torstai 31. maaliskuuta 2016

Vaelluksella


Teimme ensimmäisen pikku vaelluksemme pääsiäisenä yöpyessämme korkealla Mont-Ralissa Hotel Cor De Prades`ssa. Löysimme ensin vanhat kyltit joiden perusteella lähdimme katsomaan millainen tuo Vista Glorieta Panoramica on...

Sinne ei ollut kovin pitkä matka ja näköalat olivat aivan huikeat, olimme sen verran korkealla!
Täältä lähdimme jyrkkää rinnettä alaspäin kohti seuraavaa paikkaa...vastaan tuli juoksijoita ja muita ulkoilijoita. Vapaat pääsiäispäivät sekä ihana lämmin sää olivat innoittaneet paljonkin porukkaa ulkoilemaan. 


Kiivettyämme jälleen ylöspäin näimme alhaalla jotain mielenkiintoista...


...Nimittäin lähteen! Sinne lähdimme suunnistamaan kivikkoista polkua alaspäin.Ja olihan siellä upean näköistä ja raikasta vettä. Joimme suoraan lähteestä ja lähdimme jälleen kiipeämään takaisin polulle.


Välillä piti huiliakin...Kaksi kaverusta kulkivat kiltisti mukana, mitä nyt välillä vähän suukoteltiin:Kyllä luonnon rauhassa mieli lepää, taas tuli niin rento ja seesteinen olo.

***

Hiking in Catalonia Spain...
Linked to: Communal Global

7 kommenttia:

Kruunuvuokko kirjoitti...

Hienot kuvat matkaltanne.

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Hyvin kaunista ja raikas lähdevesi, wau. Tuo puoli Barcelonasta on jäänyt täysin näkemättä. <3

Anja kirjoitti...

Upeissa maisemissa olette vaeltaneet, hienoja kuvia!

Kix kirjoitti...

Ihana patikointiretki. Kauniita nuo lähteeltä otetut kuvat. Työstän par`aikaa teoksia taidenäyttelyn jyrytykseen jonka teema on Lähde. Moniselitteinen sana. Näyttelyyn saa tarjota 3 teosta. Minun teoksissani kahdessa kuvaan lähdettä ja yhdessä lähtemistä. Laitan blogiini omat lähde-kuvani jossain vaiheessa huhtikuuta. Käypä kurkkaamassa parin viikon päästä ;).

Matkatar kirjoitti...

Tiia: Tässä olimme jo lähteneet eteläänpäin Barcelonasta. Mutta ei edes kauas. Vastaavia ihania vaellusreittejä löytyy puolen tunnin junamatkan päästä keskustasta!

Anja: Kiitos, ihanaa oli!

Kikka-Kainu-Lehto: Kiitos! Ihana aihe sinulla, täytyy käydä katsomassa ja onnea näyttelyyn!

-K- kirjoitti...

Tästä meni miehen kisareitti (90km) pari viikko sitten ja tuossa kylässä oli yksi huolintapiste. Siellä kun miestä odotin kävin itse koirien kanssa juoksemassa tuota samaa reittiä alas muutaman kilometrin ja sitten taas ylös. Kaunista oli kun kukat kukkivat ja aurinko paistoi, mutta ei ollut liian kuuma!

Matkatar kirjoitti...

K: Vau...ajateltiinkin että aikamoinen reitti juoksemiseen. Itse en tykkää edes kävellä jos on paljon irtokiviä niin ihmettelen miten joku voi juosta siinä. No on mulla kyllä tosi liukkaat kengätkin, pitäisi ostaa kunnon vaelluskengät :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...