perjantai 30. maaliskuuta 2018

Pääsiäisen salainen puutarhaPääsiäisen henkeen sopii tämä Carcassonnen kaupungista löytämämme kukkula. Löysimme sen sattumalta, koska se oli ympyröity betoniaidalla ja kaunis portti johdatti meidät sinne. Vähän kuin sellainen salainen puutarha.


Oli melko aikainen aamu kun sinne menimme eikä ketään muuta liikkeellä. Siellä oli jotenkin kivan rauhallinen tunnelma.Kukkulan päällä oli suuria ristejä ja kauniita veistoksia. Maria Magdaleena, Jeesus ja rosvoja. 


Meillä on pääsiäinen alkanut rauhallisesti ja mukavan lämpimissä keleissä. On ollut turhan koleita ja sateisia kelejä pitkin talvea, onneksi kevät vihdoin on täällä. 

Asuntoamme on edelleen käyty katsomassa, mutta kukaan ei ole tehnyt tarjousta (vaikka pari kertaa on kuulemma ollut lähellä). Meillä ei kuitenkaan ole kiire. Jos emme saa asuntoa myytyä ennen kesää, ei haittaa.

Paljastan, että on meillä eräs tontti tuolta lähikukkuloilta, jota olemme katselleet "sillä silmällä". Mietimme, että olisi kiva kun täälläkin olisi oma pikku puutarha, ja tietysti oma saunakin koleimpia talvikelejä ajatellen. Olemme unelmoineet kaikenlaista mukavaa ja hurjaa, mutta mikään ei ole edelleenkään varmaa.

Kieltämättä nämä suunnittelemiset, kevät yms vaikuttavat vähän bloggaamisintoonkin. Ei ole tullut paljoa edes kuvattua. Mutta yritetään vielä jatkaa tätä kivaa harrastusta.

Mukavia pääsiäispyhiä kaikille!


13 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Onpa upea, pääsiäiseen sopiva puutarha! Mielenkiinnolla kurkkailen välillä blogiasi Barcelonasta ja olen kiinnostunut myös kaikista matkoista ja reissuista. Hyvää pääsiäisenaikaa!

Jokke kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä! Tuollaisessa paikassa olisi hyvä istahtaa alas hiljentymään.

Pepsi ja Max kirjoitti...

Kaunis paikka ja kuvat sopii juuri pääsiäiseen 😊

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihmisellä pitää olla unelmia!
Hyvää pääsiäistä♥

Satu kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä <3 Ja kyllä ne asiat järjestyy tavlla tai toisella! Ja kuten sanoit, tämä bloggaus on harrastus ja harrastuksissa on aina välillä suvantovaiheita ;)

Rva Kepponen kirjoitti...

Hienot kuvat :)
Toivottavasti asunnonmyynti etenee ja pääsette käsiksi uuteen projektiin. Mukavaa pääsiäistä!

Tillariina kirjoitti...

Hyvää pääsiäistä!

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Sun on pakko jatkaa, jotta saan kuulla sitten siitä uudesta kodista ja muutosta ja kaikesta, ihan mielettömältä kuulostaa. Onpa muuten mystinen paikka, tuolla en haluaisi käydä öisin.

Mukavaa pääsiäistä Matkatar <3

Jael kirjoitti...

Kaunis ja rähjäinen mutta kuvauksellinen paikka.Toivottavasti saatte asunnon myytyä,koti omalla puutarhalla olisi niin kiva.
Hyvää pääsiäisen aikaa teille:)

Päden paja kirjoitti...

Onpa hienoja kuvia ja niin kaunis paikka! Ihanaa pääsiäistä♥

Matkatar kirjoitti...

Eeviregina: Eikö olekin!? Kiva kun kurkkailet vaikka postaustahti on vähän hidastunut. Ihanaa pääsiäissunnuntaita ja maanantaita!

Jokke: Kiitos samoin!

Pepsi ja Max. Kiitti :)

Hannele Ruusukummusta: Juu näin on. Kiitti samoin!

Satu: Kiitti. Juu eiköhän järjesty juu. Meinaa vaan vähän jänskättää kun ei tiedä mitä tekisi hih. Juu blogi tuppaa jäämään heti taka-alalle jos on paljon muuta puuhaa...

Rva Kepponen: Kiitos. No joo eiköhän se tästä!

Tillariina: Kiitos samoin!

Tiia: Kiitos ihanasta kommentistasi. Juu en todellakaan minäkään haluaisi mennä tuonne yöllä heh...

Jael: Ei se itse asiassa kovin rähjäinen ollut, ehkä kuvat antavat ymmärtää niin. Pensaat oli leikattu siististi eikä ollut roskia, korkeintaan kissankakkaa. :D

Päden paja: Kiitos ja samoin sinulle :)

Simpukka kirjoitti...

Voi miten hienoja kuvia olet ottanut viime postauksissasi kotikaupungistani ja sen lähiympäristöstä. Kiitos!

A Casa Madeira kirjoitti...

very beautiful.
janicce.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...