lauantai 15. marraskuuta 2014

Haasteen puolessavälissä


Kuun alussa innokkaasti aloittamani Vatsalihashaaste on edennyt puoleen väliin. Moni kommenteissa ihmetteli sitä, miten nopeasti tuossa haasteessa edetään -ja myönnänkin, että haastetta on ollut. Tässähän toistetaan alla olevia neljää liikettä ja joka päivä toistoja tulee lisää. Joka neljäs päivä on lepopäivä.Huomasin jo ensimmäisellä viikolla, että inhokkiliikkeeni on tuo istumaannousu. Toinen on jalkojennosto. Sitä jouduinkin hieman soveltamaan siten, että lasken jalat normaalisti suorina alas, mutta nostan ne siitä koukistaen ylös. Suoraan nostettuna alaselkäni rasittui liikaa.

Tämän viikon aikana olen joutunut myös jaksottamaan näitä kun toistomäärät ovat tulleet niin suuriksi. Eli teen liikkeet kolmessa osassa. No lankut toki menevät ilman jaksotusta -nyt ollaan jo minuutissa!

Eli kehitystä tapahtuu, ja se tuntuu kivalta!

Olen samanaikaisesti ahkerasti käynyt kolme kertaa viikossa juoksemassa ja tehnyt jalka- ja ylävartalotreeniäkin, eli voin olla itseeni tyytyväinen. 

Ennen- ja jälkeen kuvia en tästä haasteesta lupaa, paitsi jos saan sen sixpäkin edes pilkistämään. Joka tapauksessa haaste sujuu hyvin ja lihasvoima kasvaa pömppiksen allakin. Lisää tuloksista sitten kuun lopussa, toivotaan että puhti säilyy loppuun saakka...(välillä usko kyllä meinaa loppua kun katsoo seuraavan päivän toistomääriä...)


Miten muilla haasteeseen osallistujilla on mennyt?

Minä lähden nyt naisten kirjojen- ja vaatteiden vaihtotapaamiseen... Pirteää viikonlopun jatkoa!

9 kommenttia:

Marru kirjoitti...

Tsemppiä sulle ahkeralle! Nolona myönnän, että nyt on vaan laiskoteltu töiden jälkeen...

Jael kirjoitti...

Tsemppiä! Ja kiva kuulla että edistystä on syntynyt:)

Tillariina K. kirjoitti...

Hiki tulee pelkästä ajatuksesta. Mä teen pari kertaa vuodessa vatsalihaliikkeitä penkissä, jos selkä kipeytyy. Muuten en. Mukavaa viikonloppua!

anumorchy kirjoitti...

Hienoa! Minulla tuo istumaannousu ei suju ollenkaan. Eiko swiina pitaisi jonkun pitaa jaloista kiinni tai jotain? Niin ainakin koulun jumppatunneilla tehtiin. Lankkua olen jonkun verran treenannut.

Matkatar kirjoitti...

Marru: Heh, kiitos! Hullu taidan olla, mutta ompahan minulla aikaa...

Jael: Kiitti. Juu on se yllättävää huomata joka päivä, että taas selvittiin päivän treenistä hengissä... :D

Tillariina: :D Kiitos...Niin kyllähän selkääkin pitää treenata yhtälailla, muuten vatsakaan ei kehity.

anumorchy: Kiitti! Se istumaannousu onkin paha. Minäkin muistan miten koulussa pidettiin aina toisten jaloista kiinni. Minä pidän kädet suorana edessä (enkä niskan takana) niin se onnistuu.

Menninkäinen kirjoitti...

Tein tän haasteen muistaakseni kesäkuussa. Lankku oli mulle pahin, alkoi selkä jumittamaan. Kyllä mäkin loppukuusta aloin puolittamaan toistopätkiä. Istumaannousuja helpottaa hitusen, jos sulla on kahvakuula. Ota se käsiin rinnan päälle. Kuulostaa hullulle, mutta helpottaa nousuja!

Tsemppiä loppukiriin!

Kiiris kirjoitti...

Jessss! Hyvä sinä!

Matkatar kirjoitti...

Menninkäinen: Hei kiva kuulla että sinäkin olet tehnyt tämän! Kiitti vinkistä että paino auttaa, täytyy kokeilla...

Kiiris: Kiitos :)

Satu kirjoitti...

Hassua, mutta muistaakseni toissa päivänä (vatsalihaksia ähertäessäni) ajattelin juurikin sinua ja tätä haastetta, että mitenköhän haaste on edennyt. Oli siis kiva kuulla tilannetiedotusta.

Mulle kaikki vatsalihasliikeeet ovat yhtä lailla inhokkeja - mistä lienee johtuukin? ;-) Paitsi lankusta jostain syystä tykkään!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...