keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Bonusta verkko-ostoksistasi

Olen tilannut netin kautta tuotteita niin kauan kuin muistan. Elektroniikkaa (tietokoneita ja osia, kameroita, objektiiveja, kännyköitä yms...), kirjoja, musiikkia, vaatteita ja tietenkin matkoja ja majoituksia. Sehän on nykypäivää! Netissä on helppo tehdä vertailuja, lukea testejä ja tilata edullisimman hinnan tai tarjouksen mukaan. Usein olen käynyt kaupassa paikan päällä "näpräilemässä" jotain tuotetta ja sitten tilannut sen netistä. Kätevää.
 
Nyt vasta silti tutustuin palveluun, jossa saat tilaamistasi tuotteista bonusta -siis selvää rahaa omalle pankkitilillesi. Sain tilaisuuden kokeilla yhteistyökampanjan merkeissä Ostohyvitys.fi-sivustoa. Pähkinänkuoressahan jutun juoni menee näin:
 
  1. Liity Ostohyvitys.fi -palveluun joko facebook -tunnuksilla tai voimassa olevalla sähköpostilla. Liittyminen on maksutonta.
  2. Kirjaudu Ostohyvitys.fi -sivuston kautta haluaamaasi putiikkiin, esim Nellyyn ja tee tilaus.
  3. Saat bonukset suoraan tilillesi kun ensimmäiset 15€ on kertynyt.
Tuolta Ostohyvitys.fi -sivulta näet, kuinka monta prosenttia kukin liike antaa ostohyvitystä. Esim. Nellyllä se on aika huikeasti 11.50%. Sehän tarkoittaa sitä, että jos tilaat tuolta 200 eurolla, saat 23 euroa takaisin!
 
Verkkokauppoja Ostohyvityspalveluun on liittynyt jo yli 450. Sieltä löytyy muotiin, viihteeseen, matkusteluun, fitnessiin, eläinruokiin, elektroniikkaan yms liittyviä putiikkeja -vaikka mitä! Kannattaa käydä tutustumassa. Minä ainakin aion tehdä seuraavan nettitilaukseni tuon kautta. Olen harkitsevainen shoppailija, enkä käytä kuukaudessa paljoa rahaa esim. vaatteisiin. Mutta sitten kun päätän tehdä jonkin hankinnan, haluan löytää sille parhaan hinnan.

Eivätkä bonukset kerry ainoastaan tuotteista, vaan myös matkoista ja hotellivarauksista. Hotels.com ja Booking.com näkyvät olevan myös listalla, kuten myös usein itse käyttämäni Travellink ja Lufthansa.
 
 
http://www.ostohyvitys.fi/nauranauringolle
 
Koska tämä on sponssattu postaus, saatan hyötyä tästä. Jos siis liityt nyt tämän linkin  tai ylemmän kuvan kautta tuonne Ostohyvitys -palveluun ja kokeilet palvelua, saat ilmaisen Fazer -suklaalevyn. Nam! Houkuttaa etenkin kun asuu ulkomailla kuten minä nyt. (makealakko kyllä jatkuu edelleen yllättävän onnistuneesti, hih!)
 
Makoisaa keskiviikkoa kaikille! Nyt lähden kameran kanssa ulos :)
 
(kuva web)

 
 

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...