lauantai 1. lokakuuta 2016

WordDive -arvonnan voittajatBlogissani ollut arvonta on päättynyt ja voittajille on ilmoitettu voitosta.  Randomin ukko toimi onnentuojana ja valitsi seuraavat onnelliset opiskelijat:

Onnea voittajille ja antoisaa opiskelua valitsemasi kielen parissa! Mukavaa viikonloppua kaikille, minä lähden nyt keräämään viimeiset omenat ja risut puutarhasta!


5 kommenttia:

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Siis vau! Kiitos! Ihan mahtavaa! Onnea muillekin voittajille!

Menninkäinen kirjoitti...

Onnea voittajille!!

Vivi Vinna kirjoitti...

Apua, ei oo totta! :O :D Minä, joka en ikinä voita mitään missään. Tai no, tätä ennen yhden ainoan kerran olen voittanut blogiarvonnassa, mutta on tullut osallistuttua senkin edestä lukemattomiin arvontoihin vuosien varrella. :) Kiva, että nyt tärppäsi. Kiitos paljon! Jännää, loppuvuosi menee siis venäjää opiskellessa. :) Kiitos muille kommentoijille onnitteluista ja onnittelut myös muille voittajille! :)

Huopalintu kirjoitti...

Hih, jopas onni potkii :) Onnea myös muille voittajille ja kiitos sinulle Matkatar :)

Jael kirjoitti...

Onnea voittajille:) Tämä oli minulta mennyt ohi,palkinto joka olisi ollut mieluinen. Rakastan kieliä,puhun 5 kieltä ja sitten vielä pari vähemmän hyvin,ja nyt opettelen italiaa Duolingo-ohjelmistollla,joka on mielestäni aika hyvin,ja siinä kuulee myös ääntämisen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...