perjantai 23. kesäkuuta 2017

Keskikesän juhlaa valmistellessaNappasin tien varresta juhannusruusuja sisälle. Ne ovat aina olleet lemppariruusujani. Entä sinun, mistä ruusuista sinä pidät? Puutarhassahan minulla ei ruusuja ole enkä niitä niiden piikkien vuoksi ainakaan vielä ole innostunut hankkimaan, mutta maljakossa ne ovat niin kauniita.

Juhlimme ihan perinteisesti Juhannusta -nuorisoa tulee meille illalla ja syömme hyvin, lämmitämme saunan (ai niin vihta täytyy vielä tehdä!) ja kenties pelaamme jotain peliä -tai lähdemme katsomaan kokkoa. Sääkin vaikuttaa suunnitelmiin. Mites teillä juhlitaan Juhannusta?


Mukana: Kukkailottelua

Heleää Juhannusta kaikille!


11 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

Uiii ... kuinka kaunista.
Kiitos, leppoisaa juhannusta teillekin.

Rva Kepponen kirjoitti...

Upeat ruusukuvat!

Menninkäinen kirjoitti...

Meillä on puutarhassa ruusuja, mutta älä kysy mitä ruusuja, kun en muista. Äiti on hovipuutarhurimme ja valitsi ne. Minä sain valkata värin. Vastaukseni onkin, että pidän eniten keltaisista ja persikanvärisistä ruusuista!

Ihanaa juhannusta!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihana kotosalla vietämme juhannuksen. Saamme ilmeisesti Helsinkiläiset kylään♥
Hyvää juhannusta sinulle!

Satu /Talossano23 kirjoitti...

Kyllä ne vain on kauniita <3
Meillä ovat vielä puskissa, mutta täytyy korjata tilanne...
Lämpöistä Juhannusta!

Taina K kirjoitti...

Mulla kasvaa juhannusruusua kahdessa paikassa (kaverin pihasta saatua, yllätys!), mutta kukat ovat vielä kiinni, sillä kasvavat varjoisassa paikassa. Viime kesänä istutin jonkun ruusun, jonka nimeä en muista, grillauspaikan aitaa vasten. Siinäkin on nuppuja. Ihastelen aina kuvia englantilaisista puutarhaoista, ja niissä varsinkin köynnösruusut ovat lemppareitani! Tänään kävin kukkafillaroimassa ja nappasin muutaman oksan ruusuaidasta, joka kasvaa läheisen leikkikentän ympärillä. Siinä on ihanat pienet kukkaset ja huumavan ihana tuoksu!<3 Tarkoitus on kohta sokeroida sen terälehtiä...

Kohta laitetaan sauna lämpeemään, mies vielä töitä naputtelee, joten minäkin blogikierroksella..:D Ihanaa juhannusta!<3

Satu V/SatunNaiselämää kirjoitti...

Kauniita kuvia. Juhannusruusut on ihan jees...meillä on niitä pihassa. Juhannus menee kotona oleillessa. Hyvää juhannusta!

Jael kirjoitti...

Ihanat ruusukuvat:) Meillä on tässä heti kodin viereisessä puistossa valkoisia ruusuja,mutta naapuritalossa taas ihanalle tuoksuvat punertavat ruusut.Tosin eivät nyt kuki kun on niin kuumaa.
Oikein hyvää juhannusta teille:)

Matkatar kirjoitti...

Orvokki: Kiitos

Rva Kepponen: Kiitos!

Menninkäinen: Kiitos kommentista :)

Hannele Ruusukummusta: Kotijuhannus on parasta :)

Satu/Talossano23: Kiitos

Taina: Mitä tarkoitat terälehtien sokeroimisella, hmm? Ihanaa Juhannuksen jatkoa!

Satu:Kiitos

Jael: Kiitos kiitos. Juu ruusut varmaan vähän kärsivät kuumuudesta. Noh, tulisipa vihdoin sitä lämpöä vähän tännekin

Kikka Kainu-Lehto kirjoitti...

Ihania juhannusruusuja! Meillä Päijät-Hämeessä (III-vyöhykkeellä) ne on vasta pienellä nupulla. Minä pidän ruusuista eniten leikkokukkina, vaikkakin olen joitain ruusupensaita ja jaloruusuja mökin pihallekin istuttanut. Hyvää Juhannuspyhien jatkoa!

Varpuslintu kirjoitti...

Rakastan juhannusruusuja - ne ovat kyllä suosikkejani! <3 Itse suuntasin juhannusaattoillaksi lapsuudenkotini maisemiin perheen luokse ja juhannuspäivää vietin Turun saaristossa kavereitten kanssa retkeillen. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...