torstai 3. marraskuuta 2016

Hei #meollaanlifie !Ehkä joku lukijoista on huomannut että Indiedays -palkki on hävinnyt blogini yläreunasta ja nyt siellä lukee Lifie. Ei, en ole vaihtanut blogiportaalia, vaan Indiedaydin ja Blogiringin yhdistyttyä portaalia järjesteltiin muutenkin lukijalle selkeämmäksi. Nyt on kolme eri portaalia joista lukija voi etsiä itselleen mielenkiintoista luettavaa.  Indiedaysin alta löytyvät kaikki muoti- ja kauneusbloggarit, Foodloverista ruokabloggarit ja täältä Lifiesta me lifestylebloggarit!

Tämä näkyy blogissani samoin kuin ennenkin eli tuolla oikealla missä nyt lukee Lifie, pyörii aina uusimmat postaukset portaalin blogeista.Puutalobabyn Krista sai idean haastaa meitä Lifien bloggareita valkkaamaan viisi lemppariblogiamme 164 Lifien-blogin joukosta. Tässä siis teillekin kenties uutta mielenkiintoista luettavaa:


At Maria`s
Maria kirjoittaa mielenkiintoisesti elämästään ja kuvaa kauniita kuvia kodistaan. Blogista löytää ihania ja terveellisiä reseptejä, remonttipostauksia ja sisustusjuttuja.


Fabfortysomething
Marjukan blogista löytyy aikuisen naisen muotia, muutakin kauneusasiaa ja hyvinvointiin liittyviä juttuja.


Mehukekkerit
Blogissa on kasvisruokareseptejä, käsityöjuttuja, ompelukaavoja ja vaikka mitä mielenkiintoista.


Peace&style
Anskun blogissa on treenivinkkejä, terveysjuttuja, muotia ja koiruleita. Hänen blogissaan viihtyy kerralla pidempäänkin koska kaikki on täyttä asiaa.

The ex-minimalist
Bloggari on Saksassa Bremenissä asuva designin ja sisustuksen ammattilainen. Blogissa kauniita esineitä ja valokuvia.


Käykäähän kurkkaamassa tuolla Lifien puolella, siellä on vaikka minkälaista mielenkiintoista blogia ja lisää löytyy Foodloverin ja Indiedaysin puolelta!


2 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Voi vitsit miten kivasti sanottu! Kiitos, olet ihana ♡

Matkatar kirjoitti...

Ansku: Kiitos :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...