keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Ensimmäiset fiilikset matkan jälkeen


Pitkä kolmen ja puolen viikon loma Floridan lämmössä loppui lopulta sekin ja olemme saapuneet turvallisesti kotiin piiiitkän matkan jälkeen. Itse asiassa pitkät 9,5 tunnin lennot molempiin suuntiin menivät yllättävän hyvin, rasittavuutta vain lisäsivät välilaskut menomatkalla Oslossa ja tulomatkalla Kööpenhaminassa. Molemmissa odotimme vaihtoa 7-9 tuntia. Sehän se raskasta olikin.

Toissayönä siis tulimme kotiin ja itku meinasi tulla nähdessäni puutarhan. Kaikki oli ihan villiintynyt ja joka paikassa rikkakasveja. Työtä riittää että saadaan piha taas siistiksi. 

Kotona sisälläkin oli kylmä, koska olimme ottaneet lämmityksen pois ajatellen, että täällä on jo lämmin kesä palatessamme. Mitä vielä, järkyttävän kylmää!


Joku ihana ystävällinen naapuri oli leikannut nurmen tienreunasta Keltaisen tupamme edestä, ettei ihan asumattomalta sentään näytä eivätkä koirankakattajat niin helposti pysähdy. 


Kivasti syreenit kukkivat ja tuoksuvat huumaavasti. Oli ihana palata kotiin!

Jetläägistä kuvittelimme jo päässeemme kun nukuimme kuin karhunpennut ensimmäisen yön. Mitä vielä, tänään heräsimmekin sitten virkeinä puoli kolmelta...

Kuvia tuli huimasti vaikken ihan älyttömiä viitsinyt kuvailla. Menee tovi ennenkuin saan niitä lajiteltua ja käsiteltyä. Pikkuhiljaa tulee tarkempia matkafiiliksiä siis, malttakaa vielä vähäsen!


10 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Tervetuloa kotiin!

//aNNiKa kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen!
Me taidettiin olla Miamissa samaan aikaan jopa kahteen kertaan. Mulla oli siellä sunnuntaina taas välilasku :)

Pepi kirjoitti...

Tervetuloa kylmään viidakkon. Tätä sitten on luvassa edelleen....

Tiina V. kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!
Nähdään kesällä jonain lämpimänä päivänä :)
T&J

Jael kirjoitti...

Tervetuloa takaisin. Kiva oli seurata matkaanne Instassa:) Ja ihanan vihreää näyttää puutarhassanne vaikka onkin villiintynyt. HYvää juhannusta:) Minäkin tulen Suomeeen muutaman päivän kuluttua

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Voi harmi, ettekö saaneen ketään puutarhuriksi matkanne ajaksi? Meillä on pihassa tällä hetkellä niin sammaleista, että ei kasva viidakkojakaan:).

Tiia K kirjoitti...

Olen hieman hassu, mutta rakastan rönsyäviä pihoja, pikku viidakoita tai oikeastaan salaisia puutarhoja. Teidän matkakuvat olivat niin kivoja ja näytit punaisine kynsilakkoinesi niin kauniilta. <3

Hänskätär kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Matkatar kirjoitti...

Menninkäinen: Kiitos kiitos!

Annika: Kiitti! Heh hassuja yhteensattumia. Oli se vaan kyllä yllättävän iso paikka, ei olisi voitu vahingossa törmätä!

Pepi: Kiitos vaan hehe. No onneksi alkaa jo pikkuhiljaa huomaamaan että tähän säähän tottuu taas :D

Tiina: Kiitos, ilman muuta nähdään!

Jael:Kiitos sinulle. Kiva kun katselit Instakuviani! Onneksi puutarha alkaa näyttää jo siistimmältä kun olemme vähän ahkeroineet...se on sellainen luonnonpuutarha. Mukavaa Suomilomaa sinulle!

Paluumuuttajatar: Eivät nuoret kovin innostuneet puutarhanhoidosta...minkäs sille mahtaa. Juu ei sammaleetkaan kivoja ole...meillä on nuo rikkakasvit joita tunkee joka paikasta, grr. Mutta ihania nämä vanhat pihapiirit ovat, en vaihtaisi!

Tiia K: Itse asiassa kyllä minäkin pidän salaisesta puutarhasta! Hyvin kuvattu meidän puutarhaa, hih! Kiva kun sinäkin jaksoit seurailla Instaa. Kiitos, oli kivaa vaihteeksi laittautua kunnolla :D

Hänskätär: Kiitos samoin, toivotaan vaan :D

Taina K kirjoitti...

Ihan samat fiilikset oli Amerikan reissulta palattuamme, vaikka me oltiin pois vain kaksi viikkoa. Piha näytti aivan kamalalta! Luulin, että valkoapilat olisivat kukkineet nurmikolla, mutta joka paikassa olikin vain rönsyleinikkiä, ja se on ruma, kuin mikä!:/ Sen verran laiska olen ollut, että kukkapenkit odottavat osin vielä siistimistä. Ei oikein nappaa nämä "kesäsäät".;D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...