sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Kuvausretki Mont Jüicille


Olen viime aikoina innostunut paikallisista harrastusmahdollisuuksista. Aloitin mm. espanjan opiskelut kielikoulussa, kaksi kertaa viikossa. Meillä on pieni kolmen hengen ryhmä joten opetus on varsin tehokasta. 

Kertakaikkiaan pakostakin tulee sitä suullista harjoitusta kielen kanssa tuolla ryhmässä. Se on ainakin minulle kielen oppimisessa se vaikein osuus. Ymmärrän jo aika hyvin espanjaa ja kielioppia pystyn kotonakin opiskelemaan mutta puhuminen on hankalinta.


Lähdin mukaan myös sunnuntain aamujoogaryhmään, joka kokoontuu läheisessä Ciutadellapuistossa rauhaisessa nurkassa. Ulkoilmassa on jotenkin ihana joogailla. Kuunnella ympärillä olevia ääniä perheiden ollessa sunnuntaikävelyllä ja lintujen sirkutusta. Hengittää raitista puistoilmaa ja antaa positiivisen energian virrata sisään.


Barcelonan Meetup -ryhmistä löytyy paljon muutakin mielenkiintoista. Kävimme ystävien kanssa pari viikkoa sitten kuuntelemassa livemusiikkia eräässä baarissa, siitäkin kuulin erään Meetupryhmän kautta. Tuo Meetup on hyvä systeemi suuremmissa kaupungeissa, kuka tahansa voi perustaa jonkin kivan ryhmän niin halutessaan.


Eilen olin menossa Photowalkille Mont Jüicille valokuvausharrastajien kanssa. Olin hyvissä ajoin paikalla mutten löytänyt ketään ja aloin jo epäillä olinko väärässä paikassa. No, päätin lähteä omin päin kuvailemaan kun minulla ei ollut puhelinnumeroakaan minne soittaa.

Vaikka aluksi vähän harmitti niin olin kuitenkin tosi iloinen kun jäin kuvailemaan. Päätin odottaa auringon laskuun saakka ja mennä ostoskeskus Arenasin katolle lopuksi.
Oli tosi kiva retki, seuraavalla kerralla sitten porukan mukana toiseen kohteeseen, heh.

Huomisesta on luvattu tännekin syyssateita, harmi. Mutta onneksi sisällä on lämmintä...ulos sitten vaan sateenvarjot mukaan!

Mukavaa uutta viikkoa sinulle!


6 kommenttia:

Iloinen Kulkuri kirjoitti...

Kuulostaa ihanilta harrastuksilta, etenkin aamujooga!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Jooga on kyllä hyvä harrastus...pitäsikin aloitta taas. Hienoja kuvia sait yksinkin otettua..:)

Matkatar kirjoitti...

Iloinen Kulkuri: Kiitos, juu jooga puistossa on kivaa :)

Hannele Ruusukummusta: Jooga on kivaa, pitäisi useammin harrastaa että pääsisi kehittymään kunnolla :D Ja kiitos, kuvailu on kivaa yksin tai porukalla :)

orvokki kirjoitti...

Hienot kuvat, oli mukava liikuskella kanssasi tuolla.
Kolealta näyttää, mutta ehkä ei kuitenkaan ole ihan niin kylmä kuin luulis. Meillä lähti lumi kokonaan pois, kaksi viikkoa sitä mömmöä piti katsella, ja pakkastakin oli 7-8 astetta. Nyt on samanlaista harmaata kuin siellä, ja jotain +4 astetta. Mutta ilman talvitakkia en menisi ulos.

Matkatar kirjoitti...

Orvokki: Kiitos! Itse asiassa täällä on lämpimämpää miltä näyttää, laitan usein lämpimän villatakin ulos päälle mutta tulee jo usein ihan kuuma, lämpötila on jotain vähän alle +20. Varmaan kun ei ole tuullut juurikaan ja ilmankosteus on aika korkea.

Tiia K kirjoitti...

Ohi on ajettu, mutta ei tallusteltu, on tuo jylhän upea paikka <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...