keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kaikki valmista pentua varten...


Raivasin tänään keittiökaappiin yhden hyllyn chihun ruokia ja tarvikkeita varten. Herkku- ja koulutusnameja sekä luita onkin kertynyt jo paljon, sillä olen pitänyt niitä aina varastossa Luisia ja Titoa varten. Tänään hain pennuille tarkoitettuja raksuja ja aiemmin löysin nuo kauniit ruokakipot. Hihna ja pieni kaulapantakin ovat jo löytyneet kuten myös kynsisakset. Hihnan kanssa opettelu täytyykin aloittaa heti että päästään pois kotipihalta.

Tein sille eilen jo pakastimeen ruokaakin; pieniä kanajauheliha-annoksia pusseihin. Täytyy ottaa tavaksi jättää osa omasta ruuasta maustamatta ja jemmata koiralle. 


Lelujakin on kertynyt. Suuri Elli-kissa on entisiä tyttöjen leluja, vanha sukka on ollut riepotteluleluna tyttöjen chihuilla. Muut olen hankkinut hiljattain ihan omaa pentuamme varten.


Tuon hassun mallisen pesän löysimme Erikan kanssa kirpparilta. Ei se paljoa maksanut, joten ei tule suurta vahinkoa jos koiramme ei siinä haluakaan nukkua. On kuitenkin mahdollisuus omaan turvalliseen pesään missä saa olla rauhassa jos tarvii.

Mies taas löysi nettikirpparilta tuon hienon kassin. Ihastuin siihen heti itsekin. Tosi laadukas ja nätti! Siinä pikkuisemme kulkee hyvin matkoilla mukana!


Tässä kasvattajan lähettämä kuva eiliseltä. Sen korvat kuulemma nousivat juuri eilen. Minulle tuli vähän paha mieli, olisin halunnut nähdä kun ne nousevat. (Ihan kuin aikoinaan esikoiseni oli päiväkodissa oppinut kävelemään työpäivän aikana!...) No oma vika miksi piti lähteä reissuun vaikka oli pentu jo luovutusiässä. Mutta parempi näin että se on kunnolla oppinut koirajuttuja emolta ja kasvattajalta ennenkuin tulee meille. Pääsemme helpommalla, mikä on tärkeää koska meillä on kokemusta enemmän kissoista.

Kaksi yötä enää, sitten haen kaverini kanssa pennun kotiin. Kyllä jännittää!

(ai niin, nimeä en vielä paljasta...makustelen sitä viikonlopun koiran kanssa ja ilmoitan sitten teille päätöksen tuoreiden kuvien kanssa...ehdotuksia saa edelleen lähettää!)


14 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

No, onpas jännittävää aikaa! :)

Menninkäinen kirjoitti...

Eiiiiiii, miten söpö! Mä muistan, kun sain Vinskin loppiaislahjaksi, mutta sen sai hakea vasta tammikuun puolivälissä.... Ihan kuin aika olisi pysähtynyt kokonaan.

Ihania ja hyödyllisiä juttuja olette löytäneet pikkuiselle. Mä olen katsellut kanssa tuollaisia ruokakuppeja. Ja toi kuljetuslaukkuhan sopii niiden kanssa ihan yks yhteen!

Pepsi + Max kirjoitti...

Jännää!! Meidän Pepsillä on samanlainen pesä ahkerassa käytössä. Muistaakseni ostettiin aikoinaan Lidlistä.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Voi ihanuus miten suloinen♥

marja-terttu kirjoitti...

Oi mikä ihanuus ja kaikki tykötarpeet valmiina ☺

Jael kirjoitti...

Ihana pikku suloisuus ja niin hyvä vastaanotto kotona:)

mustakissa kirjoitti...

Hyvä on pikkuisen kotiutua...

Marru kirjoitti...

Ihanaa... nyt jäädään odottelemaan kuvia uudesta perheenjäsenestä :)

Matkatar kirjoitti...

Tillariina: Juu :D

Menninkäinen:Hih, juuu söpöliini on :D

Pepsi+Max: Kiva juttu, toivotaan että meidänkin karvaturri pitää siitä!

Irmastiina: Juu eikö olekin :D

ma-te: Hii, joo ja unohdin mainita että tytär kutoo sille villapaitaa ja tänään sain postissa chihun talvitakin, tarkeneekin sitten pakkasilla jos täällä ollaan! :D

Jael: Kyllä sitä odotetaan innokkaasti! Minä täällä ja mieskin Barcelonassa :D

mustakissa: :D

Marru: Varmasti otan heti paljon!

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Voi että mikä suloisuus ja tuo on niin jännää aikaa <3 Ymmärrän tuon korvahommelinkin, sitä ei haluaisi missata mitään! Innolla jään odottelemaan mikä toiselle nimeksi tulee. :)

Rva Kepponen kirjoitti...

Oijoi, onpas jännittävää aikaa odotella pentua kotiin :)

Satu kirjoitti...

Oi miten jännittäviä aikoja elätte! Tai nythän teillä ehkä on jo uusi perheenjäsen...

Onneksi teillä on kuitenkin ollut koirakokemuksia lähipiiristä; olisi aika homma ruveta koiranomistajaksi yhtäkkiä, ilman että on mitään kokemusta, mitä koira mahtaa tarvita. Muuta kuin ruokaa. :-D

Hänskätär kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
aimarii kirjoitti...

Innokkaasti pikkuista odotetaan.Sen huomaa kaikesta.
Kivaa alkaa seurata koirajuttujasi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...