lauantai 28. huhtikuuta 2018

Talvi on loppuKalenteri näyttää, että on aika palata Suomeen. Tällä haavaa vietetään viimeistä päivää täällä Barcelonan lämmössä. Selailin tuossa kännykkäkuviani koko talven ajalta, ja tuntui, että on meillä ollut melkoinen talvi taas täällä. Miten paljon sitä voikaan puolessa vuodessa tapahtua. 

En sen kummemmin ala muistelemaan tarkemmin tekemisiämme, koska pitäisi vielä pakata. Aamulla on lähtö kentälle, Helsingistä sitten bussilla Lahteen ja illalla olemme kotona Keltaisella tuvalla. Tuntuu oudolta.
Monet linnat, rauniot ja patikkapolut on taas tullut koluttua. Ilmoista jäi mieleen se, että selkeästi kylmempiä aikoja oli enemmän kuin koskaan ennen. Se kaapin paksuin villapaita sai olla usein käytössä. Jopa lunta näimme Barcelonassa pari kertaa.Onneksemme ilmat lämpenivät ja muuttuivat ihan kesäiksi vielä tässä viime viikkoina. Olemmekin ottaneet ihan aurinkoa kotiterassilla ja nauttineet olostamme.
Näine keväisen-kesäisine kännykkäkuvineni jätän terkut Barcelonalle tällä kertaa. Kuvasatoa varmasti Katalonian seudulta tulee vielä jossain vaiheessa blogiin, mutta ensin mennään katsomaan mitä Keltaiselle tuvalle kuuluu!

Moni kyselee, että millä fiiliksillä palataan? No, tottakai tuntuu että olisivat nämä ilmat voineet kunnolla lämmetä jo aiemminkin, että olisimme voineet nauttia kesästä vielä pidempään. Mutta ihan hyvillä mielillä tullaan Suomeen katsomaan omaa nuorisoa, muita kavereita ja omaa puutarhaa. 

Ja seuraava ikuisuuskysymys: mitä syömme ihan ensin? Kauppaan se on suunnistettava heti sunnuntaina, varmasti tarttuu karjalanpiirakoita, ihanaa Oltermannia ja jälkiuunileipää mukaan. Ja omasta pakastimesta teen aika pian smoothien oman puutarhan vadelmista, nam!

Nos vemos en Finlandia! Hasta pronto!


13 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Suomeenkin luvattiin jo aikaisemmin hyviä säitä, jopa lähemmäs +20 C. Ei toteutunut. Taitaa olla +15 C lähempänä. No, toukokuu lähestyy, jos sitten lämpenisi. Kylmä tuuli ollut kiusana vieli!! Tervetuloa Suomeen!!

Pepsi ja Max kirjoitti...

Teillä on ollut viileydestä huolimatta hieno talvi Espanjassa; valoa olette ainakin saaneet sata kertaa enemmän Suomeen verrattuna. Vieläkö omistatte asuntonne?

Tellu T kirjoitti...

Tervetuloa kotiin ;)

Susanna Hietanen kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen :-)

Ei täällä tällä hetkellä yhtään hullumpaa ole :-)

Matkatar kirjoitti...

Kiitos kiitos. Ihanaa tulla sinne, ei haittaa vaikkei ihan kesä heti olekaan.

Pepsi ja Max: Niin on, ihan huikea! Kyllä on kämppä vielä, mutta tänäänkin kävi eräät katsojat jo toista kertaa että ei tiedä miten ensi viikolla...kääk!

Tellu Tom: Kiitos, ja kohta nähdään! :)

Susanna: Kiitos! Uskon kun katselen teidän kaikkien ihania blogeja! :D

Birgitta kirjoitti...

Tervetuloa =D

Satu kirjoitti...

Hyvää matkaa Suomeen, ja tervetuloa! <3

Menninkäinen kirjoitti...

Hyvää matkaa ja tervetuloa! Ja hauskaa vappua!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Tervettuloa kotiin♥
Olisin toivonut, että aurinko olisi ollut teitä vastaanottamassa, mutta ainakin täällä on kovin sateista.
Hauskaa Vappua!

Päden paja kirjoitti...

Ihana on saada viettää tuollaista talvea! Täällä sataa juuri nyt vettä mutta kovin kauniita aamuja on ollut, aurinkokin aina välillä hellii:) Turvallista kotimatkaa ja Tervetuloa suomeen♥

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Tänään on kyllä ollut niin kylmä, että huh. Miten kävi teidän asuntokauppojen? Pystyykö myyntiä jatkamaan kun ette ole siellä?

Matkatar kirjoitti...

Birgitta: KIitos :)

Satu: Kiitti :)

Menninkäinen: Kiitos

Hannele Ruusukummusta: Kiitos.

Päden paja: Juu, oli meillä tosi hauskaa. Kiitos sinulle.

Paluumuuttajatar: Emme tehneet kauppoja vielä vaikka kovasti oli katsojia. Myynti jatkuu siellä edelleen...odotuskannalla siis hih :)

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen ja nauttikaa karjalanpiirakoista ja muista herkuista. Vihdoin kevät koittaa tänne Suomeenkin. <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...