torstai 19. tammikuuta 2017

Kylmää on muttei vielä lunta


Hyytävän tuntuinen ilma on tullut Barcelonaan. Ei sentään vielä lunta niinkuin eteläisempään Espanjaan rantoja myöten -näimme uutisissa! 

Voisi olla kyllä kiva nähdä kaupunki edes vähän aikaa lumen peitossa...olisi varmaan aika eksoottista!


Kyllä tässä silti on saanut sen lämpimimmän takin kaivaa päälle ja laittaa vielä villatakin alle. Aurinko onneksi paistaa edelleen joka päivä, ja ehtiihän se päiväsaikaan vähän lämmittääkin.
Tässä parina päivänä aamulämpö on mittarissa näyttänyt +5 astetta. Päivällä se on noussut kymmeneen tai vähän ali. Yhtenä yönä oli jo vähän pakkasenkin puolella. Onneksi kaupunki huolehtii kodittomista jakaen heille lämmintä juotavaa ja antamalla nukkua metrohallissa.


Tälläiset auringonkultaamat mutta viileät terkut täältä tällä kertaa...

15 kommenttia:

Pepsi + Max kirjoitti...

Ensi viikolla olisi suunta Espanjaan. En välittäisi lumitöistä siellä ;) Saisi vähän lämmetä.. - emäntä

Ansku BCN kirjoitti...

On tullut tällä viikolla untuvatakille käyttöä, hrrr... Onneksi vaihdoimme ikkunat jokunen vuosi sitten! Saisi jo tämä kylmyys loppua, tosin Samppa on ihan fiiliksissään ja otti extralomapäivän ja lähti tänään vuorille :D

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Kiva kun laitat blogiisi näitä kuvia, mukava katsella.
Uutisissa huomasin että Espanjaan oli tullut lunta, ei olis kiva viettää vaikka viikon lomaa siellä :(

Jael kirjoitti...

Se kylmä on tullut kaikkialle paitsi tänne,sen sijaan tammikuu on ollut täällä jopa normaalia lämpimämpää,20 asteen pintaan päiväsaikaan.Tänäänkin näin vaikka kuinka monta ihmistä T-paidalla . Eli lähetä sitä kylmyyttä vähän tännekin;D

RaijaAnnikki kirjoitti...

Oi joi ,siellä taitaa palella kun olette lämpimään tottuneet.Lumi varmaan olisi tosi eksootinen tapahtuma.Mukavat kuvat sinulla.

Matkatar kirjoitti...

Pepsi+Max: Ohoo, toivottavasti siiheksi lämpenee! Mukavaa matkaa sinulle :D

Ansku: Jep on ollut tosiaan koleaa. Sisällä meilläkin onneksi tarkenee. Samppa taitaa olla tehty ihan eri puusta kuin me muut ihmiset huh!

tuijankortteilua: Kiva kun pidät kuvistani! Joo monilla lomasaarillakin on tiedotettu olevan paljon lunta, ei tosiaan olisi kivaa olla siellä.

Jael: Aina jossain tuntuu olevan normaalia lämpimämpää jos jossain on kylmempää. Samoin kuivan kauden ja sateiden kanssa. Aina tuntuu jonnekin tulevan liikaa jotain säälajia. Mielelläni vois heittää sulle sinne näitä viimoja, tuo parisenkymmentä tuntuisi nyt niin ihanalta!

RaijaAnnikki: Joo sen huomaa siitä ettei ulkona kauaa viihdy eli lenkit jää lyhemmiksi...

Karoliina kirjoitti...

Hienoja kuvia! Täällä Aurinkorannikolla tuulee vimmatusti ja pelonsekaisin tuntein katsoin, kun räntää tippui terassille..! Onneksi suli heti pois. Ehdin jo miettiä, että eikö sitä lunta pääse mihinkään pakoon, hehh!

Sirokko kirjoitti...

Samoissa asteissa mennään. Täällä Välimeren etelärannalla tosin on tullut luntakin. Melkoisen kaaoksen se saa aikaan paikoissa, joissa ei ole tarvittavaa kalustoa - ja niitä nastarenkaita.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Täällä on nollakeli, mutta onneksi ei tuule...se tekee nollakelistäkin tosi kylmän. Lunta täällä on sadellut ja luonto on kaunis...vaikka lunta ei paljon olekkaan ovat koivut valkoisia huurteesta.
Tykkään tuosta toisesta kuvasta, jossa kukat on ikunnalla..:)

Matkatar kirjoitti...

Karoliina: Kiitos! Hrr, joo ei se räntä kyllä kivalta tuntuisi kun sitä mekin nimenomaan olemme tulleet pakoon! :D

Sirokko: Lunta taitaa olla tullut vähän joka puolella. Saattaa ettei täällä sitten tullutkaan kun nyt näyttää pilviseltä ja luvattiin sadetta. Ilma siis taitaa jo lämmetä.

Hannele Ruusukummusta: Nollakeli voi olla tosiaan aika raaka ja liukas.No onneksi kohta alkaa aurinko sulattaa paikkoja.

Elena Vega kirjoitti...

¡Qué fotos tan bonitas! 🙂

Matkatar kirjoitti...

Elena Vega: Muchas gracias! :)

Tiia K kirjoitti...

Olisi varmasti hurjan kaunis kaupunki lumisenakin. <3 Ihanaa sunnuntaita Matkatar <3

Rva Kepponen kirjoitti...

Kauniita kuvia!
Täällä on taas nautittu aurinkoisesta ja keskimääräistä lämpöisemmästä viikonlopusta.

Matkatar kirjoitti...

Tiia K: Niimpä...

Rva Kepponen: Kiitos! Meillä taas viikko alkoi sateella mutta huomiseksi on taas luvattu aurinkoa. Toivottavasti, vesisade on tylsää...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...