keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Sirkus on kaupungissa


Sirkus on kaupungissa, ja päätimme mennä sinne juhlistaaksemme tyttären poikaystävän syntymäpäivää. Omastakin käynnistä on kuutisen vuotta aikaa, joten oli kiva mennä taas.


Tämä voimamies oli älyttömän taitava, hän aloitti temppuilemaan pöydällä yhtien ohuiden tikkujen varassa ja vielä lisäsi niitä useita päällekkäin. Lopulta hän vielä seisoi pelkän pään varassa tuolla ylhäällä, huh huh!Sirkus oli siitä kiva että siellä ei käytetty eläimiä, paitsi yksi kana oli pellen mukana ja tämä hassu karhu..


Näillä rullaluistelevilla sisaruksilla oli myös hurja ohjelmanumero: toinen pyöri kovaa vauhtia pyöreän alustan päällä pitäen samalla siskostaan kiinni milloin käsistä, nilkoista tai niskalenkin avulla.


Viimeisenä pomppi paikalle joukko nahkahousumiehiä hassuilla suurilla renkailla. Hekin tekivät taitavia voltteja ilmassa ja hyppivät narua. Näytti kyllä hauskalta, näin jo mielessäni itseni pomppimassa tuollaisella isolla renkaalla rantabulevardilla...hihii.Olipas kivaa nähdä huipputaitavia akrobaatteja ja muita temppuilijoita! Tykkäätkö sinä käydä sirkuksessa ja jos niin mikä siellä on parasta?


11 kommenttia:

riitta k kirjoitti...

Voi miten upeat kuvat!

orvokki kirjoitti...

Vaude, mikä sirkus ja miten upeat kuvat !

Matkatar kirjoitti...

riitta k: Kiitos :D

orvokki: kiitos, oli kivaa!

Menninkäinen kirjoitti...

Todellakin huikean hienot kuvat! Sirkus Finlandia käy meilläpäin aina vapunpäivänä ja ennenvanhaan paikallinen supermarketti jakoi sata ilmaislippua sirkukseen. Isäni oli eläkkeellä ja haki meille lapsille joka vuosi liput. Monta vuotta käytiin joka vappu sirkuksessa pikkuveljen ja kaverin kanssa. Nykyään kauhistelen lippujen hurjia hintoja, eikä olekaan tullut vuosiin käytyä sirkuksessa...

Jael kirjoitti...

Tuollaiset sirkusesitykset ovat niin hyviä:)

Tillariina kirjoitti...

Ihana postaus! Mikä tunnelma!!

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Varmasti oli mahtava sirkus, upeita kuvia.Kiva lukea sekä katsoa kuvia.

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Lasten ollessa pieniä kävimme joka vuosi Sirkuksessa. Se tuli aina Istanbulin supermarkettimme parkkipaikalle.

Unknown kirjoitti...

Huimia temppuja ja iloinen meininki!
Hienot ja värikkäät kuvat Sirkusesityksen tunnelmista.
Mukavaa viikonloppua teille :)

Matkatar kirjoitti...

Menninkäinen: Kiitos! Juu minäkin kävin eri vuosina lasten kanssa vuorotellen Sirkus Finlandiassa juuri kovien hintojen takia. Ajattele, täällä saimme vähän alle kympillä per napa liput! Ja vaikka paikka oli takariviltä, löysimme sieltä hyvän paikan käytävän kohdalta eli edessä ei ollut ketään :D

Jael: Juu, tosi maagista :D

Tillariina: Kiitos!

Tuijankortteilua: Kiitos

Paluumuuttajar: Kiva, jäänyt varmaan mukavat muistot lapsille!

Tiina: Kiitos ja samoin teille!

Tuula kirjoitti...

Itsellänikin on varmaan 15 vuotta kun olen viimeksi sirkuksessa käynyt. Onhan se aina mielenkiintoista nähdä kaikkia temppuja ja varsinkin taikuri. Pitäisikin seuraavaksi käydä sirkuksessa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...