sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Yllätysvisiitti Ranskan puolelle




 Lähdimme ex tempore ystävän ja hänen koiransa Thorin kanssa Etelä-Ranskaan viime lauantaina. Suunnistimme alkuun maaseudun rauhaan vuorille Labastide -nimiseen pikkukylään. Ystävämme tunsi sieltä erään hauskan muusikkotyypin jonka kautta saimme edullisesti vuokrattua mökin. Meillä oli onneksi eväitä mukana, sillä lähimpään kauppaan oli tunnin matka serpentiiniteitä pitkin.






Miten ihanaa oli lähteä tuolla tutkimaan aamulla paikkoja -oli tosi lämmin eikä juurikaan ketään näkynyt missään, eikä kuulunut ääniäkään. Harvinaista herkkua. Näimme lehmiä ja hevosia, sisiliskoja ja ihania kesäisiä kukkia. 






Sirikin todella nautti lämmöstä ja maaseudun hiljaisuudesta. Mökissä oli kiva pihakin jossa se sai vipeltää vapaasti Thorin kanssa. Tarina jatkuu...

***

Pst! Mustaa ja Valkoista -valokuvahaaste taitaa jäädä tauolle...jos joku sitä on tässä välissä blogista ehtinyt kaipailemaan. Jatketaan sitten kun inspistä taas löytyy.


7 kommenttia:

Pepsi ja Max kirjoitti...

Ihanan ja idyllisen näköistä! Sirukin nauttii ♥ Instassa ollut sinulla ihania kuvia :) - emäntä

Jael kirjoitti...

Kiva kun pääsee niin helposti toiseen maahan retkelle:) Kun asuin Hollannissa oli mahtavaa kun hups vaan pääsi naapurimaihin:) Ihanat kuvat:)

Satu kirjoitti...

Varmasti oli ihana matka! Maisemat oli ainakin hulppeat.

Kiitos MV-haasteesta, vaikka en ihan hirveän monta kertaa siihen osallistunutkaan. Toivottavasti haaste vielä joskus palaa, vaikka ymmärrän kyllä, että tuommoisen haasteen ylläpitäminen ja uusien aiheiden keksiminen voi olla joskus vähän työlästä.

Matkatar kirjoitti...

Pepsi ja Max: Juu idyllistä tuolla tosiaan oli! Instassa näkee reaaliajassa kaikki, kiva kun olet löytänyt sinne :D

Jael:Joo tämä Barcelona on hyvällä paikalla, pitäisi useamminkin piipahdella muualle. Jotenkin sitä vaan viihtyy täällä kaupungissakin ja puuhaa riittää.

Satu: Jep kivaa oli! Juu tuo MV-haaste olisi kiva jatkaa ja lähdinkin siihen ihan omaksi iloksi toivoen että joku muukin innostuisi. Tällä hetkellä oma kuvausinto on ollut vähän hukassa -joten palaillaan asiaan kun se taas lisääntyy :D

Tellu T kirjoitti...

Onpas Sirillä ollut kiva reissu :D

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Kauniita maisemia ja koirakin taisi tykätä reissusta.
Teillä on siellä niin lämpöisen ja kesäisen näköistä, kun vertaan meidän jäistä pihaa.

Matkatar kirjoitti...

Tellu Tom: Juu Siri on innoissaan aina reissuilla -etenkin jos pääsee kävelemään luontoon ja majoitutaan paikkaan jossa on sohva :D

tuijankortteilua Juu kyllä molemmat koirat tykkäsivät myös reissusta. Täällä on ihan kesälämpötilat jo (Suomen kesä siis), onneksi aurinko sulattaa sielläkin pian lumet pois!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...