sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

JuoksujaTänään oli jokavuosittainen Barcelona-maratonjuoksu. Näimme sen sattumalta ulkoiluttaessamme koiraa. Hyvin jaksoivat juoksijat vielä vetää vaikka takana oli tässä vaiheessa jo 36 kilometriä!


Täältä jatketaan matkaa Plaza Espanyalle
Joku sairastapauskin nähtiin, mutta niiltä ei varmaan voi välttyä kun tänäkin vuonna oli yli 20200 osallistujaa. 


Onneksi päivä on ollut lämmin ja aurinkoinen, vaikka luvattiin sadetta. Näin usein käy Barcelonassa sääennustusten kanssa, hih!

Täällä on toisenlaistakin juoksua havaittavissa...nimittäin Sirillä taitaa olla menossa ekat juoksut. Se on nyt 7kk ikäinen ja viime viikon aikana alkoi toisten koirien hajut kiinnostaa enemmän. Viime yönä ihmettelin kun se nuoli lakanaa vähän väliä ja aamulla löytyi veripisaroita.

Kiva kamu johon Siri on tutustunut ulkosalla
Päätimme ottaa iisisti tämän päivän, sillä palaudumme vielä eiliseltä pitkältä vaellusreissulta...kuvia tulossa jossain vaiheessa...Oli muuten kiva reissu!


Ai niin sunnuntaihin kuului myös kodin myrkytys ja lakanoiden vaihto. Meitä on nyt muutaman kerran purrut yleensä yöaikaan joku kirppu. Puremajälki kutisee ihan älyttömästi ja kauan, arrgh. (Hyttysenpistot ovat mukavia näihin verrattuna) Nytkin minulla on mahassa iso punainen läiskä jonka keskellä kolme puremaa. On näitä joka kevät ollut ettei koira niitä enempää tuo sisälle mutta kestää vähän aikaa päästä niistä eroon.

Mitäs sinun viikonloppuusi on kuulunut?


7 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Hyi yök, kirppuja... Mulla oli kerran, kun asuttiin hetki tädin kanssa yhdessä. Tädin koirilla oli kirppuja, jotka tarttui meidän koiriin ja tädin muutettua omaan kämppään kirput hyökkäsi minun kimppuun. Olin täynnä puremia ja jouduin käyttämään voiteita ja allergialääkettä. Se kutina on jotain järkyttävää; hyttysenpiston voi jättää raapimatta, mutta kirpunpurema kutisee niin, että meinaat tulla hulluksi. Pyykättiin koirat, petivaatteet ja siivottiin päivittäin.

Tillariina K. kirjoitti...

Juokseminen ei oo mun juttu, jos ei oo ihan pakko. Onneksi ei oo juuri ollut. Vai kirppuja, toivottavasti löytyi kunnon myrkky. Hyvää alkavaa viikkoa!

Vivi Vinna kirjoitti...

Mie NIIN tiiän tuon tunteen, kun on puremia! :P Koirien mukana varmaan helposti tulee kirppuja. Toivottavasti myrkytykset tepsi, eikä uusia pistoja tule.

Huh, itse en muuten pystys juoksemaan mitään maratoneja.

Mukavaa sunnuntaita kaikesta huolimatta! :)

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Minusta ei ole juoksijaksi, mutta meidän esikoinen vetelee hirmu lenkkejä ja haaveilee puolimaratonin juoksemisesta. Toivottavasti saatte kirput poistettua. Mutta jos ette, niin muista silloin minua, kun kirppu puree sinua.

Anonyymi kirjoitti...

Wunderschöne Bilder von Barcelona.
Herzliche Grüsse, Sichtwiese

Kikka Kainu-Lehto kirjoitti...

Tarjosit taas ihania BCN:n kaupunkimaisemia, minullekin tuttuja paikkoja, mukavia muistoja. Toivottavasti pääsette kirpuista eroon!

Matkatar kirjoitti...

Menninkäinen: Juu toi kutina on kamalaa. Just kun mullakin mahan puremat alkaa paranemaan viime yönä tuli taas käsivarteen lisää...argh! Taas siis siivoamaan ja myrkyttämään...

Tillariina: Kiitos samoin! Mä taas olen aina ajoittain innostunut juoksemisesta, lähinnä siis hölkästä -en pikaspurteista. Se sopii jotenkin minulle, se on tavallaan jotenkin voimauttavaa olla ihan itsensä kanssa jossain metsässä tai luonnossa. Joskus hyvää musaa mukana, aina ei edes sitä tarvita. Nyt taas odottelen sitä juoksuintoa...

Vivi Vinna: Juu muistan kuvan blogistasi kun sinulla oli niitä puremia...kääk! En minäkään mitään maratoneja sentään koskaan ole juossut, 10 kilsaa on ollut aina maksimi mutta siihen on suht helppo päästä vähän harjoittelemalla. Olisihan se kiva joskus innostua enempikin ja tähdätä vaikka siihen puolimaratoniin!

Paluumuuttajar: Edelleen taistellaan kirppuja vastaan ja muistellaan sinua!

Sichtwiese: Danke schön! Barcelona ist eine wunderscöne Stadt, es gibt überall etwas zum fotografieren!

Kikka Kainu-Lehto: Kiitos!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...