perjantai 31. lokakuuta 2014

Lokakuun loiskeetLokakuu se alkaa olla takanapäin. Innostuin tällä kertaa tekemään kaksikin hieman erilaista kollaasia kuun mieleenpainuvimmista hetkistä. Toisen löydät Nauran auringolle -facebook -sivuilta.

Olen tässä kuussa innostunut muuten yhä enemmän Pinterestin kuvamaailmasta. Siellä luodaan itselle omia kuvakansioita, joihin virtuaalisesti voi kerätä kaikenlaisia ihania ja kiinnostavia kuvia. Minun seinäni löytää täältä. En enää monestikaan hae mitään kuvia "tavallisesta kuvahausta" -Pinterestistä löytyy niin paljon parempia ja kivempia. 

Oletko sinä mukana Pinterestissä? Olisi mukavaa löytää lisää tuttuja seurattavia!


Hauskaa Halloweenia ja viikonloppua kaikille uusille ja vanhoille lukijoille! Meiltä löytyy illaksi nämä (kuulemma ihan näköiset, heh) tikkarit. Mutta nyt kone kiinni ja lenkille!

Ps. Ai niin, se eilinen Dràcula leffa oli ihan...hm...hauska. Melko tavanomaisia efektejä, mutta tosi hyvin toteutettu. Juonikin oli sen verran simppeli että vielä puutteellisella espanjantaidolla (kaikkihan ovat dubattuja täällä) hyvin pysyi kärryillä tilanteessa kuin tilanteessa. Parasta leffan antia oli upea puvusto, linnojen sisustus ja henkeäsalpaavat vuoristomaisemat. Unohtamatta mainita mielettömän komeaa pääosan esittäjää Luke Evansia!

Ja NYT tää kone kii ja äässi ylös soffasta!


5 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Kiva kuvakollaasi!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

En vieläkään ole opetellut kollaasien tekoa, vaikka aina kun näen jonkun blogissa sellaisen, mietin, että pitäisi opetella. Hyvää Pyhäinpäivää.

arleena kirjoitti...

En ole Pinterestissä - ainakaan vielä. Enkä usko, että ehdinkään sinne.
Insta on nyt menossa ja tuntuu kivalta.
Hieno lokakuun kollaasi

marja-terttu kirjoitti...

Hieno lokakuun kollaasi☺
Hyvää Pyhäinpäivää ☺☺

Matkatar kirjoitti...

Nonna: KIItti!

Paluumuuttajatar: Opettele ihmeessä, ei ole vaikeaa! Itse teen useimmiten Pickmonkeyssä :)

arleena:Kiitos! En itsekään ajatellut meneväni Pinterestiin kun on näitä jo muita niin paljon -mutta sinne jää kyllä heti koukkuun, on mainio!

mate: Kiitos, samaa sinulle!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...