perjantai 13. heinäkuuta 2018

Ars Auttoinen 2018 -kiva elämys


Ihana Suomen kesä jatkuu ja puuhaa riittää niin ettei postailemaan juuri ehdi. Ajattelin kertoa teille kivasta vinkistä minne kesälomalla voi vaikka poiketa.

Meillä oli nimittäin kiva kulttuuripäivä heinäkuun ensimmäisenä sunnuntaina. Oli ihana aurinkoinen kesäkeli ja lähdimme ajelemaan Auttoisiin päin, -kuten niin monena vuonna jo aiemminkin. Kohteenamme tietysti Ars Auttoinen ja siellä Teemu Salosen ja Komugi Andon näyttely. Se oli jälleen täynnä sadunomaista designia ja herkkää keramiikkaa yhdistettynä hauskaan kitchiin ja kivoihin pikku yksityiskohtiin joka puolella. 

Tänä vuonna siellä oli intialainen pop-up ravintola, jonne menimme heti aluksi syömään sillä olimme kovasti nälissämme. 


Jälkkäriksi tilasimme Komugin Moctail -baarista kivan raikkaat kesäjuomat:
Ja sitten näyttelyä tutkimaan!
Teemulla oli taas pääasiassa veikeitä lamppuja ja Komugilla maalauksia sekä keraamisia pikkuesineitä. Tuo ylläoleva oli ehdoton lempparini, ja lampuista tämä söpöliini:Tykkäsimme taas kovasti monipuolisesta elämyksestä. Oli mukavaa samalla vaihdella kuulumisia ja rapsutella kissoja. Tällä kertaa pihamaan kanat olivat piilossa.

Näyttely on auki tämän kuun loppuun jos osuu reitin varrelle!

Me juhlimme tänään muuten kristallihäitä ja sen kunniaksi illalla mennään syömään ja sunnuntaina kesäteatteriin!

Ihanaa kesäistä viikonloppua!4 kommenttia:

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Kesäilmat ovat komeita, niin ei millään ehdi blogeja lukemaan.
Hienoja ja erikoisia taideteoksia teidän kohteessanne.
Hyviä kesäpäiviä edelleenkin.

World of Animals, Inc kirjoitti...

The scenery is absolutely amazing. I love the green pasture and wildflowers surrounding this yard. Hope you have a wonderful weekend. Thanks for the share, keep up the posts.
World of Animals

Päden paja kirjoitti...

Kivalta näytti ja kuulosti, tuollaisessa näyttelyssä on niin paljon katseltavaa ja ihasteltavaa! Hyvää hääpäivää teille ja ihanaa kesän jatkoa♥

Irja Viirret kirjoitti...

Kivat vinkit ja kuvat! Postaukset ovat jäänyt minimiin, kiirettä pitää kun kesä ja paljon hommia ja laiskottaa tämä hellekin. Kissavanhus tuottaa myös huolta.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...