tiistai 5. elokuuta 2014

Testi testi testi...

Älkää säikähtäkö jos blogin ulkoasu muuttuu tässä lähiaikoina ahkeraan tahtiin. Olen tässä tänään tapellut blogin säätöjen kanssa. Olen aina ihaillut blogeja, jotka ovat suht`koht leveitä  mitoiltaan ja joihin saa siis suurikokoisia kuvia. Täällä Bloggerissa mallin muuttaminen vaan on niin työlästä ja aikaavievää. Silti ei lopputulos aina välttämättä onnistu.

 Jos säädän mallin asetuksista taustaa leveämmäksi, vanhat kuvat ovat niin pieniä että teksti saattaa osassa vanhempia postauksia mennä sikin sokin. Bannerikaan ei ole enää keskellä. Yritän kuitenkin nyt säätää tämän leveyden haluamakseni, ettei siihen enää tarvitsisi koskaan puuttua...plääh! (Onneksi varmuuskopioin blogin ennen säätöjä jos päätänkin etten haluakaan muutoksia -mutta tuleeko vanha mallikin sitten mukana -tietääkö kukaan?)
Kuvien kokokin pitää säätää uudelleen...mutta yritän tästä ajan kanssa löytää ne asetukset, jotka miellyttävät omaa silmää eniten. Siihen saakka -koittakaa kestää nämä säätöpelleilyni ja osallistukaa Estrellan hassuun herkkuarvontaani!


4 kommenttia:

Marru kirjoitti...

Itse kanssa joskus säädellyt ja hakenut mieluisaa... Oon hölmönä luullut (tai en oo ees ajatellut), että vanhat postaukset ois sen jälkeen saman näköisiä (kuin ne uudet asetukset)... mutta niissä tosiaan tekstit menee miten sattuu :D

anneaulikki kirjoitti...

Auts ! Eipä ole tullut mieleeni edes tarkistaa vanhoja postauksia , kun olen jotain yrittänyt muuttaa, hui. No , eipä ole tullut isompia tehtyä , kun olen se kuuluisa tekniikan ihmelapsi ;D

Jael kirjoitti...

Hyvältä näyttää:)

Matkatar kirjoitti...

Marru: Juu niin ne taitaa tehdä, enkä minäkään osaa koodata yhtään joten ei niitä voine korjata kuin yksitellen jos haluaa. Huh!

anneaulikki: Juu ei kannata hirveitä muutoksia alkaa tekemään ainakaan blogin malliin jos yhtään on tyytyväinen siihen. Voi käydä hullusti...

Jael: Kiitos! Yllättävän vähillä ongelmilla taisin tällä kertaa päästä -tosin en ole nähnyt blogia vielä kovin erikokoisilta näytöiltä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...