sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Arki alkaa

Syksyn viimeiset Suomi -vieraat lähtivät tänään aamulla takaisin kotiin. Viestiä tuli jo, että koleaa on siellä päässä, hrr. Kyllä se varmasti hetken kestääkin taas tottua viileämpään säähän.

Meille ei näillä näkymin ole kukaan tulossa kyläilemään, joten täälläkin alkaa tavallinen arki. Ei tule enää käppäiltyä niin paljon nähtävyyksillä ja ulkona syöminenkin jää vähemmälle kahdestaan.
Mies korjasi vesipumppuamme, joka on ollut makuuhuoneen kaapissa ja piti aikamoista meteliä ja temppuili muutenkin. Hän teki sille telineen kattoterassin vesisäiliökomeroon ja raahasi pumpun sinne. Nyt sen ulina ei kuulu niin kovasti tänne sisälle.

Vielä olisi "ongelmana" vuotava wc-pönttö...

 Parin kuukauden tauon jälkeen minä ajattelin huomenna ottaa itseäni niskasta kiinni ja lähteä taas lenkkipolulle! Lihaskuntoakin aion taas parantaa ja herkuttelua vähentää. Aika ajoin sitä vaan alkaa ote lipsumaan ja laiskistumaan...sitten yht`äkkiä huomaa, että nyt tulee porsastelua liikaa. Pitäkää peukkuja motivaatiolleni, heh!

11 kommenttia:

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Uuh, no jos herkutteluja meinaat vähentää, niin ei kannata tsekata nyt meän blogia ;)
Voi ihanan lämpimän näköistä siellä!
-Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

arleena kirjoitti...

Siellä on lkämmintä ja kaunista verrattuna meidän harmaaseen kaamokseen.

Ansku Barcelona kirjoitti...

Tekemistä varmasti riittää kotihommissa, vaikka vieraita ei olekaan :). Ihanat säät on kyllä nyt lenkkeilylle, jos vain tosiaan saisi itsensä liikkeelle!

Matkatar kirjoitti...

Helena: Juu täällä kesä jatkuu vielä...tosi kivaa :) Enkä minä nyt täysin herkkuja jätä -kunhan vähennän. Vieraiden kanssa tulee syötyä aina vähän epäsäännöllisemmin ja herkuteltuakin enemmän :)

arleena: No -eiköhän siellä kohta tule lumi vähän kirkastamaan maisemia!

Ansku: Joo kyllä sitä kaikkea puuhaa on tässä kämpässä vielä -ja nyt on kunnolla aikaa harrastuksille :)

Tiia K kirjoitti...

Tämä oli kiva postaus ja jotenkin liikkis juttukin, kun miehesi siellä korjailee. Näkee hieman sitä teidän arkeakin siellä. Sellaisia kuvia vaan ilomielin lisää, vaikka aamupalasta jne. :) Kivaa nähdä kaikkea. :)

Ihanaa alkanuttaa viikkoa teille sinne. <3

Matkatar kirjoitti...

Tiia K: Kiitos kiva kuulla! Laitellaan vaan lisää näitä "tavispostauksia" :D

Jael kirjoitti...

Mukavaa lenkkeilyä! Täälläkin on nyt ihan loistosäät sellaista varten:)

Ame Amebadonna kirjoitti...

Oi, miten ihanan kesäistä... täällä tulee ja vihmoo... tosin ei ole kovin kylmää mutta harmaata kyllä. Tsemppiä motivoitumiseen lenkkipolulle :)

Matkatar kirjoitti...

Jael: Kiitos! Sehän on hienoa! Täälläkään ei ole liian kuuma kun tarpeeksi ajoissa lähtee liikkeelle :)

Ame: Kiitos, eka lenkki lähti yllättävän hyvin kulkemaan -tästä on ilo jatkaa! :)

Minna E kirjoitti...

Terveisiä sinne lämpöön! Täällä on vähän erinäköistä, aamulla koko maisema oli aivan kuurassa. Tsemppiä myös sinulle lenkkipoluille :)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos Minna! Pari lenkkiä jo mennyt ihan mukavasti (no tokalla kerralla oli liian kuuma...fysiikkani ei meinaa kestää liian lämpimässä juoksemista) :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...