torstai 22. toukokuuta 2014

Raakasuklaakaakao


Muistanette, että olen sokerilakossa vielä tämän ja ensi viikon? Kieltämättä on ollut hetkiä jolloin on tehnyt mieli jotain hyvää...joten olen pyrkinyt etsimään korvikkeita. Ihan hyvin olen kuitenkin pärjäillyt.

Olen joskus aiemmin kokeillut tehdä kaakaota ravintorikkaasta raakasuklaajauheesta, koska se on terveellisempää kuin "tavallinen" maitokaakaojauhe. Sitäpaitsi normaalit kaakaojuomat ovat hieman liiankin makeita.

En kuitenkaan kauheasti pitänyt silloin juomasta lehmänmaitoon sekoitettuna. Se oli aika karvaan makuista ja tuntui oudolta suussa.

Sitten keksin kokeilla kauramaitoon. Minulle kelpaa tämä! Ehkä se on luonnostaankin hieman makeampaa? Tuli ainakin tosi täyteläistä ja herkullista kaakaota.


 Ja mikäs sen parempaa kuin nauttia kaakaota terassilla auringonpaisteessa, lukien samalla vaikkapa Digikamera-lehteä...Tämä on siis tarpeeksi makeaa minulle tällä hetkellä -en tiedä sitten miltä tämä maistuu parin viikon kuluttua? 

Oletko sinä kokeillut tehdä kaakaojuomaa raakakaakaojauheesta?

     ...............

I made some raw chocolate drink wth raw chocolate powder and oat milk. Tastes delicious!


                                                                   

7 kommenttia:

Mustis kirjoitti...

Kivasti hoksattu ja kaakaohan on vanha makeanimelä herkku. Itse käytän Wan Houtenia ja laitan kyllä makeutta mukaan, sellaisenaan en saata sitä juoda.

Heidukka kirjoitti...

Voisi maistua, ja tosi hauskannäköinen kaakaokuppi! Meillä oli kerran sellainen raakasuklaan valmistuspaketti, jossa oli raaka-aineina superfoodeja. Tuli aina terveellinen olo suklaata syödessä :).

Jaana kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jaana kirjoitti...

Makeat kuvat. Itse valmistan raakakaakaosta ja mantelimaidosta tuon herkun.

Matkatar kirjoitti...

Mustis: Varmaan tuo Vaan Houtenkin on ihan hyvää :)

Heidukka: Kiitos! Minäkin ostin ensin sellaisen raakasuklaaan valmistuspaketin, sitten keräilin niitä ainesosia ja nyt valmistan suklaata silloin tällöin ;)

Jaana: Kiitos! Ajattelinkin seuraavaksi kokeilla mantelimaitoa! :D

sirokko kirjoitti...

Löytyyhän tuota kaapista, aika karvasta on ilman sokeria, käytän joskus leivonnaisiin. Täältä ei noita erikoisia maitojakaan saa makua parantamaan. Kiva haastevastaus!

Pieni Lintu kirjoitti...

Herkullisen näköistä! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...