sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Ravalissa...voi törmätä mihin vainPyörimme Barcelonassa Ravalin kaupunginosassa. Tarkoitus oli mennä katsomaan vintagemarkkinoita. Sieltähän ne löytyivätkin - Nykykulttuurikeskuksen pienehköltä sisäpihalta. Ihmisiä ei ollut kovin paljoa liikkeellä kauniista säästä huolimatta. Kauppiaita oli kyllä ihan mukavasti tullut paikalle. Joku asunnoton kaivoi roskiksesta syötävää, säälitti mutta hän ehti pois paikalta ennenkuin olimme päättäneet pitäisikö auttaa miestä hädässä. 
Oli käsityöläisiä myymässä toinen toistaan kauniimpia korujaan, vaatteitaan, maalauksiaan. Muitakin ylimääräisen tavaran kauppiasta löytyi joka lähtöön, jokaiselle jotakin. Mutta ei kauppa silti tuntunut käyvän. Vaan kukaan ei ollut silti onneton tai näyttänyt murehtivan huomisesta.Aikani kierreltyäni etsin miestäni -eikä kauaa tarvinnut tiirailla. Auringossahan hän, kuten aina!


Ilman päämäärää jatkoimme eteenpäin ja läheltä markkinoita löysimme putiikin, jonne piipahdimme. Aivan kuin sama vintagetunnelma olisi siirtynyt tänne -hinnat vaan pompsahtivat vieläkin korkeammalle. Eihän tuolla edes uskaltanut koskea mihinkään. Kalliimpaa oli kuin uuden tavaran kaupoissa. 

Ilmaiseksi siellä sai silti tutkia ympärilleen. Joka esineellä oli jokin tarina takanaan.


Saako olla retroa olohuoneeseen? Entä nahkatakki? Joka väriä ja kokoa löytyy!

Ihania peltipöytiä, joista olisin edes yhden halunnut meidän terassille...hinta vaan oli huimat 280€!

Tämä mummo näyttää tehneen kirpparilöydön...peilin!

Poikkesimme vielä pienelle sivukujalle, josta löytyi lisää kirpparikauppiaita. Oli pöytiä täynnä lisää tavaraa, vaatetta ja muuta...tällä kertaa pilkkahintaan. Taustalla joku soitti Abbaa. Jäin kiinni erään matkalaukun tutkimiseen, jossa päälimmäisenä kaunis mekko eurolla. Mukaanhan se tarttui.

Mies oli sillä aikaa jo hakeutunut taas aurinkoon vähän matkan päähän. Jäin kuulemma hauskasta "showsta" paitsi. Minun tonkiessani laukkua takani oleva nainen tanssi cancan -tyyliin Abbaa. Maksaessani mekon, hän  nosti mekkoaan ja sujautti kolikon pikkuhousuihinsa!


6 kommenttia:

Pepsi + Max kirjoitti...

Hyviä kuvia! Pääsee oikein tunnelmaan mukaan pelkästään kuvia katselemalla ja tekstiä lukemalla! Kiitos aamun virkistyksestä!

Tiina V. kirjoitti...

Kiinnostavia kuvia Ravalista!
Vespa on tyylikäs ja sillä
olisi hauskaa ajella :)

Henrietta Hassinen kirjoitti...

Oikeesti pikkuhousuihin, luulis olevan hieman epämiellyttävää kolikoiden suhteen mutta eipähän varkaat heti saa saalista :) 280 aika kova hinta ja luulis ettei Espanjan taloustilanne ole vielä niin kehuttava että tollasia hintoja kantsis pitää!
Hauskoja kuvia ja tuo ensimmäinen varsinkin, logot viittais johonkin urheiluun mutta tuo puolialaston nainen vai onko cheerleaderhommat menny jo tuolle asteelle :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat tunnelmalliset kuvat.

Ansku Barcelona kirjoitti...

Onpas kauniita kuvia, oikein huokuu Ravalin tunnelma!
Muutama kaverini on käynyt myymässä tavaroitaan näillä Barcelonan kirpputoreilla, mutta porukka ei kuulemma osta yhtään mitään, vaikka heillä hyvää tavaraa onkin ollut myynissä. Mukaankin ovat houkutelleet, mutta enpä taida lähteä.

Matkatar kirjoitti...

Pepsi+Max: Kiitos vain!

Tiina: Kiitti! No oli kyllä nätti Vespa :)

Henrietta Hassinen: Saattoi olla pikkareissa joku pikku tasku, kuka ties! Onhan täällä kalliitakin liikkeitä, ja yllättävää kyllä asiakkaita riittää joka puolelle kohtalaisen hyvin. Onhan Katalonia kuitenkin Espanjan rikkainta aluetta.

enkulin käsityöt: Kiitos vain!

Ansku: Kiva kun siltä tuntuu :) Joo ei siellä oikein kauppa kyllä käynyt...harmi se on, ei täällä taida juuri käsityöllä elää. Jos ei Suomessakaan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...