keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Aivopähkinöitä





Joulun lähestyessä kauppoihin tulevat tuoreet saksanpähkinät (tai minulle nämä ovat aikoinaan tulleet tutuiksi Walnuß -pähkinöinä). Ne ovat kauniita ja suuria, ja kätkevät sisäänsä herkullisen, mutta hieman karvaanmakuisen pähkinän.

Ne sisältävät paljon proteiinia ja terveellisiä rasvoja, siksi näitä kannattaa napostella "pikkunälän" tai napostelunhimon yllättäessä. Mutta ei liikaa näitäkään.



10 kommenttia:

Susanna Kajala kirjoitti...

Noi on ihan parhaimpia pähkinöitä. :)

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Aivoja ja aivonkuoria. Herkullisia pähkinöitä. Kivat makrot!

pappilanmummo kirjoitti...

Näistä pähkinöistä minäkin tykkään...

Jael kirjoitti...

Kivat kuvat.Käytän noita paljonkin,eri jutuissa:=)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kivat pähkinäkuvat! :)

mate kirjoitti...

Hyvältä näyttää nam, mustavalkoiset ☺

Sirpa kirjoitti...

Hienot makrot!
Jouluaikaan nämä aivopähkinät kuuluvat ehdottomasti pähkinäkippoon :)

Mamma N kirjoitti...

Nam nam :) Linkitin sinut Muistikirja-blogiini lukulistalle. Toivottavasti sopii :)

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Tässä tarvitaan pähkinänsärkijää. Hieno tutkielma hyvästä protsku-lähteestä.

Matkatar kirjoitti...

Susanna Kajala: Minäkin pidän niistä!

Tylsä Mörökölli: Kiitti!

pappilanmummo: :D

Jael: Kiitos, uskon että sinulla on näille monet erilaiset reseptit!

Pieni Lintu: Kiitos!

mate: Kiitti :D

Sirpa: Kiitos, samaa mieltä!

Mamma N:Kiitos, tottakai sopii!

tanssiva harmaa pantteri: Kyllähän sellainen hyvä olisi, mutta särkee ne pihdeilläkin :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...