lauantai 19. heinäkuuta 2014

RemppapäivitystäUlkovaraston kimpussa ollaan oltu. Mies teki trukkilavoista kätevän hyllyn varastoon ja maalasi sen jälkeen seinät ja katon ruiskulla vanhoista maaleista tekemällään sekoituksella. Tuli ihan siistit!

Jonkinasteista luksuksentuntua tuohon tilaan tuo valkoinen epoksilattia. Sitä kun sattui olemaan ylimääräisenä, niin päätimme että varasto ja saunanlattia saavat tuon helppohoitoisen pinnoitteen.


Meillä on ollut jo vuosia vuokralla kellarivarasto muualla. Siellä on ollut ylimääräistä ja tärkeääkin säilytettävää, mitä ei edellisen kodin pikku varastolle mahtunut. Vihdoin sekin on nyt tyhjennetty. Nyt alkaakin tavaroiden läpikäyminen -mitkä säästetään ja järjestetään, mitkä myydään/annetaan tai heitetään pois.


Varaston uumenista ilmestyi eräänä päivänä tämä upea miespatsas (Michelangelon Daavid). Oikein säikähdin ensin kun mies sijoitti sen tuonne minulta salaa...

 Kesäpoitsu sai jännän tehtävän varaston savupiipun maalaamisesta. Minä hain sillä aikaa kaupasta ison laatikon mansikoita ja tein hilloa pakastimeen. Niistä tuli paljon mehua, joista ajattelin kokeilla mehujäitä. Tänään mies ja apupoika purkivat saunaa ja tulevaa kesäkeittiötä. Ukkostikin vähän ja onneksi vähän satoi. On alkanut olla taas aika kuivaa...


Mies on kehitellyt tuohon oviaukkoon sitä liukuovea. Siinä on alumiinirunko ja kennolevyjä.  Tarkoitus on laittaa siihen vielä vaakarimoja ettei ihan kaikki näy läpi. Sekä koristeeksi.Meillä on Tito hoidossa tämän viikonlopun -nuoret ovat mökillä. Tein verkosta pikkukoirille portin ajotielle, ja se toimii hyvin -ei pääse pikku räksyttäjä enää tielle!

Muuten, tuo ekan kuvan kirves on miehen alaluokilla koulun metalliluokilla tekemä! Mitä kaikkea noista laatikoiden uumenista vielä mahtaakaan löytyä...

10 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Varaston tavaroiden läpikäymisen iloa teille :-) Meilläkin on vastaava projekti odottamassa, enkä odota sitä ollenkaan innokkaana ;-)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Pitikin kommetoida tuota kirvestä....mutta, että ihan itse tekemä työkalu...hienoa, että on säästynyt..:)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kätevä varasto! :)

Ame Amebadonna kirjoitti...

Hieno varasto! Tilaa ei ole koskaan liikaa ja jostain kumman syystä se vapaakin tila täyttyy... ;)

Meillä on muuton mukaanaan tuomaa blokkausta juuri menossa... no, kaipa se joskus loppuu :D

Mukavaa viikonloppua!

Pepi kirjoitti...

Hyvällä vauhdilla teilläkin valmista tulee !
On nää niin iloja silmälle :)

Että työniloa edelleenkin!

Jael kirjoitti...

Onpa hieno varasto! Ja tuo David-patsas;D

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Tulipa hieno varasto! Komea David!

Tillariina K. kirjoitti...

Tuo patsas...:)

Mine kirjoitti...

Kunnon varasto on kyllä iso ilo. Kunhan muistaa inventaarata aina silloin tällöin, että ei tule varastoitua mitään turhia. Hyvin etenee teillä hommat!

Matkatar kirjoitti...

Susanna: Kiitos! Hissukseen täytyy käydä läpi, ei se herkkua ole kenellekään :)

Irmastiina: Se oli kiva löytö ja uusi juttu minullekin!

Pieni Lintu: Näin on!

Ame: Kiitos!

Pepi: Kiitoskiitos!

Jael: Heh -David etenkin!

Satu: Tänks!

Tillariina: Hihii

Mine: Näin on, kiitti!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...