torstai 20. marraskuuta 2014

Hyvän mielen patikkaretki


Viime viikonlopun patikointiretki jatkui kukkulalta pieneen kylään, josta oli kauniit näköalat alas. Mietimme, olivatko kylän asukit kenties niiden iberialaisten jälkeläisiä, jotka asuivat kukkulan laella kauan sitten...

Joka tapauksessa kylässä oli kiva tunnelma, ihan kuin olisimme saapuneet ulkomaille. Taloissa oli korkeat aidat ja vahtikoirat. Lampaitakin näimme.

Tämä haukkui meitä niskavillat pystyssä kuola valuen...hui!

Tämä vesseli oli pelkästään utelias...

Kylän hieno postilaatikkorivistöTäältä aloimmekin laskeutua yhä alemmas. Oppaamme tiesi oikopolun tien varrelta, jota lähdimme seuraamaan kohti Badalonan kaupunginosaa. Iltakin alkoi pikkuhiljaa tulla.


Kaatunut puu, jonka alta mahtui kävelemään


Polku toi meidät vanhalle luostarille, jonka nimi oli Sant Jeroni de la Murtra. Vaikka näimme siitä vain osan, ihastuin siihen täysin. Päätin, että sinne täytyy joskus päästä käymään ajan kanssa valoisampaan aikaan.
Luostarin vieressä oli tämä ihana "rähjämökki" ja puhuinkin miehelle, että tässä olisi täydellinen uusi projekti...

Tässä luostari kauempaa.


Polku muuttui tästä aika pöheiköksi. Sieltä löytyi vanha roomalaisten vesijohto aqueduct -tai ainakin siltä se näytti! (Ehkä joku lukijoista tietää paremmin, en netistä löytänyt onko se niin vanha?) Barcelonan alueella on kuitenkin paljon sen aikuisia muureja ja pylväitä jäljellä.


Lähellä sitä oli myös mielenkiintoinen rakennelma, jonka alkuperä jäi hieman epäselväksi. Hyvin kaunis ja romanttinen se oli laskevan auringon valossa...
Tästä pääsimmekin Badalonaan. Kuvaukselliselta näytti sielläkin pimeällä, mutta maltoin jo mieleni ja pakkasin kameran reppuun. Kävelymme jatkui tässä vaiheessa jo kipeytyneillä jaloilla ja suunnistimmekin suoraan metrolle. Jäi kyllä hyvä mieli patikkaretkestä!

Huomasitko jo, että laitoin oikeaan sivupalkkiin uudet hienot oranssit somenapit. Voit siis seurata Nauran auringolle -blogia myös Facebookissa, Pinterestissä ja Instagramissa! 

11 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Hienot kuvat ja hienot maisemat!Tuolla kelpaa kyllä patikoida:)

Menninkäinen kirjoitti...

Toi puuhäkkyrä on tosi hieno! Ja ihana tuo koirannassikka! <3
Noi postilaatikot on myös tosi erikoiset. Oliko ne kylän laidalla vai "keskustassa"? Toivottavasti ei kukaan pikkuruinen mummo ole saanut ylimmän rivin laatikkoa...

Marru kirjoitti...

Hienot kuvat, mutta HUI... mikä peto! :)

Pasi Lepola kirjoitti...

Upeeta kuvareportaasia jälleen kerran. Katse kuitenkin pysähtyy kerta toisensa jälkeen tuohon seitsemännen kuvan puuhun, dramaattisen onnistunut otos!

Kiiris kirjoitti...

Upeaa tunnelmaa. Kaatunut vanha puu ihan yliveto!

orvokki kirjoitti...

Taas kiva patikkaretki kanssanne, ja ihan taatusti ulkomailla.

Matkatar kirjoitti...

Jael: Kiitos, kyllähän kelpasi :)

Menninkäinen: Juu se häkkyrä oli jännä :) Kyllä noi laatikot oli siinä kylän laidalla tien varressa rinteen reunalla. Matkaa varmasti on kauempaa.

Marru: Joo kyllä minä menin äkkiä ohi, se oli pelottava ja meinasi väkisin tulla yli sieltä!

Pasi Lepola: Kiitos kiva kuulla!

Kiiris: kiitti!

orvokki: :D

Nonna kirjoitti...

Oi mikä vanha luostari! Niin kaunis omalla tavallaan. Upeita kuvia!

Jael kirjoitti...

Ja kiitos siitä mansikkapuutiedosta. Tsekkasin,ja sitä on täälläkin,mutta pohjoisessa.

Ansku Barcelona kirjoitti...

Voih, ihanat maisemat!

Matkatar kirjoitti...

Nonna: KIitos!

Jael: :D

Ansku: Kyllä vain!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...