maanantai 29. syyskuuta 2014

Pinkkityttö

 Kasvohaaste (29 Faces Art Challenge) alkaa olla ohi. On ollut tosi antoisaa, vaikken joka päivälle olekaan piirrellyt tai maalaillut. Paljon jäi vielä ideoita, tyylejä ja materiaaleja kokeilematta mitä suunnittelin. Mutta tästä on hyvä jatkaa. Olen iloinen uudelleen syntyneestä taiteiluinnostuksesta, kiva kun tuli lähdettyä tähän mukaan! 

Ylimmän kuvan yritin pitää mahdollisimman raikkaana ja hempeänä -esikuvan (Noora) mukaisesti. Tuo alempi syntyi spontaanisti parissa minuutissa ilman etukäteissuunnitelmia ja käsittelin sitä vielä hieman Photarissa lisää.

 Huomasin, että olen nyt hurahtanut vesiväreihin totaalisesti. On ollut kiva opetella käyttämään  niitä vuosien tauon jälkeen. Paljon on petrattavaa värin käsittelyssä. Seuraavalle kerralle hankin laadukkaampaa paperia, tämä näihin haasteisiin käyttämäni ei kestänyt vettä kovin hyvin.

 Piirtäminen on ollut myös tosi mukavaa. Olen huomannut, että ne asiat mitä olen eniten elämäni aikana harjoitellut, ovat parhaiten hallussa. Eli silmät -nenä -suu. Hiusten piirtämisessä olen kehittynyt, mutta sitä täytyy vielä harjoitella. Vaikeimpia minulle ovat mielestäni korvat (haha!) sekä kasvojen muoto. Mittasuhteitakin saa usein korjailla jälkikäteen. Varjostus on myös sellainen seikka mitä saa loputtomiin harjoitella. Tai kun osaisi edes päättää millä tyylillä varjostan, hih.

Kiitos kaikille kuviani kommentoineille, on ollut mielenkiintoista (ja innostavaa) lukea niitä!

These are my last paintings for 29faces Art Challenge. It has been very rewarding and fun. I think I`ve learnd something. At least I know better now what I still need to practise more and more: proportions, ears (hah!) and shading too. 

Thank you all that have left comments to my art works, it has been so inspiring to read them!

12 kommenttia:

iivika t kirjoitti...

Näitä on ollut ilo katsella! Ihailen aina ihmisten taiteellisia lahjoja, itselle kun ei niitä ole suotu. Toivottavasti nähdään sun upeita töitä välillä jatkossakin!

maiju kirjoitti...

Nämä sun taideteokset on tosi mahtavia.

Susanna kirjoitti...

Jatkathan taiteilemista - ei tuollaista lahjaa kannata jättää ruostumaan.

arleena kirjoitti...

Kauniit kasvokuvat. Selvästi sinun omaa alaasi kasvokuvaienmaalaus.

Millin kirjoitti...

Maalauksesi ovat tosi kauniita ja taidolla tehtyjä. Pidän kovasti tyylistäsi, raikkaita ja värikkäitä.

Kiiris kirjoitti...

Oh, upea on tyttö! Värit niin kauniit.

Matkatar kirjoitti...

iivika: Kiitos, kiva kuulla! Enköhän minä tästä taas innostu :)

maiju: Kiitokset!

Susanna: Heh, kiitos :)

arleena: :D kiitos, empä ole koskaan ajatellut noin...mutta tämä haaste ja teidän kommentit antavat rohkeutta lisäharjoituksiin!

Millin: :D

Kiiris: Kiitos kiitos!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Minusta on aina ihanaa nähdä, kun joku osaa!

Matkatar kirjoitti...

Paluumuuttajatar: Kiitos, mutta kyllä minä tuossa virheitä ja korjattavaa näen edelleen aika paljonkin. Itse sitä on kaikkein kriittisin ehkä. Silti näitä teidän kommenttejanne on ollut tosi ihana lukea <3

Anonyymi kirjoitti...

Työsi ovat tosi taitavasti maalattuja! Katsoin nyt koko sarjan läpi ja nautin :-)
Hyvää aquarellipaperia kannattaa kyllä hankkia. Siinä väri liikkuu taiteellisesti ja hallitusti (tai sitten tekee omia mainioita mutkiaan ja alueita). Hyvältä paperilta voi myös esim. luonnonsienellä sipaista vähän pois tai sitten pestä tiskiharjalla koko paperin, jättää jotain jännää ja jatkaa sitten taas.

Matkatar kirjoitti...

Uuna: Kiitos vielä sinulle! Juu ilman muuta satsaan kohta parempaan paperiin -ihan erilaista maalata oikealle paperille, olen kyllä joskus kokeillut! Kiitti vinkeistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...