tiistai 22. syyskuuta 2015

Keksi minulle nimi...ja voita!"Hei kaikki, minä olen pikkuruinen Siiri (tai sillä nimellä kasvattajani on minua tähän saakka kutsunut). Vaikka olen kuvassa vasta kolme viikkoa vanha, minusta kasvaa isona suuri koira. Ainakin itseni mielestä...kertovat ettei chihuahua kasva kovin isoksi -mutta sehän nähdään!"Kävimme siis reilu kolme viikkoa sitten katsomassa tätä söpöliiniä. Vaikka kaikki tuntui olevan kunnossa, en kuitenkaan varannut vielä koiraa. Kyllä, päätös ylipäätään koiran hankkimisesta oli silti jo vahvistunut! Kiitos kovasti teille mielenkiintoisista kommenteista koiranhankkimispostaukseeni! Eihän siinä enää mieltä voinut muuttaa kun alkoi katsella chihuahua -kuvia netissä...Katselin ja tutkailin monia muitakin "ehdokkaita". Kävin katsomassakin. Alkuperäinen ajatus minulla oli, että ehdottomasti narttu, lyhytkarvainen ja mieluiten vielä valkoinen. Onhan niitä koiria pilvin pimein "markkinoilla". Pimeilläkin sellaisilla, sen opin huomaamaan. Sai olla pää kylmänä koko ajan. Enkä tainnut silti aina olla, mutta onneksi läheiset välillä potkivat minut maan pinnalle. 

Aika nopeasti se päätös silti tuli. Palasimme viime viikonloppuna katsomaan Siiriä ja jotenkin se Siiri taisi valita minut enkä minä sitä. Mies ja tyttäret olivat mukana ja kaikki olivat sitä mieltä että hei, tämä on hyvä koira, hyvä kasvattaja, hyvät terveet vanhemmat. Kaikki tärkein oli siis kasassa. Varasimme pennun saman tien, mitäs sitä enää miettimään. Se kotiutuu kuitenkin vasta matkamme jälkeen. Mikä on ihan hyvä juttu, se pääsee rauhassa vierottumaan emosta ja minulla on aikaa "opiskella koiria" ja niiden kasvattamista sekä hankkia kaikenlaista tarpeellista. Kynsisakset ja kantokassi on jo hankittu! Siitä tulee kansainvälinen citykoira, joka pääsee vaeltelemaan Barcelonan kukkuloilla ja oppii sujuvasti kommunikoimaan erimaalaisten koirien kanssa kaupunkiympäristössä. Suomessa se pääsee metsäretkille ja puutarhahommiin mukaan. Saapa se potkia meikämamin jälleen lenkkipolullekin!

On tämä silti aika jännittävää. Ei kai sitä ihan vielä oikein tosissaan tajuakaan, että se nyt sitten tulee meille. Turkista muuten ei tiedä vielä kun emä on lyhytkarvainen ja isä melko pitkäkarvainen (ja musta!) Aika tuuhealta ja pehmeältä se kuitenkin tuntui.

(kuva kasvattajan)
Kasvattaja on antanut pennulle nimen Siiri. Aluksi päätin että muutan sen enemmän koiramaiseksi vekkulinimeksi. Toisaalta olen tuohon Siirinimeenkin jo tottunut -ei se rumakaan ole. Näyttääkö koira sinusta Siiriltä? Haluatko auttaa keksimään sille uutta nimeä?

Osallistua voit niin monella nimiehdotuksella kuin haluat. Valkkaan itse parhaan vaihtoehdon lokakuun lopussa kun puppymme kotiutuu. Jos mikään vaihtoehdoista ei miellytä minua, keksin itse jonkin toisen...tai sitten hauveli pysyy Siirinä!

Palkintona parhaan nimen keksijälle (tuli se sitten koiralle tai ei...) lähetän tämän upouuden kauniin Paulo Coelhon kalenterin "Uskallus" Nämä Coelhon kalenterit ovat iki-ihania, minulla on ollut näitä jo useita!


Osallistua kannattaa siis mahdollisimman monella nimiehdotuksella -rajaa ei ole! Mitä enemmän vaihtoehtoja keksit, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada kalenteri omaksesi! Kilpailu on avoin kaikille blogini lukijoille ja seuraajille, myös anonyymeille. Ainut ehto on, että postitan kalenterin ainoastaan Suomeen. Muistathan laittaa sähköpostiosoitteesi mukaan! 

Ja saa jakaa facessa tai blogissa, suloisen koiranpennun kuvat saavat kaikki hymyilemään!


39 kommenttia:

Ansku BCN kirjoitti...

Awwww... Täällä on sitten innokkaita koiranhoitajia, jos vain tarvitsette, vinkvink! Siiri on meistä hieno nimi koiralle, katalaanitkin osaavat sen sanoa :)

Unknown kirjoitti...

Koska luin vahingossa facesta "keksi ninja" niin vastaan Ninja! :)
Ira

Unknown kirjoitti...

Koska luin vahingossa facesta "keksi ninja" niin vastaan Ninja! :)
Ira

Elina / Vaihda vapaalle kirjoitti...

Oi mikä suloisuus <3 Siiri nimessä ei ole kyllä mitään vikaa, mutta ehdotan vaikkapa: Tipi!

Pepi kirjoitti...

Siiri on hyvä nimi!

Usko pois, moni ehtii jo kysyä "mitäs Siirille kuuluu" " jokos Siiri on tullut kotiin" jne jne ennekuin Siiri ON kotona :D

Menninkäinen kirjoitti...

Voi ei mikä ihana pallero! Kuvista voi haistaa sen ihanan pentukoiran tuoksun!

Minä ehdotan nimeksi "Pepita". Sopii suomalaiseen ja espanjalaiseen suuhun ja tarkoittaa espanjaksi kultahippua. Ja eikös Disneylläkin ollut joku pieni tyttökoira, jonka nimi oli Pepita...

Marru kirjoitti...

Voi Siiri... miten suloinen oletkaan ♥ Mitäs sitä hyvää nimeä vaihtamaan, Siiriltähän tuo söpöliini näyttääkin :)

Marre kirjoitti...

Aivan ihana! Onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Tuollaisen mäkin haluan, helppo kuljettaa myös lentokoneella :)
Siiri on kiva nimi, suomalainen vanhempi nimi ja sopii pikkuiselle hyvin. Nimi Nöpö tuli minulle mieleen kun näin kuvan.. :)

Cheri kirjoitti...

Apua, miten suloinen. Pentukuume tuntuu taas nousevan. Siiriltä tuo minusta näyttää :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi, onnea suloisuudesta! :)

Siiri on kyllä kiva. Vai miten olisi Luna? :)

pienet.suloisuudet@gmail.com

Kix kirjoitti...

Siiri on oikein kiva nimi myös koiralle. Ehdotan kuitenkin myös Sinttiä tai Sissiä :)

Lady of The Mess kirjoitti...

Voi mikä ihanuus <3 Kertakaikkisen valloittava <3
Ja Siiri Sirpakka on minun ehdotukseni;)

Anonyymi kirjoitti...

Jampesteri ...se ihan totta näyttää ihan Jampesterilta

Anna / Kuvan mukainen kirjoitti...

Oi ihanaa teillekin ihana koiravaavi ! Onnea onnea onnea! Mulla oli Aslalle vaihtoehtona Alva, mutta hän vois olla myös Ansa

tuula kirjoitti...

Selvästi on Siiri

Leena kirjoitti...

Eihän Siiri-nimessä mitään vikaa ole, mutta ehdotan kuitenkin nimeksi:
Piccolo.

Pepsi + Max kirjoitti...

Ihana! Ehdotukseni; Bella (kaunis) ja Linda (söpö)

Vivi Vinna kirjoitti...

Voi että, kun toinen on niin suloinen! :) Vitsit, miten vaikeaa on keksiä nimeä... Ensin mietin vaikka mitä nimiä Jeniä, Nellyä, Laraa... Mutta sitten miulla syttyi lamppu. :D Ehdotan nimeksi Sansa! :) ;)

Tillariina kirjoitti...

Onnittelut uudesta perheejäsenestä! Ehdotan nimeä Nella, koska näyttää vähän pieneltä nallelta! :) Tosin mä uskon, että Siiri hän kumminkin on! :)

Kiiris kirjoitti...

Hmmmm..... onpas suloinen. Hmmm.... nimi, onpa vaikea juttu, toisaalta tuli heti mieleen kuvista Ruttu! Hienolta nimeltään voisi olla vaikka Celona, kun se siellä BarCELONAn kukkuloilla temmeltää :)
Onnea ja iloa!!!!!

Annukka kirjoitti...

Mun mielestä koira on ihan selvästi "Mökö" <3. Ei ehkä kovin kansainvälistä, mutta ei voi nyt mitään, että se näyttää ihan Mököltä :)

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Voi ihana ihan Siiri pienoinen. Tykkään nimistä, latte, laku, toffo jne. Manteli, mitä kaikkea ruokien nimiä nyt on. :) Mutta Siiri on ihana ja tunnen toisen oikein valloittavan Siiri neidin myös. <3

Sude kirjoitti...

Minulla tuli mieleen Sonja tai Selma, mutta Siirikin on kyllä hyvä.

Emmie kirjoitti...

Hei! Aivan ihana pieni tyttö, myös itselleni kotiutui muutama päivä sitten narttupentu. Ehdotukseni nimeksi: Luna, Dala, Nona tai Vieno.
Musta tuollaiset lyhyet nimet on niin kivoja ja koiralle helppo oppia! :-)

aimarii kirjoitti...

Suloinen pentu.
Minä ehdotan nimeksi, mikäli Siiriä pennusta ei tule, niin Nala sopisi oikein hyvin. Näpsäkkä sanoa, on aivan pikkukoiramainen nimi.

Liplatus kirjoitti...

Rapsutuksia ihanalle hauvelille. :-)

Ehdotan Milla nimeä.

Mukavia yhdessä olemisen päiviä Teille!

Rva Kepponen kirjoitti...

Voi, mikä söpöläinen!

anja kirjoitti...

Onhan söpöliini. Siiri on hyvä nimi, Sirius voisi olla johdannainen - tai sitten Cindi. Tai miksei vaikka Sipsuli hellyttelynimenä. Koiran nimi on varmasti aina koiran itsensä näköinen, meidän Simo oli Mortti mutta se oli minusta hiiren nimi ja nyt se on Simo Sallinpoika Hurtta. Vaikka pienikokoinen.

Chigut on aivat syötävän suloisia koiruleita ja pentuina varsinkin tosi hellyttäviä. ONnea hankinnalle ja menestystä kumppanuudellenne.

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Ihana pieni pallero. Kun nimen mainitsee, se vangitsee jo omakseen. En siis osaa ehdottaa enää mitään, kun Siiri jo tuli esille.

mustakissa kirjoitti...

Ehdotan nimeä Sunny, koska hauveliinistahan tulee kuitenkin kansainvälinen.
Tai espanjaksi Sol tai Soleado...menikö nää ees vähän sinne päin, en osaa espanjaa...

Unknown kirjoitti...

No ei oo kyllä Siirin näköinen vaan joku ihan ihana Nami, Namu, Karkki, Kinuski,Toffee, Toffo, ellei peräti ihan Caramelo, Azucar tai Dulce. Voi olla Pulukin, siis Pulu. En ihmettelisi vaikka olisi Churro, Choco tai Luz.
Joka tapauksessa ihana tapaus ja minun mielestä koiralle ei sovi ihmisen nimi.
Osallistun siis nimikilpaan ja s-postini on: eevastiina61@netti.fi

Mamma N kirjoitti...

Ehdotan Siiriä! FB:n puolella jo kommentoinkin omalla nimelläni ja perusteluiksi kerroin, Pekasta ja Pätkästä ja Justiinasta ja Siiristä ja siitä kuinka Siiri tulee teilläkin se pomo olemaan.

Unknown kirjoitti...

Siiri on mielestämme mainio nimi!
Toinen nimiehdotuksemme pikkuiselle on Siru.
T&J

Harakka kirjoitti...

Voi jummi, ihanaa, kun pädyitte sitten kuitenkin koirulin vanhemmiksi!
Hyvä päätös, (täällä puhuu chihun omistaja).
No Siirihän onkin ihan hyvä nimi ja varmasti se siittä koirulista tuleekin varmaan, mutta tässä tulee vaihtoehtoja, hi,:Boni,
Milli, Zara, Siru, Nelli, Mimi, Bella, Beni, Sipi, Momo, Tiinu, Tintti, Titi. Jeni, Nana, Dina, Ronja, Rosa, Dina, Betta, Bette, Bina,
Ja voi juku, niitä nimi vaihtoehtoja on varnaankin tuhat ja sata.
Mutta valitsette sen, mikä teistä tuntuu häneltä.

Onnea sinne uusille koiranomistajille!

Aila kirjoitti...

Toffe, Hani Yhdessä kuvassa aivan toffeen tai hunajan värinen.
Nata on on espanjaa ja tarkoittaa kermavaahtoa.
karhuoja@gmail.com

Jael kirjoitti...

Voi miten suloinen pikkuinen! Siiri on kyllä ihan hyvä nimi...

Unknown kirjoitti...

Hei!
Mieheni sanoi tänä aamuna, että hauvelin nimeksi sopisi Mitja :)

Kukkaiselämää kirjoitti...

Söpöliini on! Miten olisi Cara, Chica, Chiquitita, Niña? Tai suomalaisemmin Höpö, Minni, Hupi, Ilo, Iines / Inez?

Sirokko kirjoitti...

Kira yhdellä tai kahdella iillä. Harmittaa kun ei isäntä huolinut sitä meidän koiran nimeksi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...