keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Koukussa BookBeat -sovellukseen


Yhteistyössä BookBeatin kanssa

Pääsin tällä kertaa mukaan niin kivaan blogiyhteistyöhön ettei tätä meinaa vieläkään uskoa. Sain nimittäin testiin BookBeat äänikirja- ja e-kirjapalvelun käyttöoikeuden kokonaiseksi vuodeksi! Nyt se on ollut käytössä reilun kuukauden verran -aloitin jo nimittäin keväällä Barcelonassa ollessamme tutustumaan palveluun. Oli muuten tosi näpsäkkää kun lentokoneessa tulomatkalla oli luettavaa mukana kännykässä, -eikä tarvinnut kantaa painavaa kirjaa käsilaukussa!Sovellushan toimii hyvin yksinkertaisesti, vähän niinkuin videopalvelu Netflix, mutta kirjoille. Lataat  BookBeat -sovelluksen kännykälle tai tabletille, luot käyttäjätunnukset palveluun ja pääset heti selaamaan ja lukemaan palvelun kirjoja, tai kuuntelemaan niitä. Tykkään kovasti tästä äänikirjaominaisuudesta, sillä kirjoja ei joka paikassa ole mahdollista lukea, mutta kuunnella kyllä...esim autossa, siivotessa, pyöräillessä...jne. 

Sovelluksen voi ladata samoilla tunnuksilla yhteensä viidelle eri laitteelle. Kirjoja voi lukea suoraan verkon kautta tai niitä voi ladata laitteelle, joten se on luettavissa (tai kuunneltavissa) myös offline-tilassa. Luettavaa löytyy moneen makuun suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Olen lähes aina elämäni aikana lukenut useaa kirjaa yhtä aikaa, ja niin huomaan myös tässä sovelluksessa tekeväni. On niin mukavaa valkata eri kirja kulloisenkin fiiliksen ja paikan mukaan ja sovellushan jatkaa aina tarinaa siitä mihin edelliskerralla jäi. 

Tietokirjoja löytyy myös ihan mukavasti, mm. joitain mielenkiintoisia hyvinvointioppaita on tullut jo luettua tai vielä kesken (olen aina ollut koukussa kaikenlaisiin elämänoppaisiin):

Jutan Voimakirja, Jutta Gustafsberg
Tunne Lukkosi, Kimmo Takanen
KonMarie, Marie Kondo
Hyvän olon hormonidieetti, Kaisa Jaakkola
Lujasti lempeä, Maarit Kallio
Designing your life, Bill Burnett+Dave Evans


Täytyy myötää, että olen aika lailla jo koukuttunut BookBeat -sovellukseen.
Ja niin on mieskin, sillä hänenkin lukulistansa kasvaa koko ajan. 

Sain antaa blogini lukijoille mahdollisuuden kokeilla kuukauden ajan ilmaiseksi tätä sovellusta. Jos sinua kiinnostaa, niin tästä linkistä se onnistuu!

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen voit halutessasi jatkaa palvelua, jolloin se maksaa 16.90/kk.

Mutta varoitus, -kuukauden kokeilun jälkeen voit sinäkin koukuttua!


4 kommenttia:

Tellu T kirjoitti...

Kaveri oli mennyt tähän koukkuun perjantaina :D

Matkatar kirjoitti...

Tellu Tom: Kiva!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Minulla on niin huono puhelin, että siihen ei kannata ladata mitään. Vinkkasin tästä kuitenkin miehelle, sillä hän tykkää puhelimesta kuunnella kaikenlaista. Nyt vain on niin tiukka vaihe tuon väitöskirjan kanssa, että ei taida tämä kuukausi olla se otollisin. Lahden reissu on sen vuoksi myös vasta harkinta-asteella. Saattaa olla, että tulemme vasta heinäkuun vikalla viikolla? Juuri ennen H-hetkeä?

Matkatar kirjoitti...

Paluumuuttajatar: Juu kyllä meille käy koska vaan tervetuloa😃

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...