lauantai 22. marraskuuta 2014

Lauantai käppäily


Oli pilvinen, mutta leuto päivä tänään. Lähdimme hissukseen kävelemään ja näimme parikin tapahtumaa. Santa Caterinan edustalla oli viinikauppiaita kojuineen. Maistiaisiin sai ostaa lipukkeita ja jos jostain tykkäsi, myivät he koko pullonkin. Paljon oli paikallisia liikkeellä maistelemassa viinejä ja napostelemassa tapaksia.

Arc de Triomfin edessä taas oli jokin lastentapahtuma. Paljon ilmapalloja ja musiikkia lapsille.

Kävimme kaupassa täyttämässä ruokavarastoja ja palasimme eri reittiä takaisin kotiin.

Näitä kuvia muuten innostuin käsittelemään tavallista enemmän, tarkkasilmäisemmät ehkä huomaavatkin miten. Laitoin kuvan päälle kangasmaisen tekstuurin, eli jokaisessa on kaksi kuvaa päällekkäin. Muutin vaan sopivista kohdista tekstuuria läpinäkyvämmäksi.

Hauskaa viikonlopun jatkoa!


8 kommenttia:

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Tulee muuten todella jännä tunnelma kun on tuo kangasmainen tekstuuri eli kaksi kuvaa päällekkäin. Upeita kuvia, ihanaa aina kurkkia missä maisemissa milloinkin kuljettu.

Kauniita päiviä sinne lumisesta Suomesta. <3

Menninkäinen kirjoitti...

Kuvissa on kiva postiikorttimainen tunnelma! Eka kuva tuo mieleen, kuinka aina ulkomailla muksin jalkojani noihin hiivatin pylväisiin, ne kun ovat sopivasti pidemmän ihmisen näkökentän alapuolella. Toinen hauska on toi "Myytävänä"-kuva... :D

Jaana kirjoitti...

Kiitos lauantai-kuvista :)!

Matkatar kirjoitti...

Tiia: Kiitos!

Menninkäinen: Kiva kuulla että pidit kuvista :)

Jaana: Ole hyvä, kiva jos viihdyit :)

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Olipas kiva sarja. Ei enää ihan aurinkoista sielläkään? Joko joulu näkyy?

Matkatar kirjoitti...

Paluumuuttajatar: Nyt on ollut pari pilvistä päivää tässä, mutta lämmintä on edelleen +20 astetta :D. Joulu näkyy siten, että kauppoihin on tullut karkkeja ja jouluvaloja asennellaan kaduille.

Pauliina/PauMau kirjoitti...

Näitä sinun kuviasi on aivan ihana katsella täällä pimeyden keskellä. Ripaus toivetta siitä, että paistaa se aurinko vielä risukasan lisäksi Suomeenkin joskus ;)

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

No kyllä tuolla kelpaa käppäillä, ihania kuvia :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...