sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Habitaremessut (osa 1)

Eilinen päivä hurahti tosi kivasti Habitaressa Helsingissä kaverin kanssa. Kiitos lipuista kuuluu Sallylle, jonka blogista nämä liput voitin! (Kannattaa osallistua arvontoihin, hihi.) Kiitos kyytistä ja seurasta taas Mallalle!

Paljonhan messuilla oli taas katselemista ja hypistelemistä. Yritimme ahmia mahdollisimman monia käytäviä kojuineen kaikista seitsemästä eri hallista. Silti jäi paljon näkemättä. Jossain vaiheessa päivää sitä vain muuttuu käveleväksi zombieksi eikä näe enää mitään. Onneksi sitä varten on kamera mukana, että kotona pääsee miettimään rauhassa, että mitä messuilta jäi mieleen...

Stefan Lindfors on suunnittelemassa uusia tuotteita SAWO:n saunavalmistajalle. Messuilla oli osasto, jossa oli tästä hieman maistiaisia:

Laserkuvioituja lautoja, jotka voi laittaa pystyyn tai vaakaan. (Ei ollut meikäläisen mieleen tuo kuviointi)

Tämä oli hauska -osastolta sai mukaan Stefanin suunnitteleman lasinalusen, jossa oli pohjassa pullonavaaja!
Tätä kookasta kiikku-pöytä ryhmää ihailimme -olisi kiva puutarhan perällä!
Toisella näytteilleasettajalla oli tälläinen keraaminen raastin. Se vaikutti tosi kätevältä, mutta hinta ei nyt sopinut omalle kukkarolle.
Taitoliiton järjestämä Folkista poppia käsityö- ja muotoilutuotteiden suunnittelukilpailun toiseksi tullut työ oli myös esillä messuilla. Minusta tämä Aleksi Puustisen suunnittelema jakkara oli aivan huikean kaunis! Se on tehty poisheitettävistä käytetyistä skeittilaudoista. Mainiota uusiokäyttöä, raidat on rock!


Toisella puolella oli messujen ehkä kaunein osasto. Länsi-Uudenmaan ammattiosaston eli Luksian opiskelijoiden taitavia töitä oli laitettu kodinomaisesti esille. Taitavia osaajia tulossa tuolta koulusta!


Antiikkihallissa oli aika paljon kirpparityylistä tavaraa. Mielenkiintoisinta siellä oli vanhoista hopeakoruista ja -aterimista tehdyt korut, ne olivat hyvin kekseliäitä ja kauniita.
Antiikkipuolelta jäi mieleen silti eniten Retrosiskon osasto. Se oli ihanan värikäs ja nimikin on tuttu, mutten ole koskaan vielä ostanut sieltä mitään. En voi päästää itseäni tuonne liikaa tutkimaan, en pääsisi noiden aarteiden kimpusta koskaan pois...


Minusta koko messujen paras osasto oli Porvoolaisella sisustusliikkeellä Destinyllä (myös Helsingissä). Jotenkin tällä hetkellä sen tuotteet vaan kolahtivat eniten. Hämyistä goottihenkeä lisää meille! Ai juku noita ihania seinätauluja, tyynyjä ja koriste-esineitä! Destiny muuten myi tuon alimmaisen kuvan pöydällä olevia tuotteita -40% alennuksella. En uskaltanut kuin hieman hypistellä niitä. Jos olisin päättänyt ostaa jotain, minulla olisi mennyt puoli tuntia siihen että olisin osannut päättää ensin minkä valkkaisin. Ja silti minun olisi pitänyt tietää sille kotona paikka. (Hyvin on rahaa säästynyt tällä säännöllä, heh. Mitään en osta jos en tiedä paikkaa valmiiksi tai heitä jotain vastaavasti pois)

Taidepuolella (ArtHelsinki 14) oli paljon mielenkiintoista nähtävää, mutta aloimme olla aika väsyneitä tässä vaiheessa, joten kunnon tarkastelu jäi. Nämä veistokset olivat mainioita. (Ikävä kyllä tekijää en huomannut katsoa)

Ensin ajattelin laittaa kaikki mielenkiintoisimmat messukuvat yhteen postaukseen, mutta on niitä vain niin paljon (vaikka yritin rajoittaa kuvaamistani heh). Haluan siis esitellä teille niitä lisää jahka saan ne editoitua.

Huomenna alkaa uusi viikko taas, kolme jäljellä enää Suomessa (jos ei yllätyksiä tule...mutta niistä sitten toisella kertaa)

Hauskaa illan jatkoa!

These fotos are from yesterday. I was in Habitare 2014 -in furniture/Interior decoration/design fair in Helsinki and enjoyed it a lot.

7 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Mulla joku turtumus ja tavara-ahdistus vaivaa edelleenkin, harva tavara kunnolla sytyttää, mutta VAU mikä sänky!!!
I h a n a !!!!!

Tillariina K. kirjoitti...

Linnun (kotka) kynttilänjalat...aah! Ihkut!!

arleena kirjoitti...

Minäkin katselin sisustuslehdessä noita skeittilautajakkaroita ja tykkäsin niistä.
Habitaressa en ole käynyt moneen vuoteen, yksi syy on muutto tänne kauas.
Kiitos, että löysit instagramiini.

Millin kirjoitti...

Messuilla on tunnelmaa ja paljon ihania ttavaroita. Kauniita kuvia :)

Ame Amebadonna kirjoitti...

Ihana postaus! Aleksi puustisen jakkara näyttää tosi ihanalta. Kiva että kuvia tulee lisää, odotan mielenkiinnolla.

Home Sweet England kirjoitti...

Paljon ihania juttuja mitä voisin adoptoida meille. ;)
Mutta kyllä vaan tuo kiikku olis ihana sitten kun joskus oman pihan saan. <3

Matkatar kirjoitti...

Pepi: Liikaa tavaraa on meilläkin, siksi en tuolta ostanutkaan nyt mitään...(vaikka pari asiaa jäi tietty vaivaamaan hehe) Juu oli kyllä komea sänky...

arleena: Instagram on kyllä kiva juttu ja sieltä on hauska bongailla "tuttuja tyyppejä"

Millin: Kiitos, kyllähän messuilla on välillä kiva kierrellä!

Ame Amebadonna: Kiitos :)

Home Sweet England: Juu, ihanuuksia ihanuuksia..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...