lauantai 20. syyskuuta 2014

Polskimassa ja poreilemassa

Saimme jo hyvän aikaa sitten tarjouksen Saimaan kylpyläreissusta postilaatikkoon. Huopasimme ja pohdimme -mennäkkö vai eikö mennä. Lopulta päätimme varata ajan. Jouduimme sitä vielä viikolla siirtämään auton temppuilun vuoksi, mutta onneksi sekin ongelma on nyt korjattu.

Nyt on reissu takanapäin ja ihan hauskaa oli. Keskiviikkona ilmottauduimme sisään ja kannoimme pikku kassimme huoneeseemme, joka oli varsin viehättävästi sisustettu.

Lähdimme tutustumaan kylpylään ja huomasin, että pidin aika pitkälle muustakin sisustuksesta. Upeita paksuja mattoja, värikkäitä sohvia, paljon valoa ja lämmintä puuta.

Bongasin Marjatta Tapiolan upean työnkin seinältä! 
Illalla menimme Beatles -baariin olusille ja lehtiä lueskelemaan. Ei siellä Beatlesmusiikki soinut (pöö) -muuta muuten oli viihtyisää.

Mainiot nämä "herrasmieslamput" vai mitä!?
Georgen vieressä oli metkaa...
Seuraavana aamuna näimme aamupalalla enemmän muitakin asiakkaita -olimme nimittäin jo ihmetelleet miten hiljaiselta kylpylä vaikutti. Kävimme myös sellaisessa Holiday Clubin esittelytilaisuudessa -missä kovin innokas myyntitykki oli heti "hyvä kaveri" ja sitten yritti kaupata osakkeita. No, ei se paljon häirinnyt siinä mielessä että pääsimme samalla tutustumaan alueseen golfautolla. Kävimme myös parissa uudessa huoneistossa sisällä. Oli mielenkiintoista ohjelmaa.


Syömään päätimme ennakkosuunnitelmista poiketen mennä tähän rannan rentoon ravintolaan pizzalle. Ei vain tehnytkään mieli mennä istumaan hienoon paikkaan illalla. Olikin hyvää pizzaa!

Kelluva talo
Meidän huoneemme oli tuolla "linnahotellissa". Kuulimme, että se on entinen mielisairaala ja että siellä kummittelee...N.100:metrin liukumäki ulkoapäin
Ulkoilun jälkeen menimme kylpyläosastolle. Toisiamme yllyttämällä olisimme liukuneet tuosta pitkästä liukumäestä, mutta ehkä vanhemmiten on tullut järkeä -ja kokemusta. On noissa mäissä lasten kanssa tullut liu`uttua -ja satutettuakin välillä itsensä. Menimme kuitenkin pienemmästä mäestä. Oli ihan hauska, paitsi miehellä tuli niin kova vauhti että oli lentää laidan yli.

Alueella oli useita erilaisia porealtaita ja katolla oli savusaunaksi nimetty sauna. Ei siellä savua ollut, mutta hyvät löylyt kyllä. Tuossa keskellä oli hauska suihkulähde, joka lähti päälle puolen tunnin välein. Siellä oli hauska seisoa värillisten vesisuihkujen hieromana.

Melko pieni kylpylä...ihan ok, mutta paremmissakin olen käynyt. Sisustus täällä kylpylän puolella vaikutti vähän keskeneräiseltä.
Loppuun vähän kritiikkiäkin. Kiinnitimme miehen kanssa (ammattitauti kai heh) siihen, miten remontti taloissa on tehty. Kiire on paha juttu nykyään ja se näkyy usein lopputuloksessa. 

Hotellimme käytävät olivat hyvin kuluneet -mikä ei tietystikään ole ihme kun porukkaa liikkuu. Seinissä oli isoja koloja, maali lähtenyt ja lattialaattoja irti. Miten helppoa olisi esim. huoltomiehen käydä edes kerran kuukaudessa paikkailemassa isoimpia kolhuja ja naarmuja...lopputulos olisi paljon huolitellumman näköinen.

Lähemmin tarkasteltuna kaunis huoneemmekin sai moitteita. Seinät oli maalattu vain kertaalleen, joten pohjamaali kuulsi pahasti läpi. Listoituskin oli aika roiskimista. Ei pääsisi läpi tälläiset jutut mieheni kontrollista, heh!Poislähtiessä törmäsin vielä tälläiseen iki-ihanaan lamppuun! 

Mukavaa lauantaita sinulle...toivoo


9 kommenttia:

Elina / Narulelu maailmalla kirjoitti...

Ihanan näköinen huone :) Etenkin Suomessa noihin huonosti väsättyihin listoihin ja läpikuultavaan maaliin kiinnittää kyllä huomiota. Täällä sitä ammattitaitoa on olemassa ja luulisi homman teettäjääkin vähän jälki kiinnostavan. No onneksi nuo on kuitenkin vain pikkujuttuja, jos muuten kaikki pelittää.

Jael kirjoitti...

Ihanalta vaikuttava kylpyläpaikka ja varmaankin kiva kylpyläviikonloppu:) Mutta aikamoista hutilointia on korjauksissa tehty:(
Jännä tuo veden päällä oleva talo.Mutta entä jos kotiin tullessa erehtyy ja putoaakin veteen;D

Nonna kirjoitti...

Kaunis paikka, tuolla voisi hyvin käydä lomailemassa!

arleena kirjoitti...

Kaunista näytti olevan, viihtyisin minäkin muutaman päivän tuolla.
Olen huomannut samoin, että viimeistelyyn ja huoltoon ei kiinnitettä tarpeeksi huomiota. Minulle tulee mieleen, että asiakkaita ei arvosteta tarpeeksi. Mentaliteetilla- kyllä tämä kelpaa ja säästetäänpäs tässäkin - on kuitenkin arvaamattomat seuraukset. Asiakkaat kommenntoivat jaloillaan, eivätkä tule toista kertaa.

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Kauempaa katsellen siellä näyttää tosi hienolta. Turkissahan oli juuri viimeistely se mikä mätti. Ehkä tännekin on alkanut sama mentaliteetti siirtymään?

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

No, te olette olleet melkoisen lähellä meitä. Joutsenohan kuuluu nykyisin Lappeenrantaan. Mukavaa sunnuntaita!

Matkatar kirjoitti...

Elina: Totta, pikkujuttuja tuollaiset kun muuten huone oli siisti ja kaunis :)

Jael: Oli tosi kiva paikka :)

Nonna: Suosittelen! Paljon jäi meillekin näkemistä niin sisä- kuin ulkopuolelta.

arleena: Hyvin sanoit, tulee tosiaan sellainen fiilis että "mitä siitä jos ei ihan tyytyväisiä olla -tulee uusia kuitenkin tilalle."

Paluumuuttajatar: Varmaan sitten...halpatyövoimaa?

Satu: Ai jaa, jännä! Kivaa sunnuntaita sinullekin :)

Kaukokaipuun Nella kirjoitti...

Vau mikä huone! Näyttää oikein mukavalta. :)

Kaukokaipuun Nella kirjoitti...

Vau mikä huone! Näyttää oikein mukavalta. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...