perjantai 27. heinäkuuta 2018

Tunteiden myllerryksessä


Terveiset kuumasta Barcelonasta! Ilma ei juuri muuttunut kun tänne tulimme, onhan Suomessakin nyt ennätyshelteet. Juu, tupsahdimme tänne maanantaina, ja syyn moni lukija on jo varmaan Instan kautta viimeistään arvannutkin.

 Àtico -asunnostamme on nyt lopulta tehty hintatarjous, jonka hyväksyimme. Kävimme juttelemassa kiinteistönvälittäjän kanssa ja hän sanoi, että oli aika vaikea myytävä tämä asunto juuri noiden mahdottoman kapeiden kierreportaiden vuoksi. Muuten asuntoa on kuulemma kovasti ihasteltu.


Pakkaaminen on jo hyvässä vauhdissa. Jotain ylimääräistä tavaraa on jo heitetty pois ja säästettäviä tuoleja ja koriste-esineitä roudattu ystävien nurkkiin. Hyvässä hengessä hih, mutta toivottavasti ei tarvitse kauaa varastoida.

Tämän isoimman tuolin ostimme 8 vuotta sitten Encantsin kirpputorilta 20-30 minuutin kävelymatkan päästä. Samalla lailla mies kantoi sen silloin sieltä kesäkuumalla ja välillä huilittiin. Nyt hän kantoi sen ystävämme autoon, jonne se juuri ja juuri mahtui. Minä en meinannut enää mahtua kyytiin istumaan muuten kuin tuolin jalkojen väliin.


Tätä kotikatunäkymää ei enää montaa päivää ihailla...

Hauska oli myös tämänpäiväinen metromatkamme. Kannoimme nimittäin yhdet tuolit metrolle, ja veimme ne metrolla Badalonaan saakka. Vähän herätimme hilpeyttä kanssamatkustajissa sekä vartijassa, joka metroasemalla sanoi, ettei ole tälläiseen vielä törmännytkään...


On meillä silti ollut aikaa käydä kävelyilläkin täällä Barcelonassa. On ollut aika outoa kun meillä ei ole täällä nyt Siriä mukana. Tavallaan nautittavaa, mutta on sitä höppänää jo ikäväkin.

 Erilaisia tunteita tässä on ollut pinnalla, välillä tosi haikeaa ja sitten taas iloisen odottavaa. Nostalginen fiilis on kuitenkin voimakkain, tähän kahdeksaan vuoteen liittyy niin paljon mukavia muistoja täällä.

Kaikkia kiinnostaa kovasti meidän jatko, ja kyselyjä tuleekin joka puolelta koko ajan. Meillähän oli jo tontti katsottuna tuolla läheisillä vuorilla. Sellainen, joka oli ollut jo vuositolkulla myynnissä, siinä oli perustukset jo tehtynä ja siitä olisi ollut helppo lähteä jatkamaan. Kävi kuitenkin niin hassusti -tai ikävästi, että se tontti meni tässä juuri samoihin aikoihin kun saimme varauksen asunnostamme. Hetken sitä harmittelimme, mutta sitten tulimme siihen tulokseen, että ei voi mitään -ja että ehkä se oli tarkoittettu sitten niin.


Nyt sitten päätimme niin, että odotamme. Katsotaan edelleen mahdollisia tontteja, tai jopa edullisia kämppiä Kataloniasta. Tai sitten otetaan käyttöön Plan B -eli emme tee mitään vaan matkustelemme pidempiä aikoja kerrallaan eri paikkoihin. Toistaiseksi ainakin annetaan ajan vaan kulua ja katsotaan mihin tie vie, eiköhän me jotain kivaa vielä keksitä!


11 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onnea asunnon myynnistä! Ja hauska tuo tuolijuttu. Onhan se hyvä ottaa metroon mukaan omat tuolit, jos ei ole yhtään vapaita istuimia. :-D

Pepsi ja Max kirjoitti...

Hienoa että löysitte ostajan ja pääsette kokemaan uutta! En sitten ehtinyt käydä Barcelonassa vielä 😁

Menninkäinen kirjoitti...

Onnea asunnon myynnistä! Nyt kohti uusia seikkailuja!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hih...muutto metrolla..:))
Voi harmi, että ontti nyt sitten meni, mutta uskon, että parempi vaihtoehto on tulossa.

Päden paja kirjoitti...

Ihanaa että asunnolle löytyi ostaja, onnitteluja siitä! Hih..on siinä tosiaan kanssamatkustajia voinut hymyilyttää:) Me pääsimme käväisemään viime kuussa koko perhe siellä Barcelonassa ja ihastuimme todella, aivan ihana kaupunki♥ Mukavaa kesäpäivää💕🌞

Matkatar kirjoitti...

Satu: Kiitos kiitos :) Joo oli kyllä erityisen pehmeää kyytiä :)

Pepsi ja Max: Kiitos. No niin, ehkä sitten toisella kertaa...

Menninkäinen: Kiitos kiitos!

Hannele Ruusukummusta: Juu toivotaan että keksittäisiin jotain tosi hauskaa. Mietintämyssy käy kuumana...

Päden paja: Kiitos! Ai täytyykin käydä lukemassa matkakertomustasi, olen ollut viime aikoina vähän laiska kiertelemään blogeissa...kesä<3

Jael kirjoitti...

Hieno juttu että saitte asunnon myytyä, onnittelut, mutta varmaankin tuntuu myös haikealta luopua siitä, ja ihanaltahan se näytti kuvissa kaikein teidän oman panoksenne jälkeen. Toivottavasti löytyy Kataloniasta uusi kakkoskoti, tai sitten jotain muuta.

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Mielenkiintoista nähdä, että mihin päädytte.

Matkatar kirjoitti...

Jael: Kiitos, juu katsellaan ja jos jotain kivaa löytyy niin tartutaan tilaisuuteen. Houkutteleva on ajatus myös että lähtisi vaan tutustumaan uusiin paikkoihin...

Paluumuuttajatar: Hih, jännää tämä on meistäkin...

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Luin tämän jo eilen jännityksellä ja pakko oli vielä palata kommentoimaan. Elätte jänniä aikoja ja ehkä tosiaan se paikka jota katsoitte ja joka meni samaan aikaan, kuin teidän oma asunto, niin ehkä löytyy kulman takaa jotain vielä mielettömämpää. Sitä jotain mikä se seuraava askel onkin, uusi koti Barcelonass tai seikkailut maailmalla, jään innolla odottamaan.

Onnea uusiin kuvioihin. <3

Matkatar kirjoitti...

Tiia: Juu tajusimme ettei meidän nyt tosiaankaan tarvitse hätiköiden ostaa mitään. Katsellaan rauhassa ja nautitaan nyt tästä ehkä reissaillen muuallakin. (tosin pari keikkaa on Barcelonaan jo suunnitteilla heh).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...