sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Bus Burger


Ystävämme piipahtivat meille yllättäin sunnuntaikaffelle ja pyysivät sen jälkeen mukaan Bus Burgerille. Jostain lehdestä luin aiemmin ohimennen tuosta paikasta. Hampurilaisravintola, joka oli hankkinut amerikkalaisen koulubussin pihalleen ja tehnyt siitä laajennusosan. Täytyihän moinen ihme käydä katsomassa!

Emmekä olleet ainoita paikalla. Se oli ihan tupaten täynnä ja jono kassalle oli pitkä. Taustalla soi hauska 50-60 luvun musiikki ja paikka oli sisustettu jännästi vanhaan jenkkityyliin.


Tilasimme kaikki burgerateriat. Miehen kanssa maistoimme vegeburgeria, mikä oli ihan hyvä valinta. Listalla olisi ollut lohiburgerkin, se täytyy maistaa kenties ensi kerralla.

Vaikka tulimme ihan täyteen, tilasimme vielä jälkkäritkin päälle. Minä valitsin salmiakkijäätelön. Nampsis se oli herkullista!

edit: (paikan osoitetta on kyselty eli lisätään se vielä tähän loppuunkin, se löytyy tästä linkistä) Kannattaa käydä, hieno elämys!

10 kommenttia:

Erika kirjoitti...

:o missä tollanen paikka on :D näyttää kivalta

Lady of The Mess kirjoitti...

Hauskan näköinen paikka - tuolla varmaan burgeritkin maistuu ihan erilaisilta;)

Tillariina K. kirjoitti...

Kivan näköinen paikka! Missä muuten on, jos tulisi joskus poikettua!

Matkatar kirjoitti...

Erika: Kato toi linkki tuolta postauksen yläosasta, siel on osoite!

Lady of the Mess: oli hieno elämys!

Tillariina K: Tuossa postauksessa on linkki, josta osoite löytyy, eli täällä: http://www.kaapinlahteenkievari.fi/pikakievari/index.php/contact-us

Marru kirjoitti...

Ompa upean näköinen paikka :D

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Mahtava idea...pitääpä poiketa jos kesän aikana tulee tuollapäin ajeltua!

Kiiris kirjoitti...

Ohhoh, onpas veikeän hauska kulkupeli!

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Erikoinen paikka!

anneaulikki kirjoitti...

Onpas hauskan näköinen burgeripaikka, kiva, kun on tuollaisiakin vähän erikoisempia. Kannattaa käyttää tilaisuutta hyväksi ja kokeilla :)

Viv kirjoitti...

Täälä uuden vuoden ja "uuden elämän" aka kuntokuurin kourissa haaveilen jo palkitsevasta purilaisesta Lahdessa ja päädyin Googlettelun seurauksena lukemaan postauksesi. :D

Löysimme Burger Busin viime syksynä puolison vanhempien vinkkaamana. Mä olen itse vasta hiljattain löytänyt hampurilaisten ihmeellisen maailman. Syömäni classic burger bataattiranuilla kävi kuitenkin ihan gourmetista! En käsitä, miten jotkut intoilevat Burger Kingin rantautumista Suomeen, kun meiltä löytyy omasta takaa tällaisi helmiä!

Oma postaukseni paikasta löytyy täältä: http://viivinvauhdissa.blogspot.fi/2015/10/burgerit-bussissa.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...