maanantai 26. lokakuuta 2015

Barcelonan maistiaiset


Palasin eilen yksin Barcelonasta kotiin. Mies jäi sinne vielä mm. vaihtamaan pesukonetta ja tekemään remonttia vessan ja kodinhoitohuoneen puolelle. Kotimatkani meni hyvin ja oli kiva taas tulla Keltaiselle tuvalle, vaikka myönnettävä on että oli vähän haikeat fiilikset. Oli outoa tulla jo takaisin juuri kun ehti taas kotiutua kotiin Barcelonassa.

Oli kyllä hyvin tapahtumarikas viikko ja minulla on paaaljon kuvia. En varmaankaan kaikkia jaksa käsitellä ja julkaista, mutta sentään joitakin... täytyyhän teidänkin nähdä jälleen vilauksia Barcelonasta.

 Kiertelimme joka puolella kaupunkia, sillä mukana pyöri joko ystäväpariskuntamme tai miehen sisko puolisoineen, jotka olivat viettämässä 40-vuotis hääpäiväänsä Barcelonassa.


Pari ekaa päivää sää oli aika pilvinen mutta muuttui sitten aurinkoiseksi. Emme kuitenkaan kaivanneet helteitä koska ilma oli mitä parhain kävelemiseen. Olikin tosi ihanaa kävellä taas kunnolla päivästä toiseen. On tullut vähän liikaa istuttua toimistossa viime aikoina.Tässä siis pikaiset kuulumiset. Parempi kai onkin kun ei liikaa kuvia tule yhdessä postauksessa...
Kivaa siis oli matkalla ja kiitokset kovasti toivotuksista edelliseen postaukseeni kaikille! 


9 kommenttia:

Vivi Vinna kirjoitti...

Ihania kuvia ja maistiaisia Barcelonasta! :) Barcelona on kyl niin ihana kaupunki ja viikossa ehtii yllättävän paljon. :)

Tillariina K. kirjoitti...

Lasken tunteja viikonloppuun, että juurikin pääsee kävelemään. Töiden jälkeen pimmeeseen ei huvita. Happihyppelyitä kaipaa. Minusta on kiva kun postauksissa on paljon kuvia, mun puolesta siis eiku kunnon pläjäys vaan!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanat kuvat. Tervetuloa kotiin.

Tylsä Mörökölli kirjoitti...

Kiitos kauniista Barcelona kuvista. Siellä riittää kaunista katseltavaa :)

Tiia K kirjoitti...

Upeita kuvia, Barcelonaan on aina ikävä. <3

helmiriitta 10 kirjoitti...

Sinä onnellinen kun saat viettää talvet Barcelonassa! Itse olin siellä viime vuoden Merce-viikon. Ja sinne lähtisin minä päivänä hyvänsä, jos vain olisi mahdollista!

Matkatar kirjoitti...

Vivi Vinna: Kiitos! Juu huomasin taas miten paljon viikossa ehtii kiertää ja nähdä.

Tillariina: Juu tämä vuoden pimein aika on aika ikävää kun on aina vapaalla pimeää arkisin. Kyllä sitä joka päivä pitäisi päästä ulos valoisan aikaan. Kiitti vinkistä, ensi kerralla tulee iso kuvapläjäys!

enkulin käsityöt: Kiitos :)

Tylsä Mörökölli: :D

Tiia: Kiitos! Se on totta :)

Helmiriitta: Kyllä se on ihanaa. Tästä tulevasta talvesta en ihan vielä tiedä, se riippuu jälleen työtilanteesta. Katsotaan nyt jos kuukauden päästä tietäisi tarkemmin :D

Tuula kirjoitti...

Ihania kuvia! Ja Guellin puisto. Vietimme siellä muistorikkaan päivän keväällä. Puisto oli täynnä kaikkea mukavaa tapahtumaa ja musiikkia. Varmaankin myös sinun käynnilläsi. Tuli ikävä Barcelonaan.
Kiitos kierroksesta! <3

Matkatar kirjoitti...

Tuula: Kiitos! Kyllä Park Güellissä viihtyy. Siellä on aina musiikkia, kesällä tietenkin enemmän mutta aina silti jotain jossain. Harmi kun siitä tuli maksullinen niin ihan kaikkia kolkkia ei joka käyntikerralla viitsi enää kierrellä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...