keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Paluu Barcelonaan

On ollut jälleen ihana palata Barcelonaan. Mukanamme tuli tällä kertaa pari tuttua iloista tyttöä vieraaksemme. Aika on rientänyt paikasta toiseen kipitellessä, putiikeissa sekä nähtävyyksiä kierrellessä.
Plaaza Catalunyalla
Boquerian markkinahalli

Rannan suurta maailmanpyörää purettiin juuri. Rannalla kävimme vasta kahlailemassa ja vesi olikin yllättävän kylmää. Ilma on onneksi ollut todella lämmin ja helteinen. Huomiseksi luvattiin jopa kolmeakymmentä astetta, huh! Suunnitelmissa on mennä aamupäiväksi uudelleen rannalle ja iltapäivällä vieraamme käyvät Sagrada Familiassa. Huomasimme, että sinne voi nykyään varata kätevästi netistä liput etukäteen ja tulostaa ne. Voi valita mihin aikaan menee sinne, näin pääsee jonon ohi -tosi kätevää! Linkki varaussivulle löytyy täältä.


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pikkuisen maisemat vaihtuivat vanhan myllyn kuvista Barcelonaan. Kiva kun voi vaihtaa maisemaa, ei kyllästy. Myllyn ympäristö on kaunis, mutta talvea pakoon minäkin lähtisin lämpimään.
Iloinen kuva suihkukaivon edestä :-)

anneaulikki kirjoitti...

Aagh- mä en kestä ;) ihanat rakkaat tutu paikat, joissa just vaellettiin, ikävä jo nyt ! Nauttikaahan täysin rinnoin ♥ Maailmanpyörän ohi kuljimme myös, oli silloin toiminnassa, mutta kyytiin emme menneet. Olimme menossa lounaalle lähistölle "Toc de Mariin" muistaakseni silloin.

Tiia K kirjoitti...

Kiitos ihanista kuvista, joissa tutut paikat. Ihana ikävä iski. Lisää näitä kiitos ja teille mahtavia päiviä Barcelonassa..

Tiia

Lady of The Mess kirjoitti...

Nauttikaa täysillä noista maisemista ja lämmöstä ja herkuista ja väreistä. Niin mä olen kateellinen - mutta silti aion kiusta itseäni ja käyn näitä sinun kuviasi pitkin seuraavia pimeitä kuukausia katsomassa;)

Jael kirjoitti...

Varmaankin ihanaa olla takaisin tuolla ,nyt kun Suomessa alkaa jo kylmetä ja puut olla paljaita.Meilläkin on ollut helteistä;tänään tein pitkän lenkin ja tulin kotiin ihan hikisenä...

PauMau kirjoitti...

Juuri sopiva aika vaihtaa maisemaa! Kesä vaan jatkuu siellä, nauttikaahan :)

Matkatar kirjoitti...

Uuna: Kyllä juu -tunnelmasta toiseen :)

anneaulikki: Olet samanlainen kuin minä :) (aina ikävä tänne)

Tiia: :D

Lady of the mess: Kiitos kiitos :)

Jael: Kyllä se varsin ihanalta tuntui, olen niin kylmänarka että juuri oikealla hetkellä tultiin tänne!

Paumau: Näin on, kiitos teemme niin!

Nonna kirjoitti...

Ihanan lämpöiseltä ja aurinkoiselta näyttää!

Ansku Barcelona kirjoitti...

Lämmin kesä jatkuu, tosin sunnuntaille kai lupasi jo syksympää. Kuinka kauan olette täällä Barcelonassa?

Matkatar kirjoitti...

Nonna: Juu lämmintä on!

Ansku: Minusta saisi jatkua pidempäänkin :) Ollaan nyt ensin ainakin jouluun täällä ja sitten näillä näkymin tulemme alkuvuodesta takaisin :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...