torstai 26. maaliskuuta 2015

10 kysymystä bloggaajalle

Kaari heitti minua jokin aika sitten haasteella:
Hän oli kerännyt kymmenen mielenkiintoista kysymystä sveitsiläisestä aikakauslehdestä ja muunteli niitä hieman. 
Kuinka vastaisit joko sanoin ja/tai kuvin?
1. Mistä löydät parhaimmat aiheet kuviisi tai kertomuksiisi?

Olen nuoresta asti pitänyt kovasti matkustelusta ja kantanut kaikilla matkoilla aina kameraa mukana. Joten vastaus on helppo: kaupunkinäkymät, luonto, mielenkiintoiset takapihat, ihmiset...kaikki kaupunkivalokuvaamiseen ja tutkiskeluun liittyvä kiinnostaa. Etenkin ne rähjäiset vanhat talot ja kapeat kujat!

Streetart
2. Mikä on aikaisin muistikuvasi?

Olin tosi pieni -varmaan vauva vielä. Muistan olleeni makaamassa peitolla ulkona tätini (minua nuorempi) vieressä. Joku haki tätini sisälle, mutta minä jäin yksin ulos. Oli pelottavaa olla siellä yksin.
3. Minkä esineen olet omistanut kauimmin?

Sain 8-vuotiaana syntymäpäivälahjaksi päiväkirjan. Olin tosi iloinen siitä ja kirjoitin sen jälkeen säännöllisesti päiväkirjaa, en joka päivä, mutta kuitenkin kirjoja kertyi kymmeniä vuosien mittaan. Sittemmin päiväkirjan pitäminen jäi. Tuo 8-vuotiaana aloittamani päivis on minulla tallessa edelleen. Se on aika söötti!4. Mitä kirjaa sinulle on lapsena luettu?

Ei minulle taidettu varsinaisia iltasatuja lukea lapsena koskaan. Muistan miten meille luettiin 1-2 luokalla Juhani Ahon Rautatietä. Ei se ihan niin lapsena auennut...mutta löysin koulusta pienen kirjaston, ja se oli ensi kosketukseni kirjojen maailmaan opittuani itse lukemaan. Aloin innoissani lainata sieltä säännöllisesti kirjoja kotiin, ensin jotain ohuempia lastenkirjoja, joissa oli kivoja kuvia, sitten myöhemmin oikeita romaaneja.
5. Oletko kirjojen lukija?

Tottakai lukeminen on minulle edelleen tärkeää, ja minulla onkin melkein aina joku kirja menossa tai "yöpöydällä". Tällä hetkellä luen Mika Waltarin paksua romaania, jossa on yhteensä 10 kirjaa.

6. Mistä nykyaika kärsii?

Hmm...ainakin sosiaalisen median ylikäytöstä. Se vaikuttaa perheenjäsenten välisiin suhteisiin, lasten ja nuorten koulunkäyntiin...kaikkeen. Sitten on vielä esim. tarkkaavaisuuden herpaantuminen esim. liikenteessä. Miltähän tilanne näyttää 10v päästä?
7. Mitä arvostat tänä päivänä?

Terveyttä ja suhteellisen hyvää kuntoani vaikken vähään aikaan olekaan kuntoillut säännöllisesti. Olen aika sitkeä tyyppi ja jaksan helposti kävellä koko päivän. Osaan arvostaa myös ihan jokapäiväistä elämääni muutenkin. Olen tyytyväinen ja onnellinen, mutten pidä sitä itsestäänselvyytenä.
8. Kenen kanssa haluaisit viettää päivän?

Tyttärieni kanssa, en ole nähnyt heitä yli kahteen kuukauteen ja ikävä on kova. Olisi kivaa jos he olisivat täällä ja voisimme mennä kiertelemään tuttuja katuja, parhaita kauppoja, käymään rannalla ja sitten vaikka syömään jonnekin hyvään paikkaan...


Onneksi on Skype! <3
9. Kenen kanssa haluaisit viettää yön?

Antonio Banderaksen kanssa tietty...ihan vain opiskellakseni espanjaa koko yön heh!


(Kuva netistä)
10. Tänään sinua kohtaa onni! Mitä pukisit päällesi? 

Olen jo pitkään suunnitellut hankkivani ihanat korkeat värikkäät korkkarit sekä naisellisen 50-luvun tyylisen tylli-kukkamekon. Oi se olisi ihana asu! Tilaisuus voisi olla vaikka jokin mukava puutarhajuhla auringonpaisteessa...


(Kuva täältä)

Kiitos Kaari! Näiden kysymysten myötä lähden suihkuun ja parantelen viikolla saamaani nuhaa. Täällä tuli takatalvi jo viikko takaperin, ja taisin vilustua...

9 kommenttia:

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Olipahan kiva ja voihan Antonio. <3 Nyt näet sut Barcelonan kahvilassa istumassa tuossa kukkamekossa Antonion kanssa puhumassa espanjaa. <3 Muiskis ja hyvää viikonloppua <3

Matkatar kirjoitti...

Tiia: Heh, aika kiva mielikuva minunkin mielestäni! :D Hyvää viikonloppua sinullekin!

Lady of The Mess kirjoitti...

Voi miten kiva postaus.
Kukkamekko ja korkkarit kelpaisivat minullekin - vaikka en vielä korkkareita voikaan leikkauksen takia käyttää. Ja mahtaakohan se Antonio antaa alkeistunteja;)

Marru kirjoitti...

Hieno postaus, mutta toivottavasti pääset nuhasta eroon!
- Oikein mukavaa viikonloppua :)

Pepi kirjoitti...

Tuost on hyvä startata viikonloppuun :)
Hulmuhelmoja ja banderaksia, voihan nenä :D
Kyl elämä on kivaa!!

Harakka kirjoitti...

Oikein hyvää viikonloppua sulel ja toivottavati näet tyttäresi pian taas!

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Hei, kivat vastaukset. Aivan pysäytti tuo some-kohta, niiin totta!
-Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

Matkatar kirjoitti...

Lady of the mess: Kiitos, eikö kuulostakin kivalta yhdistelmältä...

Marru: Kiitos! Nyt sunnuntaina tuntuu että vihdoin nuha lähtee...

Pepi: JUu!

Harakka: Joo pari viikkoa niin näen jee!

Helena: Kiitos

Vivi Vinna kirjoitti...

Kiva postaus! :) Miustakin näitä on kiva lukea. :) Paranemisia! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...