tiistai 14. lokakuuta 2014

Barcelonaa kierrellen







Tähän taitavaan katupiirtäjään olen törmännyt aiemminkin -nyt hän oli markkinoilla kyniensä kanssa.



Taisi sorsa (?) oikein poseerata minulle


Söpöt pikku hampaat



Tytöt kiipesivät jättimammutin kärsän päälle

Uutta katutaidetta
Läheisessä Ciutadellapuistossa tuli käytyä vieraiden kanssa, samoin Encant`sin markkinoilla. Aika paljon näitä samoja paikkojahan me vieraiden kanssa kierrellään. Mutta on kiva huomata miten kaikki ihmiset ovat aina erilaisia. Toisille rentoutuminen rannalla tai shoppailu ovat loman tärkeimpiä asioita, joillekin ne voivat olla syömiset ja juomiset.

Mitäs itse sitten odotan lomalta eniten? Minä otan loman aina seikkailuna, ja haluan nähdä mahdollisimman paljon kaikkea jännää ja hienoa. Ihanaa luontoa, nähtävyyksiä, kulttuuria, paikallisia tapoja. Aina tekee mieli tietty vähän kierrellä putiikkejakin (vaikka tietää että juuri mitään ei voi raahata mukana). Rannallakin viihdyn jonkin aikaa kunhan on kiva kirja mukana.  Ravintolassa on välillä mukavaa käydä syömässä mutten halua sen olevan mikään suuri asia lomasta enkä kuluttaa siihen liikaa rahaa, siksi suosin majoitusta keittomahdollisuudella.



6 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Mä olen just nyt niiiiiin kateellinen noista kesäisistä keleistä !
Olin meinaan Lillassa lutaamassa kylmän veden kanssa., hrrrrr. Sormet kohmeessa. Ja varpaat. Jaa maailma ympärillä harmaa.

Taidan käpertyä viltin alle kirjan kanssa loppupäiväksi.

Minä muuten tykkään/tykkäsin matkustaa samalla lailla, nähdä mahdollisimman paljon kaikkea kivaa ja uutta, istuskella ja ihmetellä ihmisiä ympärillä. Ja syödä...jossain jotain. Ei siis pääasia :)

Tuulia kirjoitti...

Voi! Olette jälleen Barcelonassa! Mitä ihania kuvia näenkään ja lämpöä. Matkalla pitää nauttia tunnelmista, tutustua paikkoihin ja katsella ihmisiä. Syödäkin välillä hyvin, mutta se ei saa olla pääasia. Nauttikaa!

Saija kirjoitti...

Tunnelmallisia tuokiokuvia! Matkoilla on tärkeintä ehkä kiireettömyys ja hetkessä eläminen :)

arleena kirjoitti...

Siellä on kaunista ja nuo vanhat rakennukset upeita.
Kauniit kuvat

Satu kirjoitti...

En ole käynyt täällä pitkään aikaan (anteeksi!), ja "tuoreena" tulokkaana havaitsin muutokset tuossa yläreunan kuvassa ja profiilikuvassa. Tosi kivoja kuvia sinusta, ja ne tuovat jotenkin tosi hyvin esille sen, mikä tämän blogin fiilis on (=hyvä ja miellyttävä). Lukija tulee iloiseksi, kun käy täällä. ♥

Matkatar kirjoitti...

Pepi: Oijoi -kylmyys on kyllä tosi inhottavaa, mutta sittempä saa hyvällä syyllä olla siellä viltin alla. Minä ihmettelen tätä yskää jonka helteistä huolimatta sain...ja nyt tuli kuumekin. Ei kiva.

Tuulia:Kyllä, täällä taas! Kiitos!

Saija: Totta!

arleena: Minäkin pidän noista rakennuksista, niitä ei väsy ihailemaan. Ja niiden yksityiskohtia.

Satu: Kiitos vain, kiva kuulla!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...