tiistai 27. toukokuuta 2014

Kuvauksellinen tyttö


Innostuimme tyttäreni Erikan kanssa henkilökuvaamisesta. Minä lähinnä kuvasin häntä kun hänestä saa onnistuneita otoksia helposti. Kuvaussessiomme ei ollut mitenkään ennalta suunniteltu, vaan nappasimme kamerat ja menimme ulos puutarhaan. Siellä omenapuiden katveessa ja vanhan varasto/saunarakennuksen edessä oli hienot paikat kuvailla.


Luin Scott Kelbyn valokuvausoppaasta, että paras polttoväli henkilökuvaamiseen on 85-100mm. Tätä siis käytin, muuten kokeilin erilaisia asetuksia ja loput korjailut tein Photoshopissa.


Vaikka aurinko ja jyrkät varjot hieman pilasivatkin kuviamme, olen melko tyytyväinen näihin otoksiin. Suunnittelemme molempien tyttöjen kanssa paremmalla ajalla ja valolla uutta muotokuvausreissua -siihen mennessä täytyy opiskella lisää henkilökuvausta ja editointiakin...kivaa tuo ainakin on!

Tänään olimme kolmistaan tyttöporukalla illalla leffassa. Sade ei todellakaan tuntunut kivalta pyöräillessäni keskustaan ja takaisin. Onneksi miehellä oli pönttöuuni kotona lämmitettynä ja mentyäni vielä höyrysuihkuun lämpenin lopulta kunnolla. Palovammakin alkaa vihdoin parantua, vaikka tarvitseekin vielä sidettä.

Huomenna Erikan valmistujaisjuhliin!

10 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Hienoja kuvia! Henkilökuvaus ei ole ollenkaan helppoa!

Susanna kirjoitti...

Kauniita tyttäriä, kauniita kuvia :-)

Marru kirjoitti...

Kauniit kuvat! Valokuvaus on ihanaa, sain kanssa eilen ottaa ystävän lapsista kuvia :))

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Hienoja kuvia!

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Kuvat ovat hienoja...niin kaunis tyttö ja äitinsä näköinen.:)

Tellu Tom kirjoitti...

Hienot kuvat :)

Riia kirjoitti...

Todella kauniita kuvia! Etenkin tuo ensimmäinen on oma lempparini! :)

Jael kirjoitti...

Kauniit kuvat olet saanut otettua Erikasta:)

Cheri kirjoitti...

Henkilökuvaus on olisi mielenkiintoista, olisipa vain noin kuvauksellinen malli :) Kissaa on nyt kuvattu yllin kyllin paremman puutteessa.

Matkatar kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...