sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Pakkasta Keltaisella tuvalla


Hyvin on lämpö pysynyt tuvassamme vaikka parhaimmillaan mittari on laskenut lähes -30 asteeseen meilläkin. Pönttöuunia on lämmitetty kovimmilla pakkasilla kaksi kertaa päivässä ja lattialämmitys on hoitanut loput, ei siis ole tarvinnut palella. Vaan villasukista en luovu milloinkaan...kesälläkään.


Ulkoilut ovat jääneet aika minimiin myös Sirin kanssa. Pikaisesti käydään pissillä ulkona ja silloinkin ressu nostelee tassujaan ja jos on ollut yli -25, se on jopa ihan kangistunut sinne parissa minuutissa. Tossuja meillä ei ole enkä näkisi edes mieltä laittaa niitä joka pissireissulle. Eiköhän nämä pakkaset kohta vähene jotta päästään taas paremmin ulkoilemaan.


Luis oli meillä hoidossa yli viikon. Sirille teki hyvää kun oli koko ajan kaveri talossa. Se otti isommasta mallia ja oppi uusia temppuja -niin hyviä kuin huonojakin. Nyt viimeistään Sirikin räksyttää kovasti mielellään ohikulkijoille joita se näkee ikkunasta.
Läheisen järven rannalla on jo pilkkijöitä näkynyt jonkin aikaa...minua ei sinne saa kävelemään vielä pitkään aikaan. Jotenkin kammoan jäätä, olisi kauheaa jos se menisi rikki.
Leikkitaistelua kamun kanssa

Loppiaisen peli-ilta


Tänään veimme Luisin takaisin omaan kotiin ja normaali arki alkaa taas kolmisin. Voi kun minä odotan jo kevättä...


8 kommenttia:

Tillariina K. kirjoitti...

Onpas koirilla hauskaa! :) Iho vaan kuivaa tästä megalämmittämisestä! Onneksi nämä pakkaset kai hellittävät ainakin hetkeksi. Hyvää viikkoa!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Ja minä taas olen hyvilläni, kun tuli lopultakin kunnon talvi. Olkoon nyt näin muutaman kuukauden ja sitten saa kevät tulla suurin loikin.

Mustis kirjoitti...

Ihastuttavat pakkass- ja koiruuskuvat. Mukavaa alkanutta vuotta, minulla on ollut vähän taukoa pakollisista syistä siellä ja täällä:)

Sarppu kirjoitti...

Huh, teillä on ollut vielä reilusti enemmän pakkasta kuin täällä, meillä oli enimmillään -25. Sekin tuntui oudokseltaan lähes jäätävältä. Tosin parina päivänä uskaltauduin lenkille kameran kanssa, mutta muuten on kyllä sisäilty ihan hyvällä omalla tunnolla.

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Minäkään en tykkää jäällä kävelystä...olisi kauheaa jos jää pettäisi eikä pääsisi ylös.

Marre kirjoitti...

Ihana Siri :)
Kamala pakkanen! Kyllä villasukat olisi mullakin tarpeen noissa pakkasissa ja pidän sukkia tai läpsytossuja täällä helteessäkin. Lattia on marmoria niin ei lämmitä :)

Matkatar kirjoitti...

Tillariina K: Juu niin kuivaa ja minulla huuletkin on ihan korput. Hyvää viikkoa sinullekin!

Paluumuuttajar: Uskon että sinä pidätkin talvesta kun olet niin kauan ollut etelän lämmössä. Minä en ole siitä vielä saanut tarpeekseni...Barcelonassakin on ollut tänä vuonna tosi lämmin talvi, harmi tavallaan kun ollaan nyt täällä...

Mustis: Kiitos! Tauko tekee välillä hyvää, on minullakin tahti hiljentynyt...

Sarppu: Juu jäätävää on ollut täälläkin. Hyvä puoli siinä on se, että kotiloista suurin osa taitaa kuolla. Päästään ensi kesänä helpommalla!

Irmastiina: Juu, tosi pelottavaa...

Marre: Juu vähän on liikaa pakkasta meikäläisille...nauti sinä helteistä!

aimarii kirjoitti...

Kyllä koiran paras kaveri on toinen koira. Ainakin lemmikin on hyvä tutustua toisiin lajitovereihin.
Tottahan toki kova pakkanen tuntuu tasuussakin ikävälle, palelevat ne meidänkin varpaat helposti. Silti minä tykkään talvesta, enkä ajattele kesää. Kaikki ilo ensin irti talvesta ja nimenomaan sitten kevättalvista, upeine, kimaltavine hankineen. Kyllä kesä tulee ajallaan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...