lauantai 14. helmikuuta 2015

Te quiero!Emme voineet vastustaa kiusausta Mercadona -kaupassa nähdessämme näitä Ystävänpäiväkakkuja pakastealtaassa. Niitä oli monenlaisia: suklaisia, kinuskisia, capuccinonmakuisia ja näitä mansikkakakkuja.

Ajattelimme miehen kanssa ansainneemme tämän kun olemme taas kiltisti viisi päivää pysyneet erossa herkuista. Hyvä me, yhdessä on helpompi vältellä liikoja herkkuja!


Ostin lisäksi tuoreita mansikoita naposteltavaksi. Vaikka niiden makua ei Suomen mansikoihin voi edes verrata, ovat ne ihan maukkaita. Kakku oli pikku pettymys -liian makea ja mansikanmaku oli jotenkin teollinen. No onneksi tuoreet mansikat raikastivat kokonaisuuden. 

Makoisan teen (hapannaama-kisumukista juotuna) ja hyvän kirjan parissa oli kyllä ihan herkullinen Ystävänpäivähetki. (Paitsi tuo valkosuklaa ei ole ihan minun juttuni...mutta niin sekin tuli syötyä ja taas todettua sama asia heh)


Tarkoitus oli muuten jättää puolet kakusta huomiselle, mutta jotenkin se taas humahti kokonaan, hupsista vaan. Herkkusuita mitä herkkusuita.


Eilen kun teimme mukavan retken Ramblalle, hain terveellisemmät välipalaherkut Boqueira-markettihallista ja menimme syömään ne rannan läheisyyteen. Ei pöllömpää!

Kivaa Ystävänpäivän- ja viikonlopun jatkoa teille!


15 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Sen olen jo Espanjassa oppinut, että leivoksia on vain kahdenlaisia; yltiömakeita tai kuivia... :P

Hyvää ystävänpäivää Barcelonaan!

Marru kirjoitti...

Oikein ihanaa ystävänpäivän jatkoa :)

Tillariina K. kirjoitti...

Espanja voisi olla sitten mun paikka noin leivonnaisten kannalta. Mä en oo vielä liian makeaa koskaan syönyt! :) Mä ostin sydänmenmuotoisia pakastemunkkeja! Hyvää Ystävänpäivää!

mustakissa kirjoitti...

Meillä syötiin laskiaispullia sydänströsselillä koristettuna - kaksi juhlaa kerralla:)
Hyvää ystävänpäivää sinne Barcelonaan!

ritva kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää.♥

Lady of The Mess kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivän iltaa sinne - herkuteltu on täälläkin, mutta ensi viikolla tuhkakeskiviikkona se loppuu;)

anneaulikki kirjoitti...

Jos oli makee niin ainakin nätti ;) kivaa ystävänpäivän jatkoa sinne ❤️

Tuitiina kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivän iltaa teille sinne <3
Herkuttelu tekee välillä oikein hyvää:-)Ja ystävänpäiväkakku näyttää syötävän hyvältä!

Jael kirjoitti...

Kaunis kakku ainakin:) Täälläkin leipomoissa on näkynyt paljon sydämen muotoisia herkkuja:)
Mansikoita täälläkin nyt joka puolella,mutta mielestäni ne ovat kaikkein makeimpia kun lämpenee. Eli sesongin loppuvaiheessa täällä saa todella ihanan makeita mansikoita.
Hyvää ystävänpäivää!

Harakka kirjoitti...

Oikein hyvää ja makeaa ystävänpäivä iltaa sulle sinne!

maiju kirjoitti...

Näyttääpä herkulliselta. Hyvää ystävänpäivää sinne aurinkoon.

Tiia K kirjoitti...

Kivoja ja aurinkoisia kuvia, tulee iloinen mieli. <3 Eilen en kuumeelta jaksanut kommentoida enkä toivotella kenellekään ystävänpäiviä, mutta ystävänpäivähän on joka päivä. <3 Hyvää ystävänpäivää. <3

Vivi Vinna kirjoitti...

Kompaan Menninkäistä, Espanjasta tosiaan tuntuu löytyvän yltiömakeita tai vain kuivia leivoksia. Hih, rupesi ihan naurattamaan, kun tuli mieleen oma postaus espanjalaisten San Valentista, jossa kuvailin sitä sanalla ällö-makea... Teillä se tuntui toteutuvan ihan kirjaimellisesti! ;)

Meillä syötiin kans Mercadonan herkkuja. Mies oli ostanut suklaakakkua. Se oli kyllä hyvää ja vaik se oli makeaa, mut suklaan ollessa kyseessä, se ei haitannut. Tosin siitä ei jaksanut kuin puolet, joten seuraavallekin päivälle jäi syömistä. Vaikka itsekin olen todellinen herkkusuu. :P

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Kauniilta näyttää, mutta jo ulkonäön perusteella olisin epäillyt liian makeaksi omaan makuuni. Paras leivon minusta on pulla, seuraavaksi tulee juustokakku:).

noora jaakkola kirjoitti...

Olipas kiva ja suloinen postaus!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...