lauantai 6. syyskuuta 2014

Taidelauantai


Aamulla jännäsimme miten auton kanssa käy. Sehän jäi eilen muutaman kilsan päähän eräälle työmaalle. Ei vaan lähtenyt käyntiin ja minä oli varannut tälle päivälle paikan Lahden taidelauantailta.

Mies fillaroi hyvissä ajoin aamulla autolle ja se päättikin vaihteeksi taas lähteä käyntiin! No, pääsin siis ajoissa paikalle myymään vanhoja töitäni ja muuta. Otin omppujakin vähän jaettavaksi mukaan.


Yllätyin miten paljon porukkaa siellä liiikkui! Hyvällä kelillä oli varmastikin vaikutuksensa asiaan. Olimme yhdessä erään toisen kanssa varanneet paikan, edustimme siis paikallista Taideyhdistystä.


Teitä kiinnostaa tietysti tietää, sainko myytyä mitään. No, lähdin sillä asenteella että kaikki tulee todennäköisesti takaisin (paitsi omput). Yllätyin kuitenkin iloisesti kun sain myytyä sentään jotakin. Kiinnostusta ja kyselyä tuli myös paljon lisää.

Itse asiassa jäi fiilis, että ensi vuonna uudelleen! Toki sitten täytyy valmistautua paremmin. Miettiä kunnolla mitä myyn ja laittaa kaikki nätimmin ja selkeämmin esille.


Autonmokoma teki temput taas illalla eikä suostunut lähtemään käyntiin. Onneksi Erika poikakavereineen pääsi hakemaan minut kotiin.

Pikkuisen pääsin ruokatauoilla pyörähtämään muuten tutkimassa mitä muuta tapahtumaa taidelauantaissa oikein oli. Täytyy myöntää etten ole ennen käynyt sellaisessa (miksiköhän?). Oli kyllä yllättävän monipuolinen ja mukava tapahtuma!

Oletko sinä käynyt koskaan vastaavanlaisessa taidetapahtumassa?

edit: Jos sinua kiinnostaa nähdä töitäni, niitä voi katsella tuolta "Maalauksiani" -välilehdeltä tai tästä linkistä.


8 kommenttia:

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Eipä ole tullut käytyä, mutta hyvin voisin käydäkin. Mukavaa, että sait myytyä joitakin töitäsi. Kauniit on myös olleet nuo aikaisemmat kasvotyöt. Luen kyllä kaikki postaukset, mutta en aina ehdi kommentoimaan.

Jaana kirjoitti...

En ole käynyt, mutta voisin käydä jos jostain sellaisen bongaisin :).
Näkeekö noita sun töitä tarkemmin jossain?

Tuula's life kirjoitti...

Olen joskus käynyt vastaavanlaisissa - katselijana. Mukavia tapahtumia. Ja kiva kun sait myydyksi töitäsi. Samoin kuin Jaana, minäkin olen kiinnostunut näkemään töitäsi.
Hyvää alkavaa syyskesän viikkoa!

kaari3 kirjoitti...

Kivoja tapahtumia, tykkään tarinoida asiakkaiden kanssa ja ostajana taiteilijan kanssa. Se on aina mukavaa, kun joku oikeasti ihastuu töihin. Ja myytyvtyö on aina boonusta 😊

Tillariina kirjoitti...

Onneksi auto tahtoi liikenteeseen. Itselläni ollut auton kanssa pientä käynnistysprobleemia myös. Hienoa, että tuli kauppoja!

Matkatar kirjoitti...

Paluumuuttajatar: Eihän sitä aina ehdi kommentoida millään. Minulla sama juttu. Tulee lueskeltua niin paljon kivoja blogeja (myös sinun).

Jaana: Tuolta blogini "maalauksiani" -sivulehdeltä voit nähdä joitain töitäni. Myönnän että viimeaikoina olen ollut aika innoton maalaamaan, mutta yrittelen mm. tuolla kasvohaasteella (29faces) motivoida itseäni taas.

Tuulia: Kiitos, hyvää syksyä sinnekin -katso "maalauksiani" -välilehti jos kiinnostaa! :D

kaari3: Näin on...minustakin on kiva kierrellä tälläisissä tapahtumissa ja kuulla mitä ihmiset kertovat tuotteistaan ja töistään ja miten ne ovat syntyneet. Se on kiehtovaa :)

Tillariina: Niimpä! Juu kaupat aina motivoivat jatkamaan eteenpäin.

Petra kirjoitti...

En yhtaan ihmettele etta sait myytya, ihan jo blogin perusteella tykkaan kadenjaljestasi!

Cheri kirjoitti...

Jännä tapahtuma, en ole tuollaisesta tiennytkään. Kiva kuulla myös, että kauppa kävi. Joskus taidekouluaikoina myytiin töitämme myyjäisissä ja tuntui tosi hyvältä kun joku oikeasti kiinnostui niistä ja halusi ostaa kotiinsa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...