja aidan jatkeena..:)

Matkatar kirjoitti...

Katariina: Kyllähän täällä jo vihertää! :) Kiva kun olet kiintynyt asuinseutuusi...sen kyllä huomaa maalauksistasi!

Mine: Laitan myöhemmin vaikka paremmin kuvia siitä! Ei sitä ole kuin pätkä tuossa naapurin ja meidän ulkovarastojen (saunojen) välissä.

Pepi: Kiva! Näin on :)

SatunNainen Paula: Kiitos :)

Irmastiina: Kiitos! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...