keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Second Hand day


Sunnuntaina kävin Poblenoun kaupunginosassa kirpputoritapahtumassa. Se on parin kuukauden välein järjestettävä euron-kirppari -tapahtuma. Sinne oli pitkä jono ja tyyppi ovella päästi sisään sitä mukaa mitä ulos tuli.


Paikka oli iso, vanha ja viihtyisä taverna, josta tuolit ja pöydät oli kasattu seinien reunoille tapahtuman ajaksi. Kyllä muuten riitti tavaraa: vaatteita, kirjoja, koruja...

Mukava musiikki taustalla ja iloiset ihmiset ympärillä saivat aikaan kivan ilmapiirin, jossa viihdyin mielelläni kiertelemässä ja tutkailemassa.

Näitä vanhoja pejejä oli paljon, mutta taisivat kuulua baarin rekvisiittaan -tosi hienoja!Kotimatkalla oikaistuani tämän ihanan sisäpihan kautta huomasin, että sielläkin oli vintage-kirpparitapahtuma. Tuo on mainio paikka järjestää kaikenlaista kivaa ja olenkin ihmetellyt miksei siellä koskaan ole mitään...tai sitten en vain ole osunut paikalle oikeaan aikaan. 

Siellä oli nurkassa dj:kin soittamassa...tosin musiikki ei ollut ihan minun makuuni ja se oli liian kovalla. Paikka on kuitenkin mitä kaunein vai mitä!?
Hinnat tuolla tuntuivat tietysti euron-kirpparin jälkeen melko huimilta, mutta olivat tuotteet kyllä siistimpiäkin ja jopa ihan uusia.

Löytöni kirpparipäivältä olivat melko vähäiset, mutta sitäkin kivemmat:

Kauniskuvioinen huivi, josta suunnittelin tekeväni fifties-rusetin. Eipä onnistunutkaan...kangas on liian liukasta ja pääni on niin ihmeen mallinen ettei siinä huivit hyvin pysy! (=olematon takaraivo)

Ihana pipo, joka sopii hyvin paksuun kinuskin väriseen villapaitaani. Eihän tätä nyt vähään aikaan tarvitse, mutta pesin senkin ja laitoin odottamaan ensi talvea.

Söpö kisu takkiin...


Ja hah! Elefanttifanina ostin myös lastenkirjan, jossa on tietoa näistä kauniista ja viisaista eläimistä. Sanoinkin myyjälle, että ostan tämän opiskellakseni siitä espanjaa ja hän ilahtui. 

Luen sitä kyllä jo ymmärtäen melko sujuvasti kaiken, mutta aloin kääntää sitä kunnolla ja kirjoitan samalla oudompia sanoja ylös. Hieman ollut laiskanpuoleista tuo espanjanopiskelu viime aikoina...(pitäisi varmaan taas etsiä jokin kurssi jostain, niistä saa yleensä vauhtia enemmän kuin itseopiskelusta...)

Käytkö sinä mielelläsi kiertelemässä kirpputoreja?

On Sunday I visited two different Flea market -events. Another was in an old cosy bar, where everything cost only 1 euro. The second was an open air market in a beautiful place. There was sold vintage clothing and goods.

Last few photos show what I found...have a nice day!


10 kommenttia:

Pepsi + Max kirjoitti...

Ihana kisu!

Menninkäinen kirjoitti...

Yksi helppo tapa opiskella espanjaa (tai muuta kieltä) on ajatella sillä kielellä. Tulee opittua ja etsittyä sellaisia sanoja, joita oikeasti arjessa tarvitsee. Vaikkapa kauppaan lähtiessä miettii jääkaapilla mitä siellä jo on ja mitä puuttuu.

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Voi tavaton mikä kirppis.En usko, että olisin sieltä noin vähillä osotoksilla selvinnyt.

Tiia K kirjoitti...

Oi mahtava mikä kirppis, hieman erinäköinen oli se kirppis jolla tänään itse kävin. Kirppikset ovat mun juttu ja ei olisi kotikaan sellainen oman näköinen, jos ei olisi tullut vuosia kirppiksillä juostua. Ja tänään löytyi pari hyvää kirjaakin.

Aivan ihanasssa paikassa olet ollut ja arvaas vaan tuollaisen vauhtipelin haluaisin meille. :)

Ihania hymyileviä kuvia sinusta, olet todella kaunis. <3

Jael kirjoitti...

Onpa jonoa;D Tosi nätti paikka kirpparille,ja kivat löydöt teit.Ja kivat kuvat sinusta,kauniit silmät sinulla:)
Täällä on tosi kiva Jaffan kirpputori,olen siitä kirjoittanutkin blogissa.

miss-red-fox kirjoitti...

Das sieht ja toll aus! Ich mag auch auf Flomärkten schlendern!Die Mütze ist toll, so etwas habe ich mir mal in Peru gekauft!
Hab' einen schönen Abend!
Ioana

miss-red-fox kirjoitti...

Das sieht ja toll aus! Ich mag auch auf Flomärkten schlendern!Die Mütze ist toll, so etwas habe ich mir mal in Peru gekauft!
Hab' einen schönen Abend!
Ioana

//aNNiKa kirjoitti...

En tiennytkään, että Oveja Negrassa on kirppiksiä myös. Siellä käytiin viime kesäkuussa kattomassa MM-kisoja :)

Matkatar kirjoitti...

Pepsi+Max: Hihi :)

Menninkäinen: Kiitti vinkistä! Joskus tulee niin tehtyäkin, ja miehen kanssa mietitään yhdessä sanoja esim. kävellessä.

Tylsä Mörökölli: Juu kyllä siellä tavaraa riitti! Minäkin illalla mietin että lähtiskö vielä uudelleen kierrokselle, muttei tullut enää mentyä... :)

Tiia K: Kiitos :D (mikä vauhtipeli?)

Jael: Joo jonoa oli aamupäivästä, mutta iltapäivällä ei sitten enää ollutkaan. Kiitti kehuista! :D

miss-red-fox: Danke loana! Ich hab auch immer auf Flohmärkten gerngehabt!

Annika: Näköjään järkkäsivät ison tilan takia, ja hyvä paikka se olikin!

Harakka kirjoitti...

Hienot ja mahtavat kirppikset siellä!
Sinnekun pääsis!
Meillä miehen kanssa on vähän kuin harrastus kirppareilla kierteleminen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...