lauantai 30. marraskuuta 2013

7 synnin iltaOli hauskaa päästä eilen pitkästä aikaa laittautumaan. Oli nimittäin bileet tiedossa! Löysin kaupasta kauniin pikku pussukan, jossa oli kaksi kynsilakkaa. Toinen oli tummanvihreää ja toinen väritöntä, jossa kullanvärisiä hileitä. Eikä maksanut kuin 5,50 koko paketti! Sain tuosta kassista nätin suojalaukun pikkupokkarille iltaa varten.
Asuuni olin ihan tyytyväinen. Ostin vähän aikaa sitten Desigualista näin ihanan paidan, johon löysin kaapista sopivat kengät ja hameen.


Katalonian suomalaisryhmä järjesti täällä Barcelonassa illalla Suomibileet. Paikaksi oli valittu baari, jolla oli hauska nimi: 7Sins. (linkki baarin sivuille) Katutasossa oli ruokaravintola/baari ja alakerrassa oli tila, jonka olimme vuokranneet Suomi -fiilistelyämme varten.

Kukin sai laittaa etukäteen musiikkitoivomuksiaan facebookissa olevalle listalle, joten suomimusaa soi koko illan. Myytävänä oli suomishotteja (vodkaa+jotain sinistä...), mutta niistä pysyimme kaukana... Paikka oli hyvin viihtyisä ja tunnelmallinen. Paikalle tuli joitain entisiä tuttuja, mutta suurin osa oli uusia tuttavuuksia. Eräällä naisella oli seurallinen mäyräkoirakin mukana.
Ei siellä varmaan mitään suurempia syntejä tehty...paitsi me livahdimme miehen kanssa kesken biletyksen yläkertaan syömään herkulliset hamppariateriat. Siitä löytyi 7 synnin nimistä kastikettakin! Täällä on muuten ollut tavanomaista kylmempää. Takin saa laittaa jo päälle ulos mennessään. Outoa siinä mielessä, että pari viikkoa sitten mies otti vielä aurinkoa kattoterassilla. Aurinko kuitenkin paistaa lähes päivittäin ja piristää mieltä.
Joulun tulo näkyy myös täällä pikkuhiljaa. Kauniit suuret jouluvalot ovat vallanneet kadut ja Feliz Navidad soi siellä täällä...
Mites siellä -oletteko päässeet juhlimaan pikkujouluja tai vastaavia?

5 kommenttia:

Erika kirjoitti...

Hienot kynnet ja toi koko asu! =)

Anonyymi kirjoitti...

Näytät jotenkin ihan espanialaiselta :)

Kiiris kirjoitti...

Vau, upeat bilekynnet! Kaksi viikkoa, sitten pääsen minäkin hieman lämpösempään ilmanalaan, koko kuukaudeksi. Nam! Todella alat näyttää ihan espanjattarelta :))) Siihen pyrin minäkin tulevan kuukauden ajan :))))

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Hyvin onnistunut asu! Voi, oliskin kiva laittautua joskus. Olen ollut nyt peräkanaa kolmessa pikkujoulussa, mutta yksiinkään en ole ehtinyt laittautua.
- Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta -

Matkatar kirjoitti...

Vai näytän espanjalaiselta, heh! No ilmankos kaikki varainkerääjät ja muut alkavat heti puhumaan meikäläiselle sujuvaa katalaania :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...