lauantai 14. tammikuuta 2017

Brunssilla omalla terassilla


Käväisi se joulupukki meillä kuitenkin, nimittäin rautakaupasta tilaamamme suuri paketti tuli vähän joulun  jälkeen. Veljeni oli silloin vielä Barcelonassa joten me saimme Sirin kanssa istuskella auringossa kun miehet alkoivat terassilla kasata paketin sisältöä...


Päätimme alkaa sisustaa terassia mukavaksi -mehän sitä käytännössä vain käytämmekin, mutta sen verran edullisesti ettei tule suurta vahinkoa jos sieltä häviää jotain.


Pyykkinarut piti ensin poistaa katoksen tieltä, mutta terassi on sen verran iso että niille jää tilaa vielä taaemmas.Mies teki alakerran naapureille uuden lattian aidoista tammilaudoista ja niitä jäi sen verran yli että lopuista sai tehtyä vielä pöytätason terassille. Vanha jalkakehikko meillä oli jo jemmassa ja se kävi hyvin tason kanssa. Saattaa olla että maalaan jalat vielä mustaksi jossain vaiheessa, sopisi paremmin Ikeasta löytämiimme tuoliin.


Jee valmista on!
 Nuorison tullessa Barcelonaan päätimme mennä terassille aamupalalle. Paras aika siellä on istuskella klo 10-12 tähän aikaan vuodesta kun aurinko paistaa suoraan pöytäryhmään.
Oli ihanaa syödä aamuauringon paisteessa! Vielä lisää sisustusta että terassista tulee viihtyisämpi...mutta eihän tässä kiire ole. Ihan kuin olisimme saaneet yhden huoneen lisää!

Pst! Muistathan blogissani olevan Mustaa ja Valkoista -valokuvahaasteen...tervetuloa mukaan!


21 kommenttia:

Tiina V. kirjoitti...

Hieno katos!
Aurinkoisia ja mukavia terassihetkiä teille :)
Iloiset terveiset Sirille!
T&J

Matkatar kirjoitti...

Tiina: Kiitos! :D Ja kerrotaan...

Satu kirjoitti...

Ihana oleskelupaikka! Tuolla voisi järjestää vaikka minkälaiset bileet. :-)

Eevastiina Lehtonen Vieira kirjoitti...

Tuo näyttää tosi kivalle aamupalan nauttimispaikalle! Ootte te kyllä käteviä käsistänne!

Tiia K kirjoitti...

Waude ihan mahtava terassi ja sitä paitsi, ulkona maistuu aamiainen aina makiammalta <3

Rva Kepponen kirjoitti...

Kiva terassi ja se on tosiaan kuin yksi huone lisää :)

Satu /Talossano23 kirjoitti...

ihana!
Voi kun pääsisikin jo terassille aamukahville! tai pääseehän sinne, mutta ensin pitää pukea toppavaatteet päälle ja se aurinko puuttuu......
Kivaa alkavaa viikkoa!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tulipa ihana.

Matkatar kirjoitti...

Satu: Kiitos! Joo kunhan vielä vähän lämpenee olisi tarkoituskin viettää enempi aikaa siellä :D

Eevastiina Lehtonen Vieira: Kiitos :D

Tiia K: Kiitos, niin tekee!

Rva Kepponen: Kiitos :)

Satu / Talossano23: Kiitos! Muutama kuukausi hurahtaa aika äkkiä ja terassit lämpenevät Suomessakin. Kiitos kivaa viikkoa sinullekin!

orvokki kirjoitti...

Noin nopsaan ja kätevästi sekainen terassi muuttui ihanaksi oleskelupaikaksi. Hieno kuvakertomus ahkeruudesta ja taidosta.

Jael kirjoitti...

Hieno tuli terassista:) Onko tuo talon yhteinen terassi? Viime viikolla kävin täällä ihanalla kattoterassilla (blogissa) jossa myös on asunto ,tai kaksi sellaista oikeastaan. Kun asuin täällä ensimmäistä kertaa kävin katolla ottamassa aurinkoa;D

RaijaAnnikki kirjoitti...

Siellä kelpaa istuksella auringossa.Terassilla oltiin vuoden loppuun mutta nyt ollaan kotona ja terassi lumen valtaama.

Matkatar kirjoitti...

Enkulin käsityöt: Kiitos!

Orvokki: Juu ei siinä kauaa mennyt :)

Jael: Kiitos! Joo periaatteessa on mutta sinne ei ole avainta kuin meillä ja yhdellä muulla naapurilla. Hekin asuvat vuorilla suurimman osan ajasta joten käytännössä olemme ainoat käyttäjät!

RaijaAnnikki: Jep kelpaa kyllä. Nyt ilman vähän kolenivat mutta auringossa tarkenee...

Marre kirjoitti...

Kiva terde teillä, sisustusjutuilla tuon saa oikein kotoisaksi. Ja ihanaa istua auringonvalossa siellä :) Minun aurinkoenergia on loppunut ja lisää kaivattaisiin !!
Ja ihana Siri <3

Matkatar kirjoitti...

Marre: Kiitos! Juu nyt alkaa se kivoin osuus, jotain suunnitelmia jo onkin sisustuksellisesti... :D Sirikin tykkää nautiskella auringosta ja haluaa puuhastella mukana kaikenlaista. :D

Satu V/SatunNaiselämää kirjoitti...

Kiva terassi. Voi tulisipa jo kesä ja terassikelit =).

Matkatar kirjoitti...

Satu V: Kiitti :) Juu kesää tässä itsekin jo odottelen... :D Ikävä Keltaiselle tuvalle!

Anonyymi kirjoitti...

Löysin vasta blogisi kun selailin tietoa chihuahua koirarodusta, olen miettinyt chihuahuan hankintaa mutta ensin otan kaiken tiedon irti kyseisestä rodusta. Olisinkin toivonut jos voisit tehdä jonkun postauksen siitä miten olet itse kouluttanut oman koirasi? Sisäsiistiksi opettelun, peruskäskyt ym. Tai jos olet jo näitä postauksia tehnyt niin voitko linkata ne minulle? :)

-M

Matkatar kirjoitti...

-M-: Hei vaan! En tiedä olenko oikea ihminen kertomaan chihurodusta tai koirankasvatuksesta, mutta voin jossain vaiheessa yrittää tehdä postausta miten "vähimmällä" koulutuksella ollaan tultu toimeen. Jos olet Facebookissa niin liity sellaiseen ryhmään kuin "Suomen chihuahua omistajat" -sieltä saa paljon tietoa jo ennen kuin omistaa itse chihua. Siellä voi kysellä asioita laidasta laitaan ja tulee aina paljon vastauksia, tosi hyvä ryhmä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy käydä katsomassa mitä tuolla ryhmässä on, kiitos vinkistä. Olisi tosiaan kiva jos omista kokemuksistasi kirjoittaisit miten olet kouluttanut oman koiruutesi ja muutkin infopläjäykset kokemuksistasi olisi mielenkiintoista lukea. :)

-M

Matkatar kirjoitti...

M: Juu täytyy tehdä sellainen postaus. Meidän Siri täyttää kohta puolitoista vuotta joten kyllähän se taas oman postauksen ansaitsee! :D Mukavaa loppuviikkoa!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...