maanantai 8. joulukuuta 2014

Visuaalista ilottelua

Kuvia taas eräältä kävelyretkeltä...silloin oli vähän pilvisempää, mutta muodot ja sävyt saa silloin kivasti esiin. 

Kuten jossain vaiheessa mainitsinkin, olen Facebooksissa Bloggaajien yhteistyö -ryhmässä mukana. Olemme jo hyvän aikaa siellä kierrelleet toistemme blogeja antamassa palautetta niin ulkoasusta kuin sisällöstäkin. On ollut mielenkiintoista lukea mitä minun blogista on sanottu. Kovasti tykättiin bannerista ja blogini kerrottiin aiheuttavan aikamoista matkakuumetta. Kiva! Valokuvien laatua kehuttiin myös -ja se on mukava kuulla, koska innostun kuvaamisesta yhä enemmän. Tämä bloginihan onkin aika kuvapainotteinen, joten se kuvastaa minua itseänikin esteetikkona parhaiten niin. 

Parannusehdotuksia/arvosteluja sain pääasiassa siitä, että tuolla sivupalkissani on liikaa tavaraa. Olen sitä tässä hissukseen tyhjennellytkin. Turhat mainokset lähtivät ensimmäisenä (eihän niistä oikeasti mitään hyötyä olekaan...), seuraavaksi pienensin noita some-nappuloita ja blogin yläosastakin vähentelin turhia sivuja pois. Muutin koko blogin fontin myös, ehkä joku tarkkasilmäisempi lukija huomasikin. (onko se hyvin luettava?) Kovin paljoa enempää en välttämättä haluaisi karsia tuota sivupalkkia. On kuitenkin mukavaa että esim. lukemieni blogien luettelo on runsas...

...vai onko? Nyt olisi sana teillekin vapaa. Olisi kiva kuulla pidempäänkin blogia seuranneiden mielipide. Myönnän että minulla on taipumus rönsyillä aika ajoin -yksityiskohtia ja linkkejä tulee ängettyä liikaa sinne tänne vaikka vähempikin riittäisi. Ideoita?

Tässä samassa on hyvä taas kysellä olisiko teillä lukijoilla kysymyksiä bloggaajalle? Mistä aiheesta haluaisit minun postailevan?

edit: Jos haluat liittyä facessa tuohon bloggaajien ryhmään, se löytyy nimellä Bloggaajien Blogiyhteistyöt - BB-kamut

11 kommenttia:

Elina / Vaihda vapaalle kirjoitti...

Tosi makeita kuvia :) Tykkään, kun ovat hieman erilaisia. Minua ei ainakaan häiritse vaikka sivupalkissa olisi mitä tahansa. En paljoa keskity siihen. Tämä fontti on vähän siinä rajoilla, että se meinaa ärsyttää. Sori :D Kun kaikki on isoja kirjamia, tekstiä on vain hankalampi lukea. Mutta kyllä tämäkin menee :)

En tiedä oletko jossain vaiheessa kirjoitellutkin aiheesta, mutta toivoisin juttua espanjalaisten ja suomalaisten eroista ja ehkä ihan juttua espanjalaisesta arjesta tms.

p.s. Yritin etsiä tuota FB-ryhmää, mutten löytänyt :( Onko se suljettu ryhmä?

Kiiris kirjoitti...

Oi, hienoja. Erityisesti ihastuin pyörä ja tuolipinokuviin!

//aNNiKa kirjoitti...

Ihania kuvia!

Mua ei niin häiritse täyteläinen sivupalkki, vaikka toisaalta jos kaikkea sekalaista on tosi paljon, niin se saattaa antaa vähän epäsiistin tai sotkuisen kuvan. Nykyään kyllä luen blogeja yhä enemmän kännykällä - joten sillon jää sivupalkitkin yms. näkymättä. Itse asiassa luin tämänkin äsken puhelimesta ja tulin sitten ihan koneelle katselemaan tarkemmin. Puhelimella nimittäin tekstin fonttikin on ihan normia ja selkeämpi lukea kun koneella. Mun mielestä parasta sun blogissa on kauniit kuvat! :)

iivika t kirjoitti...

Minä tykkään tästä sun blogista ihan just näin. Musta ainakin on helmpompaa, kun sivupalkista löytyy mm. kivoja blogeja. Hetken seurailin ryhmässä niitä arvosteluja, ja tuntui siellä vallitseva mielipide olleen se, että kaikki "turha sälä" pitäisi saada yläpalkkiin omille sivuilleen. Minä taas koen sen vaikeammaksi, kun sivun luettuaan joutuu selaamaan takaisin yläpalkille jos jotain muuta haluaa vilkuilla.

anneaulikki kirjoitti...

Lempiblogejani enkä muuttaisi mitään ♥ Barcelona mielessäin kun on niin kaikki sieltä on tervetullutta , niin myös nämä kuvat ;)

Hänskätär kirjoitti...

Älä muuta mitään. Sinulla on oma kiva tyyli josta pidän.

Tiia K kirjoitti...

Ensinnäkin upeita kuvia, kyllä kuvasi ovat aivan mielettömiä. Ja en karsisi mitään. Monet tykkää että on ihan miltei valkoinen blogi, selkeä ja siisti. Mutta niitä on todella paljon,m minulle nappaa persoonallinen ja värikäs blogi ja erityisesti se ihmine siellä takana. <3

Matkatar kirjoitti...

Elina: Kiitos! Arvostan juuri rehellistä mielipidettä. Saatan muuttaakin fontin taas takaisin, sehän voi eri selaimilla ja koneilla näyttää erilaiselta. Ja juu tuo faceryhmä on suljettu, löytyy nimellä Bloggaaien yhteistyöt-bb-kamut :D

Kiiris: Kiva kuulla kiitos!

Annika: Kiitos!

Iivika: Totta, kiitos!

Anneaulikki: Hii, kiitos :)

Hänskätär: :D

Tiia K: Hyvin sanottu ja kiitos! :D

K kirjoitti...

Hei!

Blogisi ulkoasu on minusta tosi kiva ja kysyisinkin, miten nuo linkit etusivu, minä/me, my paintings jne olet saanut laitettua? Ajattelin omaa blogianikin muokata mutta törmäsinkin heti ongelmiin. Haluaisin samanlaisen vaakarivin eri linkkejä omaan blogiinkin. :)

Jaana kirjoitti...

Aivan upeita kuvia ensinnäkin :)! Tuo kaide-kuva varsinkin, tosi mielenkiintoinen!

Minä tykkään tästä fontista ;), minusta selkeä. Ja muuten selkeä ja mielenkiintoinen blogi ylipäätänsä sinulla.En muuuttaisi ;).
Kiitos kun pidät sitä :)!

Matkatar kirjoitti...

K: Kiitti! Kannattaa laittaa lisäsivut blogiin, ohjeet löytyvät Pink Bubblen blogista: http://www.pinkbubble.fi/2014/05/valilehdet-blogiin-paivitetty-versio-ja.html

Jaana: Kiitos kiitos :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...