maanantai 2. toukokuuta 2016

Paluu Suomeen


Muutama päivä jo vierähtänyt jälleen kotimaassa. Ensimmäisiä fiiliksiä poissaolon jälkeen on, että täällähän on ihan lämmin ja aurinkoista...-ei sää kovin paljoa muuttunut lentäessämme Suomeen. (vai toimmeko auringon mukanamme niinkuin aika moni toivoi hihii?...)

Hassun autiolta täällä kyllä tuntuu -ihmisiä näkee yllättävän vähän missään vaikkei tässä missään korvessa edes asuta. 


Kevät ei ehkä ole niin pitkällä kuin odotin, mutta aika paljon kukkia täältä jo löytyy. Onneksi Keltaisen tuvan puutarhamme ehtii vielä hyvin haravoimaan ennen kunnollista kasvun pyrähdystä.


On ollut ihanaa nähdä tyttäriä tauon jälkeen, ja toinen veljenikin kävi meillä lauantaina. Suomalaisia herkkujakin on jo maisteltu, mm. savulohta, karjalanpiirakoita ja leipäjuustoa...ai niin ja yhden marjapiirakankin jo leivoin omista marjoista joita vielä löytyy vähän pakkasesta!


Siriä ja tyttären koiraa Luisia on lenkitelty läheisen järven rannalla (ja sen ympäri...sopiva vajaa 5 km lenkki pienille). Sirikin muuttui jotenkin taas erilaiseksi täällä. Se muisti heti oman talon ja puutarhan ja alkoi pitää innoissaan kovaa kuria kaikille ohikulkijoille -ihan niinkuin silloin talvellakin. Hohhoijaa...
Kävimme Erikan kanssa vappumarkkinoilla eilen sunnuntaina. Oli kivan lämmintä ja ihmisiä mukavasti liikkeellä, monilla näkyi ylioppilaslakit päässä. Meillä ei ollut niitä kenelläkään mukana, - en edes tiedä minne olen omani elämän varrella kadottanut.Metrilakukauppiaita oli ihan joka kulmassa, aika hassua. Ovathan ne kyllä aika hyviä -tuli itsellekin mukaan pikku pussillinen. On täällä Suomessa sentään karkit parempia kuin Espanjassa. 
Samanlaisia ilmapalloja myytävänä kuin Espanjassa...

Omat tyttäret 60v päästä?


Lähtiessämme näimme suloisen tyttöchihun vappuhattu päässä.


Miehellä alkoivat tänään työt ja minä kapsuttelen puutarhaa kotosalla, tässä se tämä viikko ainakin kuluu mukavasti. Ihanaa aurinkoisen viikon jatkoa kaikille!
14 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Tervetuloa takaisin! Kyllä tosiaan on kelit kummasti muuttuneet tässä viime päivinä.... luulen, että teillä on kyllä näppinne pelissä...


Lenkkeiletteköhän saman järven ympäri kuin työkaveri koirineen...? Hänellä on pyörätuoli-beagle...

Marru kirjoitti...

Jos te toitte tämän auringon ja lämmön tullessanne, niin OIKEIN ISO kiitos :D

Kikka Kainu-Lehto kirjoitti...

Tervetuloa Pohjolaan ja kiitos auringosta!

Matkatar kirjoitti...

Menninkäinen: Kiitos kiitos, hihii. Meidän lenkkeilyreitti on Joutjärven ympäri, ihan mukava ja nätti reitti jossa vähän mäkiäkin.

Marru: Hihii, ole hyvä :D

Kikka Kainu-Lehto: Kiitos :D

Rva Kepponen kirjoitti...

Kiitos auringosta ja lämmöstä :) Toivottavasti ei mennyt Barcelonaan vaihtarina räntää ja rakeita.

Hieno vappulook tuolla chihulla.

Taina K kirjoitti...

Kyllä täällä nyt kelpaa! Lauantaina oli vielä kaatosade ja tyypillisen kylmä vappuaatto.:) Olin jotenkin katsovinani, että Lahden torillahan sitä tekin olette pyörineet. Asutaankohan kovinkin lähekkäin...?:)

Satu /Talossano23 kirjoitti...

Tervetuloa 'naapuriin' ja kiva kun toitte auringon mukana <3 Älkää päästäkö sitä pois!
Joutjärveä kiertelin aiemin, kun likkaa kuskasin treeneihin ja oli juuri sopivasti lenkkiaikaa, nyt sillä ajokortti, niin ei tartte kuskia :)

Tiia K kirjoitti...

Hei jee te toitte auringon mukana! <3 Tervetuloa Suomeen <3

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Tuli kyllä sellainen elämän kevät, että ei millään malttaisi olla pysymättä pois puutarhakaupoilta:). Onneksi minulla on perjantainakin vapaata, tulee kunnon pitkä vapaa viikonloppu. Kiva taas seurata, että mitä keltaisessa talossa tapahtuu...

Meemu kirjoitti...

Kiva kun tulitte tuomaan auringon ja lämmön tänne! Kyllä on jo odotettukin ;)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

On nyt saatu auringosta nauttia täälläkin..:)
Ihana tuo kuva, tytöistä 60 vuoden päästä♥♥

Matkatar kirjoitti...

Rva Kepponen: Hih, en usko että meni...ovat kaverit sielläkin käyneet piknikillä puistoilemassa -ihana sää.

Taina K: Niimpä -aivan ihanaa on. Juu Lahden torillahan me...asutaan täällä Möysän kulmilla.

Satu/Talossano23: Kiitos! Joutjärvi on kyllä kiva reitti kiertää. Minäkin sitä vielä viime vuonna juoksin mutta nyt on juoksut taas "unohtuneet". Olisi kyllä hyvät säät alkaa jälleen.

Tiia: Hih ja kiitoksia!

Paluumuuttajar: Joo minunkin näppejä jo kuumottaisi hakea kukkasia tänne...olen tässä ensin haravoinut ja leikellyt ylimäärästä pois. Jos saisi sitten houkuteltua tuon miehen autoineen hakemaan taimia, pyörällä ei niitä oikein saa kunnolla (sitä paitsi sekin on vielä rikki nyyh)

Meemu: Heh :D

Hannele Ruusukummusta: Hienoa...juu jotenkin minäkin pidin noista vanhoista leideistä -selvästi siskoksia! Hyvin voin kuvitella omat tyttäret että syövät yhtä innokkaasti jäätelöä 60 v kuluttua!

aimarii kirjoitti...

Mitä tykkäävät Espanjassa, jos te auringon ja lämmön toitte Suomeen? No, varmaan sitä riittä sinnekin.
Olko mukavaa saapua tänne kevääseen, kun lumet ovat poiss?

orvokki kirjoitti...

Vähän on toisenlaiset maisemat ja näkymät kuin Barcelonassa. Mutta kaipa se on niin että puolin ja toisin virkistää kun väliin on poissa. Edelleen se tuomanne helle vain jatkuu ja jatkuu.... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...