perjantai 4. maaliskuuta 2016

Kaakaopöllyssä


Nami, nämä  kaakaopäällysteiset tryffelit, jotka lähikuvassa näyttävät ihan tonttulakeilta -ovat ihan parasta jälkkäriä etenkin punaviinin kanssa. Täällä Barcelonassa onkin tullut herkuteltua taas joka päivä -milloin jätskillä, milloin juustokakulla. Tänään oli siis vuorossa tryffelit sekä tuoreet mansikat.

Osallistun tällä pitkästä aikaa Valokuvatorstain haasteeseen, jossa aiheena pöly, tule sinäkin mukaan!


9 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Olipas nätisti sanottu... "tonttulakeilta..." :D

Noi on hyviä, mutta ei niitä kovin monta kerralla syö...

Kikka Kainu-Lehto kirjoitti...

Varastan sinulta idean. Illallisvieraita tulossa ensi viikonloppuna ja olen miettinyt pääni puhki mitä jälkkäriksi. Taidanpa minäkin ostaa tryffeleitä ja jonkun hyvän jälkiruokaviinin niitten seuraksi. Kiitos, kiitos ja kiitos vinkistä!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Lomalla mekin herkutellaan aina ihan surutta. Niin tälläkin kertaa. Vehnäpöhö on koko kropan kattava. Mutta maanantaina saakin sitten aloittaa lyhennetyn pääsiäispaaston. Jotta voi taas pääsiäisenä herkutella:).

Matkatar kirjoitti...

Menninkäinen: Juu tosi hyviä mutta niin suklaisia ettei muutamaa enempää mene ja sehän on hyvä juttu!

Kikka Kainu-Lehto: Hienoa! Varmasti kelpaa ja helppo laittaa esille, näyttäviä sellaisenaan.

Paluumuuttajar: Meillekin on nyt jäänyt tämä herkuttelu päälle. Kohta saa ja tekee mielikin taas keventää. Jos vihdoin saisi lisättyä sitä liikuntaakin taas elämään...onneksi täällä tulee käveltyä 7-10 kilsaa joka päivä mutta silti jotain lihaskuntoakin kaipaisi...

Rva Kepponen kirjoitti...

Maistuisi kyllä tryffelit, tuoreista mansikoista puhumattakaan. Nam!

Katinka kirjoitti...

Näyttävät todella herkullisilta, nam! Ihanaa viikonloppua!

Tillariina K. kirjoitti...

Mä herkuttelen joka päivä. Elämä on liian lyhyt paastopäiviin. Leivoksia olen syönyt eilen ja toissapäivänä. Tänään teen hiihtolomalaisten kunniaksi tiramisua. Karkkia ja suklaata löytyy useampaa sortimenttiä aina kaappista. Muistan joskus kauan sitten, että punaviini ja suklaa yhdistelmää pidettiin tosi junttina ja vääränä valintana. Siispä mun piti hieman salaa nauttia niistä...kunnes joku ruokaguru päästi yhdistelmän pannasta! Hyviä herkkuhetkiä!

Jael kirjoitti...

Nam,varmaankin hyviä:)Mun pitäisi pitää taukoa herkuttelusta,kun on jo kevätkin ja lämmintä ja vaatteet kiristää...Taidankin herkutella mansikoilla;D

Pauliina / PauMau kirjoitti...

Tonttulakeille? :)) Ajattelin ensin, että otat kantaa joka keväiseen koiriin liittyvään keskusteluun. Silloin tällöin herkuttelu on ihan paikallaan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...