lauantai 13. lokakuuta 2018

Pieni tervehdys Keltaiselta tuvalta


Hei taas, mitä kuuluu? Blogi on ollut huilimassa pitkään. Kesä tuli ja meni ja nyt ollaan jo syksyssä -vaikkei joka päivä ole uskonut, kun on ollut ihan kivoja kelejä. On ollut ihanaa olla puutarhassa vain paitahihasillaan haravoimassa, niin on hyvin tarjennut.Syksyn myötä olemme miehen kanssa jälleen pakanneet kimpsumme ja kampsumme Keltaisellta tuvalla ja suunnistamme parin päivän päästä Barcelonaan. Kivaltahan se tuntuu, vaikka toki myös erilaiselta kun ei ole sitä "ihan omaa tukikohtaa" siellä, sitä johon jo ehti jo kiintyä. Tällä kertaa vuokraamme huoneen läheltä sitä paikkaa, minne meillä oli keväämmällä suunnitelmissa rakentaa mökki. Kauniilla kukkuloilla keskustan ulkopuolella viihtyy varmasti.En tiedä miten blogin käy, ei ole tuntunut enää niin tärkeältä kirjoittaa tätä. Ennen kuvasin niin paljon blogia varten, nyt vain itseäni varten, ja osin myös muille. On edelleen hauska lukea omia vanhoja blogijuttujaan, etenkin matkoilta ja retkiltä. Sellaisia juttuja oli kiva tehdä.

Jotenkin vaan en tänä kesänä enää jaksanut ottaa kuvia samoista aiheista: puutarhasta, kukista, remonteista ym. Kaikenlaista on kuitenkin taas tapahtunut Keltaisellakin tuvalla, esim, nyt talomme remontti on yläkertaa myöten valmis, sieltähän puuttui listat ym pientä.Ihanaa syksyä kaikille, toivottavasti aurinkoa riittää mahdollisimman pitkään, niinkuin näissä kuvissa. Seuraavaksi ehkä jatketaan Kataloniasta!11 kommenttia:

Menninkäinen kirjoitti...

Hyvää matkaa Barcelonaan! Ei sitä aina jaksa "turhista" kirjoitella, eikä tarvitsekaan. Tosin ihan tällaiset lyhyestä virsi kaunis-kuulumistekstit ovat minun mieleen. Niinkuin moikkaisi tuttua kauppareissulla. Vaikka vain lyhyesti, niin tulee hyvä mieli, kun taas tavattiin.

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Sitä itsekin miettii, että onko vain blogin aika nyt tullut päätökseen. Tai blogien, kun niin monen oman seuraamani blogin päivitystahdit hiipuu. Toisaalta ei haluaisi luopua kenestäkään ja kuitenkin blogi on useimpien kohdalla se ainoa yhdistävä side. Mutta oikeasti oleellista on se, että elämä jatkuu. Vielä on monta kaunista asiaa ikuistettavaksi ja paikkaa löydettäväksi. Hyvää Barcelonaa teille.

Matkatar kirjoitti...

Menninkäinen: Kiitos sinulle! Juu yrittelen tulla laittamaan edes jotain pientä, vaikka vain parin kuvan kera kuulumisia aina välillä. Ihanaa sunnuntain jatkoa sinulle!

Paluumuuttajatar: Juu ei kai näitä blogejakaan ihan loputtomiin jaksa ja me molemmat ollaan jo tosi kauan bloggailtu. On ollut kyllä tosi kivaa ja siitä on saanut paljon uusia ystäviä niin virtuaalisesti kuin ihan livenäkin. On tietysti oppinutkin paljon uusia asioita.Ihanaa aurinkoista sunnuntaita sinne!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kiva kuulla sinunkin kuulumisia.
Tuntuu tuota "blogiväsymystä" olevan yhdellä jos toisellakin...itsekkin miettinyt mitä tehdä...jatkaako vai lopettaakko.
Toivottavasti kuullaan sinusta edes joskus...harvemminkin käy..:)

Vivi Vinna kirjoitti...

Kompaan Menninkäistä, ei sitä tosiaan aina jaksa "turhista" turista. Minullakin postaustahti hiipui...Mutta toisaalta nyt tuntuu, että olen saamassa sen inspiksen kirjoittaa, kun on tällainen elämänvaihe, jossa "kaikki" on uutta. :)

Jael kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta taas, ja hyvää matkaa Barcelonaan, varmaan hieman erilaista nyt kun ette ole enään tutusssa majapaikassa. Toivottavasti jaksat kirjoittaa sieltäkin, ja kertoa uudesta asuinpaikasta Barcelonan alueella.

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Tykkään niin tästä blogista ja toivon, että Barcelonasta blogi taas päivittyy. Ihan paineetta ja omalla tahdilla, mutta teidän reissufiiliksiä on ollut aina ihanaa lukea. Kivaa matkaa Barcelonaan. <3

Pepi kirjoitti...

Meinaattekos pidemmäksikin aikaa taas kadota sinne lämpimään? Älkää nyt kadotko kuitenkaan, laittakaa kuvia ja kuulumisia!
Oikein kivaa reussua!!

Marre kirjoitti...

Hei. Vaihtelu virkistää, kiva varmasti tutkia ja kierrellä uudessa paikassa entisen sijasta. Maisemat ovat hienot!
Blogit ovat nykyään vähän sivussa mullakin, lukeminen ja oman päivittäminen. Jos on aikaa ja intoa niin laitan matkoista sinne kuvia. Ajan puute varmaan vaivaa.. kamera on kyllä täynnä kuvia ��
Mutta Insta on vienyt voiton, siellä kiva nähdä sinunkin kuviasi.
Minä matkustan Espanjaan ensi viikolla, saas nähdä onko koti paikallaan ja kaikki ok. Mies menee jo huomenna joten saa laittaa kaikki kuntoon ��

Matkatar kirjoitti...

Hannele Ruusukummusta: Juu kyllä minä väliin jotain toki laittelen hih :)

Vivi Vinna: Kiva jos löydät uutta inspistä, sinun blogia tulee aina joskus kurkattua ;)

Jael:Kiitos kiitos, kyllä kerron varmasti jotain, kuvia on jo alkanut kertymään joten niiden pohjalta on kiva jotain laittaa :)

Tiia:Kiitos ihana kuulla! Kyllä minä joo aion kirjoitella, ihan jo omaksikin iloksi :)

Pepi: Jouluksi tullaan takaisin, on tärkeä syy tulla...siitä sitten myöhemmin hih :)

Marre: Juu jo tässä parin päivän aikana on huomattu että on tosi kivaa kierrellä uusia polkuja entisten sijaan. Kylkiäisenä kunto nousee, sillä asustelemme aika mäkisessä maastossa! Ihanaa oleilua sinne eteläisempään Espanjaan!

Harakka kirjoitti...

Terveisiä täältä multakin ja toivotaan, että pidät vielä tätä blogia kuitenkin, vaikka vaan harvemminkin.
Mutta kiva oli aina seurata kuulumisia sulta niin keltaisesta mökistä, kuin sieltä Barcelonistakin.
Hyvää syksyä toivottelen sinne teille!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...