sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Innolla Instagramissa

Ensimmäistä kertaa ajattelin julkaista täällä blogin puolella Instagramissa olevia kuviani.  Aina ei tule kameraa kannettua mukana, joten kännykkä on silloin kätevä hätävara, vaikkei se niin laadukas olekaan.

Tässä siis yhteensä seitsemän kollaasia viimeisen kahden kuukauden ajalta:
 Kollaasi 1: Näkymiä Katalonia-aukion ympäristöstä.


 Kollaasi 2: Herkuttelua...Vasemmalla Cafe zero. Minähän en juo kahvia lainkaan, mutta tälläinen jääkahvi menee toisinaan jos on oikein kuuma! Oikealla herkkutapaksia, pizzasliceja uudessa löytämässämme paikassa sekä alhaalla suklaamuseossa juotua syötyä paksua kaakaota. Nuudelit taas... hmm...paheeni, joihin silloin tällöin sorrun. Onneksi en kovin usein!


 Kollaasi 3: Näyteikkunoista bongattua...

 Kollaasi 4: Ihania katunäkymiä Barcelonasta...ei varmasti tarvitse sen kummemmin esitellä -kyllä täällä kelpaa esteetikon kierrellä!


 Kollaasi 5: Nähtävyyksiä bongailemassa...


Kollaasi 6: Rantaelämääkin olemme päässeet viettämään tässä parin kuukauden aikana kivasti. Vaikka enää ei uimaan tarkene mennä, parhaimmilla keleillä rannalle on kiva mennä oleskelemaan tai pitkää rantakatua potkulautailemaan.

Kollaasi 7: Rentoilua, katumusiikkia, kulttuuria, puistoilua...


Huomenna kerron miten kuukauden kestäneessä vatsalihashaasteessa kävi...eli huomisiin!

3 kommenttia:

K kirjoitti...

Hei! Olemme tulossa mieheni ja kaveripariskunnan kanssa Barcelonaan viideksi yöksi uuden vuoden aikaan ja kysyisinkin, mihin kannattaa mennä uutta vuotta juhlimaan?

Matkatar kirjoitti...

Hei vaan! Ympäri kaupunkia on jotain juhlia ja "biletystä", mutta mitään suurempaa ilotulitusta tm täällä ei ole. Laitoin yhden ihan kivan linkin blogiisi! :D

Hääräämön Laura kirjoitti...

Kauniita kuvia! Paras kamera on se, joka on mukana :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...