maanantai 7. heinäkuuta 2014

Norsua adoptoimassa
Sain kuulla jonnekin ostarin lastauslaiturille hylätystä norsuparasta. Olin vakooja kännykkäkameroineni aamuvarhasella valmiina. Hyvin mystisessä ohjeessa luki näin:

"Vapaudenkadulla löytyy B-laiturilla tossa on iso läjä roskiksia ni niiden takana ns. tyhjässä kopissa odottaa ronsu Jouduttiin jatkamaan jo matkaan"


Pyörin laitureilla ja löysin numeron B. Aloin etsiä isoja jätesäiliöitä, jotka olisivat tyhjiä ja niiden takaa jotakin koppia tms...jossa minua odottaisi...Ronsu hmm? Onko se norsun nimi vai jonkin henkilön nimi joka mahdollisesti välittää minulle pikku elefantin?Haa...löysin lopulta tälläisiä tyhjiä kaupunkiroskiksia...ja niiden vierestä häkin. Siellä kyyhötti jotain lattialla... Ei ollut ronsua mutta olkoon nyt sitten vaikka senniminen norsu. Oi se oli kaunis! Ressu oli vain hyvin rähjäänyt joten kotona se joutui ensimmäisenä pesulle. Tässä keittiön pöydällä se nyt saa toistaiseksi olla ja ihastuttaa meitä. Kannatti käydä adoptoimassa!

Lämpimät säät toivat mukanaan paljon lisää puuhaa Keltaiselle tuvalle niin sisällä kuin ulkosallakin, mutta niistä sitten myöhemmin kunhan kerkiän. Tänään illalla aion lunastaa vuosi sitten voittamani Melontakurssi -lahjakortin! (Juttu täällä) Kolmena iltana muutaman tunnin melomista ja opetusta. Huomenna kuulemma kaadutaan kajakin kanssa -kääk!

5 kommenttia:

Liplatus kirjoitti...

Jännityksellä luin postausta, että kuinka iso norsu sieltä putkaahtaakan näkyville.:)

Todella kaunis koriste-esine.

Matkatar kirjoitti...

Liplatus: Ei minullakaan ollut koosta tietoa...olin varautunut ison repun kanssa matkaan :)

PauMau kirjoitti...

Odotin jotain pehmeampaa, mutta tuohan on ihan jamakka tapaus :) (ja mun tabletista puuttuu skandit) Kaunis!

;

maiju kirjoitti...

Mä taasen jännittyneenä luin ja odotin, että mikä norsu sieltä tulee ja upea norsu olikin,

Matkatar kirjoitti...

PauMau: Kiitos :)

Maiju: Yllätyshän se oli itsellekin, mutta tykkään! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...